Wszyscy ludzie z listy na klona 1581 i ci, którzy nie zdążyli się na nią zapisać są ci dozgonnie wdzięczni.
https://zapodaj.net/8e8b86fc3ad69.jpg.html
https://zapodaj.net/8e8b86fc3ad69.jpg.html
Wegi nie wszyscy. Ja czułem, zapisując się na listę, że to ściema i nic z tego nie będzie ale chciałem się przekonać.
A co rs się załamał tym, że go jak to mówisz Raf storpedował? Przecież nie przeszkodziło mu jeszcze na c64scene pisać bredni jak donosiciel jak to można Rafa prawnie ukrócić.
Nie będę przeklinał ale to jest właśnie frajerstwo i takich ludzi się od zawsze nie szanuje. Na scene nikt na niego nawet nie zareagował, ani popierając ani negując ale donosicieli się powinno wyrywać jak chwasty.
Tak naprawdę piszczysz jak dziecko w piaskownicy, że ktoś coś tam robił 9 lat temu, 5 lat temu i nie zrobił i nagle sobie o tym przypomniałeś i drzesz mordę gdzie to jest i knajackie chamstwo i bydlak itp. itede a przecież się z tym bydlakiem kumplowałeś to coś nie teges? Nie będę między Was wchodził co było a nie było ale tego się czytać nie da. Jak i Cangi i ikciego. Chłopaki Wy to dopiero honoru nie macie pisząc takie pierdoły.
Tak samo jak Rafa szkalowali i Kisiela na scene tyle lat a oni mieli i mają tam permbana to jak odpisać? Jammer im to przynajmniej uświadomił.
Carrion napisał na scene do SUDiego wielkiego najeżdżającego na Rafa, że niestety ale każdy ma coś za uszami i żeby zamknął mordę bo to nic nie wnosi jak się samemu nie jest czystym jak łza. A prawie nikt nie jest więc przestańcie pierdolić i róbcie swoje. Osobno, bo już kolegów nie lubisz to osobno. Weź sobie złóż z RSem te klony i sprzedawajcie wszystkim co się na projekt napalili bo piszesz, że płytki były w 15 postach a klonów nie ma i nie będzie! Takie fakty!
Nikt Wam w interes nie wchodzi i udowadniał nie będzie, żeście tylko klona klonów zrobili i gdyby nie Ty to pewnie Gang Carta by nie było bo program pewnie Twój ale ja nie widzę tu żeby RS zbawiał c64power swoimi innowacyjnymi projektami a na party też go nie widziałem, więc o co cho?
Jak jest dobry to nie potrzebuje miejsca na powerze, znajdzie sobie inne.
Jak heniek napisał. Nic nie pomóc tylko najeżdżać, opluć, zniszczyć i się kurwa cieszyć, że on nie ma. Jak sąsiad sąsiadowi. ŻENUA!