Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: W podzięce dla rafa że nie ma klonów 1581  (Przeczytany 5748 razy)

Offline wegi

• Level 7
Re: W podzięce dla rafa że nie ma klonów 1581
« Odpowiedź #60 dnia: 20 Marca 2019, 16:58 »
Podziwiam że przez 5 lat dumnie robiłeś z siebie debila i bełkotałeś o sdboxie uszkadzającym PLA, że w ogóle wystawiasz swój głupi pysk dalej chociaż jako THE CLOWN

LOL

Teraz popcorn bo idą bajki kisiela  :P
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #61 dnia: 20 Marca 2019, 17:40 »
A teraz popcorn i cocacola !

Popcorn i coca cola nie pomoże, kiedy w tę telenowelę wchodzi się na odcinku 23412. Za chuja nie można się połapać w wątkach i bohaterach tego dramatu.
To jest problem, co napiszesz cos logicznie sie wywodzacego, to przychodza trolle i oblakani ujadac a na koniec przyjdzie koles, ktory napisze ze jestem chory psychicznie a te trolle... Pominie, tak sie konczy walka o prawde :)
No i netykieta - najwazniejsze kurwy i chuje, o przeciez bez nich w fresci mozesz napisac dowolny elaborat w stylu wegi i koledzy z lepszego forum beda klepac po plecach.

Potem siedza cicho troche czasu i jak sie pojawia interesujacy ich post, to zazwyczan bezkontekstowo wytrych zakladaja na jakis fragment wypowiedzi...

Poniewaz dluzej nie da sie w takim gownie egzystowac... Trzeba cos zmienic a skoro chetnych do trzymania za paleczke nie ma, najwyzej na elektronike za pol ceny, to jest jak jest, przeciez innej konkluzji ze admin to chuj nie warto wyciagac :)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #62 dnia: 20 Marca 2019, 18:21 »
Z mojej strony mogę zagwarantować finansowanie i obsługę moderatorską forum na minimum reakcji do 12.2021roku. Nie mam za bardzo czasu na to więc moderowanie od dzwona lub wielkiego.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #63 dnia: 20 Marca 2019, 18:37 »
"Poniewaz dluzej nie da sie w takim gownie egzystowac... Trzeba cos zmienic a skoro chetnych do trzymania za paleczke nie ma, najwyzej na elektronike za pol ceny..."

- to "gówno" jest naturalną ewolucją gnojowiska jakie kulałeś tutaj LATAMI, tak wiem bardziej ciebie bawiło obrzucanie gównem userów, to było takie urocze i teraz tego ci tak brakuje, że się "nie da egzystować". Miej w sobie jak nie odrobinę samokrytyki, to chociaż historycznego spojrzenia, co tu wyprawiałeś i jak się zabawiałeś.

- Obrażanie się, czy wyrażanie żalu, tęsknoty, zdziwienia, frustracji ... ... ... że ludzie wolą elektronikę za pół ceny, aniżeli obrzucanie gównem przez admina, czy przyzwalanie na to jego kolegom jest co najmniej dziwne, lub śmieszne.

- Zamykając projekt klona 1581 w żaden sposób nie zaszkodziłeś RS'owi, w żaden sposób się na nim nie odegrałeś, zaszkodziłeś tylko sobie.
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #64 dnia: 20 Marca 2019, 19:04 »
To po chuj skamlesz jak nie zaszkodził?
Ludzie , zakłada temat w podziękowaniu a potem pisze że to jedbak było obojętne.
Znacie większego pojeba ?
Dajcie go tutaj!!?

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #65 dnia: 20 Marca 2019, 19:14 »
ups... czytanie z niezrozumieniem - zaszkodził tym co chcieli półcenową elektronikę

Ja też cię kocham kisiel :*

Twoja głupota jest tak imponująca, i twoje występy JAKO CLOWNA udającego geniusza elektroniki, że nie można cie ominąć bez zaśmiechu :)

No a zagotowany kisiel toż to prawdziwy rarytas xD

:*

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #66 dnia: 20 Marca 2019, 19:33 »
W praktyce to sprawiedliwosc spoleczna vs sprawiedliwosc wyglada tak:

https://www.tvn24.pl/lodz,69/pieszy-wbiegl-mu-pod-kola-kierowca-skazany-pieszy-niewinny,919413.html
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #67 dnia: 20 Marca 2019, 20:09 »
Ale trzeba przyznać że idota nawet nie kuma że renderem się onanizuje... Kurwa niech dojdzie do tej mózgownicy z bydłoszczy: Raf zaszkodził temu projektowi RS23222 bo musiał usunąć nazwę autora i adres strony z renderu. Chłopaki czują szacun przed renderem ?
Jak widać po komentarzach jedynym jest debil weguś ssąca pałka.

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #68 dnia: 20 Marca 2019, 20:30 »
Ach mój kochany kisielku ileż to mądrości dosypałeś, więc nie można było robić klona bo nie było napisu fakt. To fatalna przeszkoda...

Na multiAR czy innych klonach jak GEO było coś na PCB w stylu

(C) DATEL ?
Albo RAMCART PATENT NR... ?
ŁOCEAN GEORAM.... srutututuitakdalej

o wdupę NIE ?

A na PCB "oryginalnym" tego klona było coś o CBM ? NIE NIE BYŁO ?

straszne    <chichot>

Po 5 letnich oszczerstwach o upalaniu przez SDBOXa PLA, co podważalnie wykazała błyskotliwa, wielotysięcznogodzinna analiza CLOWNA kisiela, kisiel odszedł do ORMO strzec kopyrajtów klona klona - IMPONUJĄCE ... ... ...  że znalazł sobie gdzieś miejsce.
LOL

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #69 dnia: 20 Marca 2019, 21:23 »
wejscie w temat jest tutaj:

http://c64power.com/forumng/index.php?topic=8013.0

poniewaz kazdy sobie moze ocenic:

Udalo mi sie w wekend zrobic gerbery do tego, pcb i koniec byl taki ze odpalilem to cudo i nawet dziala. Z racji tego ze w przyszlym tygodniu dziabne troche pcb (mam nocke) to sie zapytuje czy ktos sie chetny oraz ze jest mozliwosc zapewnienia wszystkich elementów do tego oczywiscie wraz z cpld i epromkiem, opcje mają sie tak:
jesli sie to udalo odpalic, to czemu wegi ma tylko gola plytke? skoro zrobil gerbery, to chyba do tego projektu co wegi w koncu pokazal?
akcja zaczela sie w styczniu 2018, pcb pokazaly sie znacnzie pozniej (moze to ustalimy jeszcze xd)

w miedzyczasie dowiadujemy sie jednak, ze
foty będą w odrębnym temacie tutaj już jest zbyt duży offtop

W zasadzie ciezko ten tekst odebrac jak cos innego niz robienie w wala ale polaczki dalej sie do listy dopisuja xd xd xd

jest tam tez bredzenie jak to ciezko znalezc stacje, ktora bedzie dzialac, podpowiem ze do google trzeba wpisac "amiga modify pc disk drive"...

mamy tez bardzo dokladny opis obudowy do ktorej to wlozyc:
10#10cm plus flop u maszczyka jest sporo fajnych obudów

No ale poniewaz ten projekt wtedy nie istnial, KB777 jest niezawodnie bystry:

O czym wielkimi wołami na stronie projektu zresztą jest napisane ("The controller is intended to be used with a low cost PC HD floppy drive unit.")

no i w tym momencie po kilki dniach zamknalem watek, imputowanie mi w tym momencie ujebanie tego projektu swiadczy o rozumieniu czytanego tekstu level Canga. Watek zostal zalozony, zeby odwrocic uwage od tego, co pisalem nt dzialanosci rs2232 wczesniej m.in. o golden cartach. watek byl skuteczny. Dla rs2232 rzecz jasna ale mi oczy otworzyl, wiec tylko dziekowac wnieboglosy! :)

innymi slowy ludzie z forum polecieli na walka jak muchy do gowna a wegi jak zwykle ma altarnatywny poglad na sprawe (to tak dyplomatycznie rzecz ujmujac, zeby nikt mi nie zarzucil lamiania netykiety XD).

czy znow trace czas na tlumaczenie xd ?

czy prawda ma sens ? xD

taka prawda jest, ze profesor bartoszewski zostal "Zwolniony" z auszwic (sic!), 21 postulatow solidurnosiowych to ekonomiczne mistrze pisaly, agent bolek mial duzo szczescia w totka wygrywajac a afera fozz nie ma w ogole znaczenia w kontekscie pozniejszego seryjnego wymierania osob z nia zwiazanych (taki sam random jak okolosmolenski seryjny samobojca).

natoamist rs2232 jest zajebisty, tylko ten jebany raf podcial mu projekt, w miedzyczaise LHS/Padua dal rade odpalic to jednak... i pokazal slutowana plytke. Pytanie kto tu jeszcze mysli samodzielnie? :)
nie chce mi sie szukac kiedy wegi pokazal fotki pierwszy raz ale mozna to znalezc ;)

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #70 dnia: 20 Marca 2019, 21:38 »
I po co ta gadka ?

Mecz piłkarski - sędzia wygonił zawodników na rozpoczęciu meczu, przebrać do szatni korki bo mieli zielone a sędzia zażądał niebieskich. Jak pobiegli przebierać trampki, to sędzia szybko odgwizdał walkowera.

Sędzia to raf

Powiedz raf co z czym powiązujesz i z czego snujesz teorię spiskową ?

Co ma do rzeczy że RS sprzedawał goldencarty poza forum za 180?

Co ma do rzeczy to co wyciągnąłeś czego oczekujesz że wpadniesz jak prokurator do RSa na chate i sprawdzisz czy ma polutowaną PCB od 1581 ?

Dziwi cię że ludzie wolą stuff od twojego dosrywania userom ? Od twoich teorii spiskowych ?

Kogoś boli ile rzeczy sprzedałeś i za ile ? Prędzej jakość a nie kwota jeśli o mnie chodzi (lenistwo, bylejactwo, ucinanie filtru z oryginalnego zasilacza)

Tak hejtowałeś RSa, on ciebie - nic mu nie zrobiłeś, ani mu nie zaszkodziłeś, zjadowiłeś niedoszłych nabywców a oni ciebie za to "polubili", a jeżeli masz pretensję że nie ma klonów - cóż wystarczyło nie wymyślać cudactw i poczekać - TO BYŁOBY WIADOME JAK Z TWOIMI GOLDENCARTAMI ŻE ICH NIE ZROBISZ - I CO GDZIE SĄ GOLDENCARTY I NAGRODY ???

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #71 dnia: 20 Marca 2019, 21:49 »
Ja sie nie mam z czego tlumaczyc wiecej, kazdy sobie moze ocenic a tylko winny sie tlumaczy, kto mial zrozumiec to co napisalem, to zrozumial.

Predzej jestem w stanie uwierzyc, ze ludzie z tamtego watku nie sa w stanie przyznac przed samymi soba, ze dali sie zrobic w chuja, niz mysla, ze ja im cos "zabralem" ale moze wciaz za wysoko cenie rodakow?

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #72 dnia: 20 Marca 2019, 22:01 »
RAF PROSZĘ

Watek zostal zalozony, zeby odwrocic uwage od tego, co pisalem nt dzialanosci rs2232 wczesniej m.in. o golden cartach. watek byl skuteczny.

I co było skuteczne ? Wszyscy się w końcu dowiedzieli że RS sprzedał carta za 180 i poza tobą nikt nie był oburzony.
Poplułeś na RSa i OK i wszyscy mieli to gdzieś waszą wojnę, wszyscy wiedzieli i nikogo to nie obchodziło - jaka skuteczność powiedz mi ?
Ilu się zapisało ?
Czy ktoś miał pretensje do kisiela że podniósł cenę UK ? Jego dzieło, jego sprawa ! Kto chce kupi pomimo zgorszenia !
Co ty przywołujesz i do czego się chcesz odnieść ?

jeszcze raz hint - jak byś nie zamknął tematu, to wiedziałbyś czy to fake - ty sobie założyłeś to apriori, tak jak wiesz że olo kradnie bomberlandy, wiesz że nie było PCB - w końcu są PCB, to się czepiasz że nie ma wyrobu, skoro zamknąłeś temat.

Dobra ZERO dotarło nie dziwi raf - wrócę znów za jakiś czas jak zdążysz po zamknięciu otworzyć, albo... to chyba nie ma sensu

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #73 dnia: 20 Marca 2019, 22:07 »
zostal "Zwolniony"

oho, najazd fanów alexa jonesa z czeladzi.
grubo.

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #74 dnia: 20 Marca 2019, 22:12 »
zostal "Zwolniony"

oho, najazd fanów alexa jonesa z czeladzi.
grubo.

ojajebie komancz dzięki za humor na dobranoc - sorry ja już tu węgla nie dosypuję.