Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: W podzięce dla rafa że nie ma klonów 1581  (Przeczytany 5753 razy)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Re: W podzięce dla rafa że nie ma klonów 1581
« Odpowiedź #45 dnia: 18 Marca 2019, 11:11 »
Wegi, idź na spacer, napisz sobie na kartce, przemyśl, bo jak na razie to głównie walisz w siebie. Przykro patrzeć.

No serio, to Raf jest jakimś kurdę supermenem, umysłem sparaliżował "przeciwników", że ci nie potrafili się skrzyknąć do kupy, listy sobie przekazać innymi kanałami (a co, nie mogłeś Wegi wtedy w imieniu RSa tego zrobić ?). JPRDL, na miejscu RSa bym to pociągnął do końca, puścił do ludzi - tylko po to, żeby pokazać Rafowi przysłowiowego faka (*). No, ale Raf-Kaszpirowski z telewizorów Was zahipnotyzował. Na Sajmosię urok rzucił, Kisiel jeszcze na Hobocti klątwą poprawił, czary mary i nic nikomu nie wychodzi.

Przecież od początku wiadomo że Weguś lubi być dymany bo ma mały rozumek. To prawda że Kisiel wpływa na mózgi, wtedy i tylko wtedy gdy goście mają pustoczaszki. Trzeba im uzupełnić brak oleju ale niestety uzupełniają kisioleniem. Wegi rzygał jak to czytał bo ssał parówkę braciom wachowskim.. tfu olowskim. RS2322 wysyła na adres gdzie henio  mieszkał stafik mimo że o tym adresiku wie tylko parówka braci olo. Fakty są takie: Wegi jebie fakty bo wydaje mu się że robi dobry biznes z gangsterami którzy dymają go w dupę, ból i żal wylewa na Kaszpirowskich forum którzy mają wielką moc niczym Lord Vader ze StarWarsów i zatrzymują projekty ziemi, tej ziemi że nawiążę do guru cmk.
A teraz popcorn i cocacola !
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #46 dnia: 18 Marca 2019, 17:57 »
A teraz

Melisa, dużo melisy.

Kojarzycie zakończenie Iron Sky, tą napierdalankę na (bodajże) forum ONZ ?
-profil nieaktywny-

Offline Jericho/Draco

• Level 4
« Odpowiedź #47 dnia: 20 Marca 2019, 12:10 »

Wszyscy ludzie z listy na klona 1581 i ci, którzy nie zdążyli się na nią zapisać są ci dozgonnie wdzięczni.

https://zapodaj.net/8e8b86fc3ad69.jpg.html

https://zapodaj.net/8e8b86fc3ad69.jpg.html

Wegi nie wszyscy. Ja czułem, zapisując się na listę, że to ściema i nic z tego nie będzie ale chciałem się przekonać.
A co rs się załamał tym, że go jak to mówisz Raf storpedował? Przecież nie przeszkodziło mu jeszcze na c64scene pisać bredni jak donosiciel jak to można Rafa prawnie ukrócić.
Nie będę przeklinał ale to jest właśnie frajerstwo i takich ludzi się od zawsze nie szanuje. Na scene nikt na niego nawet nie zareagował, ani popierając ani negując ale donosicieli się powinno wyrywać jak chwasty.
Tak naprawdę piszczysz jak dziecko w piaskownicy, że ktoś coś tam robił 9 lat temu, 5 lat temu i nie zrobił i nagle sobie o tym przypomniałeś i drzesz mordę gdzie to jest i knajackie chamstwo i bydlak itp. itede a przecież się z tym bydlakiem kumplowałeś to coś nie teges? Nie będę między Was wchodził co było a nie było ale tego się czytać nie da. Jak i Cangi i ikciego. Chłopaki Wy to dopiero honoru nie macie pisząc takie pierdoły.
Tak samo jak Rafa szkalowali i Kisiela na scene tyle lat a oni mieli i mają tam permbana to jak odpisać? Jammer im to przynajmniej uświadomił.
Carrion napisał na scene do SUDiego wielkiego najeżdżającego na Rafa, że niestety ale każdy ma coś za uszami i żeby zamknął mordę bo to nic nie wnosi jak się samemu nie jest czystym jak łza. A prawie nikt nie jest więc przestańcie pierdolić i róbcie swoje. Osobno, bo już kolegów nie lubisz to osobno. Weź sobie złóż z RSem te klony i sprzedawajcie wszystkim co się na projekt napalili bo piszesz, że płytki były w 15 postach a klonów nie ma i nie będzie! Takie fakty!
Nikt Wam w interes nie wchodzi i udowadniał nie będzie, żeście tylko klona klonów zrobili i gdyby nie Ty to pewnie Gang Carta by nie było bo program pewnie Twój ale ja nie widzę tu żeby RS zbawiał c64power swoimi innowacyjnymi projektami a na party też go nie widziałem, więc o co cho?
Jak jest dobry to nie potrzebuje miejsca na powerze, znajdzie sobie inne.
Jak heniek napisał. Nic nie pomóc tylko najeżdżać, opluć, zniszczyć i się kurwa cieszyć, że on nie ma. Jak sąsiad sąsiadowi. ŻENUA!

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #48 dnia: 20 Marca 2019, 12:37 »
popierając ani negując ale donosicieli się powinno wyrywać jak chwasty.

ale jak ci ktoś coś zniszczy/zajuma to warto powoływać się na świadków czy nie?
bo płakłem troszku :>

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #49 dnia: 20 Marca 2019, 12:45 »
właśnie, ktoś zajebał mi router na SP8, wzywam na świadków wszystkich partyzantów.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #50 dnia: 20 Marca 2019, 12:59 »
Tak samo jak Rafa szkalowali i Kisiela na scene tyle lat a oni mieli i mają tam permbana to jak odpisać?
jakiego bana, zamknąłem tam konto to że Nitro jest lamerem i dyskutuje tematy z priv na forum (gdzie nie jesteś właścicielem postów więc jak można je ukraść), zrobił sobie z tego dramę i tyle,
Raf miał tam czasowo zdjętego bana i napisał tam całkiem fajnego hafta i zamiast bronić się przeszedł do frontalnego ataku ze wszystkim o... kurwa rację !
Pamięta ktoś o co chodziło ? Taka to racja była wielka.

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #51 dnia: 20 Marca 2019, 13:06 »
Jericho - dlaczego nie ogarniasz całości ?

To forum jest gnojowiskiem jak się tu zapisałem, które męczyło userów popisami kisiel-raf

dzień po dniu...
tydzień po tygodniu...
miesiąc po miesiącu...
rok po roku...

PRZEZ ILE LAT JERICHO ? 5-8-10 ? DŁUŻEJ ?

Dopiero z rok temu dokonała się rewolta i iluś ludzi między innymi ja wyrzygało to rafowi i kisielowi. Co bardzo dziwne - wpadam tu z raz na pół roku, najczęściej sprowokowany bredniami rafa czy kisiela jak wywołany do tablicy i chłopaki,  czy może TY Jericho wydajecie się zmęczeni...

To zastanów się Jericho ile jeszcze musiałbym chłopakom spłacać dług  za występy jakimi nas tutaj raczyli I PRZEZ TE 5-8-10 LAT (DŁUŻEJ ?)

dzień po dniu...
tydzień po tygodniu...
miesiąc po miesiącu...
rok po roku...

Wszystko im to przypominać...

Dlaczego WTEDY nie wpadałeś tu z umoralniającymi gadkami, kiedy gnoili userów ? BO TO TWOI KOLEDZY ? NIE WYPADAŁO ?

Koleżeńskość kisiela olałem, kiedy pomagałem mu pojąć jak musi działać UK1541, kiedy on pytał mnie jak coś ma wyglądać wykładałem mu jasno "kawę na ławę", kiedy ja pytałem kisiela, jego odpowiedzi były jak wszystkie tutaj - odpowiedzieć by nie odpowiedzieć...

W końcu pizgłem w kąt to całe UK1541 i przestało mnie to bawić, zwłaszcza że kisiel nie pojął pewnych rzeczy i nie zrobił tego co powinien, albo poprawiał jedno, pięć innych przestawało działać. Możesz domyślać się, że wyjaśnienia kisiela czemu coś jest źle były podobne jak wyżej podałem - nie dało się skomunikować i rozwiązać problemu przy jednostronnej współpracy.
Przestałem reagować i nawet nie upgradeowałem firmwareu kiedy kisiel przysyłał info, że jest nowe do pobrania. Nieważne...

========================================================
Teraz kisiel żebyś znów nie bredził o fejkowaniu - NIE ZAŁOŻĘ WĄTKU

THE MARABUT CASE

Widziałem że obraziłeś się na marabuta i oddałeś mu kasę - on chciał tylko wymiany wyświetlacza bo był nieteges.

To samo zrobiłeś na amibayu z gościem co chciał czytelny wyświetlacz - oddałeś mu kasę.

Moje UK które chciałem sprzedać Candze - za 2 stówy (tyle co kupiłem) - on mi je odesłał, bo wyświetlacz miał wady - mi one nie przeszkadzały, jemu tak.

W końcu pozbyłem się tego za 10 paczek fajek, skoro leży w nieużytku to niech ktoś ma.

=====================================================================
Do Jericha - czy będą klony 1581 ? Idź do RSa i przekonaj go - wtedy miał flow i chciał robić, dzisiaj pewnie klnie spod lutownicy jak składa mgc - dziwnym trafem jakoś mnie nie wydymał - mało tego - w połowie odpowiedzi na zapytanie o kupno podał moje dane, o czym nie miałem ZIELONEGO pojęcia i o co w ogóle nie zabiegałem. To dopiero...

Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #52 dnia: 20 Marca 2019, 13:43 »
właśnie, ktoś zajebał mi router na SP8, wzywam na świadków wszystkich partyzantów.

zajebany router znajdziesz na tym drugim, lepszym forum. mam nadzieję że pomogłem.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #53 dnia: 20 Marca 2019, 14:23 »
Fejkuś że ty głąbie nie rozumiesz dlaczego coś działa a coś innego nie masz w wątku o zwisie dem na Pi1541. Jeszcze nie wiesz ?
TO SIE PIERDOL :)

@cmk nie bardzo, nie wchodzę nie dotykam jestem heteronormatywny.
« Ostatnia zmiana: 20 Marca 2019, 14:25 wysłana przez Kisiel »

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #54 dnia: 20 Marca 2019, 15:00 »
Przecież to TY geniuszu przez 5 lat peirdoliłeś jak komolka w gorączce że sdbox nie działa jak DZIAŁAŁ - czego nie zrozumiałeś geniuszu ze schematu ?
Przez 5 lat łeb ci się zaciął i nie mogłeś pojąć najprostszych rzeczy :)
5 LAT tępak nie mógł pojąć że jak się bankuje to ma dobry timing - tylko wiedział jak czubek NA BÓJ NA BÓJ NA BÓJ ? SDBOX MA WADĘ KONSTRUKCYJNĄ I USZKADZA PLA !

Legendy z dupy kisiela :)

Że ty w ogóle po tym jak pokazałeś jakim jesteś debilem przez 5 lat nie potrafiłeś zrozumieć że gdyby na dotclock'u  miał zły timing to by nie działał - wychodzisz tu jako kto  ?

BAJKOPISARZ ?
WRÓŻBITA ?
CZUBEK ? :)

Kto ci w cokolwiek uwierzy po takim blamażu kisiel ?

Niestety w UK1541 też nie potrafiłeś zrozumieć pewnych rzeczy i już nie zrozumiesz, dlatego zostanie takie, jak ograniczone myślenie kisiela :p

emulator driva:
fastformat nie działa
dual drive copy - rozjazd
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #55 dnia: 20 Marca 2019, 15:43 »
Wszelkie bugi zgłasza się podając 32bitowy numer procesora który jest widoczny na starcie po wyjęciu karty. Ponieważ nie podajesz domniemuje że wypowiadasz się jako ssący kutasa.
Ze znanych błędów rpm się niezgadza gdyż został on zmieniony aby zjebany loader w demie SAMARU chodził, polecam też demo Tropyxa ze zjebanym użyciem krilla. Oba dema nie chodzą na D500 ale chodzą na UK1541. Nowy firmware wyłączy tę możliwość. Odkrywcza ssąca parówa i tak wie lepiej w końcu gówno w gangu lepi i obrzuca.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #56 dnia: 20 Marca 2019, 15:54 »
" W podzięce dla rafa że nie ma klonów 1581"

PODSUMOWANIE:

Raf i Kisiel mają moc sprawczą, mówią którzy autorzy pracują nad projektami a którzy nie.
Ci co nie pracują nad projektami przechodzą na Nitrowe forum gdzie pracują i odnoszą sukcesy.
Widoczne braki w sprzedaży wynalazków wynikają z tego że projekty te odnoszą sukcesy demoscenowe, klepanie po plecach i uśmiech Wacka.
Jak rozumiecie, ssącego kutasy braci olo, wegusia inaczej to jesteście wielbłąd.
Gdyż ssący pałkę wie wszystko co widać po jego poradach dnia na tym forum.

PS. weguś przepraszam ale naprawdę bardzo mi przeszkadzasz w sprzedaży moich wynalazków mógłbyś chuju przestać bo jak ja zarobie kolejny milion ?
« Ostatnia zmiana: 20 Marca 2019, 15:57 wysłana przez Kisiel »

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #57 dnia: 20 Marca 2019, 15:56 »
taaaaaa kisiel w majtach :)

opowiedz jakąś baśń na dobranoc o sdboxach palących PLA

i jeszcze jako dodatek opowiedz jak twoje "tysiące godzin analiz" doprowadziły do tego wniosku :P

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #58 dnia: 20 Marca 2019, 16:00 »
To nie ja robię z kurwy logikę wodzu ssący_pałkę_olo.

Offline qus

• Level 3
« Odpowiedź #59 dnia: 20 Marca 2019, 16:02 »
A teraz popcorn i cocacola !

Popcorn i coca cola nie pomoże, kiedy w tę telenowelę wchodzi się na odcinku 23412. Za chuja nie można się połapać w wątkach i bohaterach tego dramatu.