Nie muszę tego udowadniać - sam pokazałeś jakim jesteś zawistnym i zacietrzewionym, mściwym ... kmiotem.
Stosując wybiórczo zasady wobec innych kierując się swoimi prywatnymi preferencjami.
1. Grę sprzedałeś, aukcja na allegro zakończona - 100 ileś tam, na moje nawoływania żebyś pomógł Bago Zonde skończyć projekt asteroidów zbyłeś mnie milczeniem. Opowieść o "trollingowej" aukcji podałeś wiele miesięcy jak nie 2 lata później jak podniosłem ten zarzut.
2. Ty wielki nie wiem kto jasnowidz czy wróżbita twierdzisz że RS nie miał PCB, a ja wiem że miał. Mało tego nawet gdyby nie miał - to była tu normalna praktyka, że najpierw brało się listę chętnych, a potem zamawiało kiedy się wiedziało ILE ZAMÓWIĆ - to taki twój prostacki wybieg żeby zemścić się w swojej prywatnej wojnie na RS'ie
3. Znów wielki jasnowidzu jak masz dowody na ola złodziejstwo to zgłaszaj na policję, bo póki co stosujesz POMÓWIENIA jak w całym twoim życiu - stary kiedyś pytałem ola o bomberlanda, on twierdził, że każdorazowo wykupywał z RGCD licencje na 1 sztukę obrazu - nie mam kompetencji żeby iść i przeciągnąć się po jego kontach bankowych czy mówił prawdę, czy żałował tego 1 czy 2 dolary NIE WIEM, może też kupował z konta mamusi NIE WIEM, ani ja osobiście winy nie jestem mu w stanie udowodnić. Jeżeli masz jakieś DOWODY a nie POMÓWIENIA to zrób to co powinieneś jako rzekomy strażnik moralności.
Więc jeżeli w tym gnojowisku kiedy tylko ty z kisielem potrafiliście srać na łby userom, nie było to dla mnie ani zabawne, ani miłe - jedyna rzecz jaki mi się spodobała to był klon 1581, to TY wielki kurna MŚCICIEL Z CZELADZI musiałeś skatapultować ten projekt żeby na forum były tylko stałe twoje i kisiela podsrywanki, zapewniając nam to jako wyborową rozrywkę. W twoim mniemaniu. Bo jak raz tobie RS kijem w dupie zamieszał to dupa bardzo bolała nie ? Ty innym mogłeś, ale tobie inni NIE MOGLI ?