wejscie w temat jest tutaj:
http://c64power.com/forumng/index.php?topic=8013.0poniewaz kazdy sobie moze ocenic:
Udalo mi sie w wekend zrobic gerbery do tego, pcb i koniec byl taki ze odpalilem to cudo i nawet dziala. Z racji tego ze w przyszlym tygodniu dziabne troche pcb (mam nocke) to sie zapytuje czy ktos sie chetny oraz ze jest mozliwosc zapewnienia wszystkich elementów do tego oczywiscie wraz z cpld i epromkiem, opcje mają sie tak:
jesli sie to udalo odpalic, to czemu wegi ma tylko gola plytke? skoro zrobil gerbery, to chyba do tego projektu co wegi w koncu pokazal?
akcja zaczela sie w styczniu 2018, pcb pokazaly sie znacnzie pozniej (moze to ustalimy jeszcze xd)
w miedzyczasie dowiadujemy sie jednak, ze
foty będą w odrębnym temacie tutaj już jest zbyt duży offtop
W zasadzie ciezko ten tekst odebrac jak cos innego niz robienie w wala ale polaczki dalej sie do listy dopisuja xd xd xd
jest tam tez bredzenie jak to ciezko znalezc stacje, ktora bedzie dzialac, podpowiem ze do google trzeba wpisac "amiga modify pc disk drive"...
mamy tez bardzo dokladny opis obudowy do ktorej to wlozyc:
10#10cm plus flop u maszczyka jest sporo fajnych obudów
No ale poniewaz ten projekt wtedy nie istnial, KB777 jest niezawodnie bystry:
O czym wielkimi wołami na stronie projektu zresztą jest napisane ("The controller is intended to be used with a low cost PC HD floppy drive unit.")
no i w tym momencie po kilki dniach zamknalem watek, imputowanie mi w tym momencie ujebanie tego projektu swiadczy o rozumieniu czytanego tekstu level Canga. Watek zostal zalozony, zeby odwrocic uwage od tego, co pisalem nt dzialanosci rs2232 wczesniej m.in. o golden cartach. watek byl skuteczny. Dla rs2232 rzecz jasna ale mi oczy otworzyl, wiec tylko dziekowac wnieboglosy!
innymi slowy ludzie z forum polecieli na walka jak muchy do gowna a wegi jak zwykle ma altarnatywny poglad na sprawe (to tak dyplomatycznie rzecz ujmujac, zeby nikt mi nie zarzucil lamiania netykiety XD).
czy znow trace czas na tlumaczenie xd ?
czy prawda ma sens ? xD
taka prawda jest, ze profesor bartoszewski zostal "Zwolniony" z auszwic (sic!), 21 postulatow solidurnosiowych to ekonomiczne mistrze pisaly, agent bolek mial duzo szczescia w totka wygrywajac a afera fozz nie ma w ogole znaczenia w kontekscie pozniejszego seryjnego wymierania osob z nia zwiazanych (taki sam random jak okolosmolenski seryjny samobojca).
natoamist rs2232 jest zajebisty, tylko ten jebany raf podcial mu projekt, w miedzyczaise LHS/Padua dal rade odpalic to jednak... i pokazal slutowana plytke. Pytanie kto tu jeszcze mysli samodzielnie?
nie chce mi sie szukac kiedy wegi pokazal fotki pierwszy raz ale mozna to znalezc