Trochę logiki Raf - minimum logiki dzisiaj ponownie cię proszę...
RS zlecił płytki żeby leżały w kącie, ale żeby na złość Rafowi pokazać że ma płytki i nic z nimi nie robić. NIE !
zlecil bo byly gotowe projekty - nawet jesli byly jakies zmiany to autor na tej stronie pisal, ze po wykonaniu tych plytek okazalo sie ze pewne zmiany moga byc pozadane wiec zgaduje, ze wlasnie te zmiany zostaly poczynione
research & development kosztuje najwiecej, dlatego rs projektowal, owszem - pasywny expander cartridge, zamieniacz portow joystickow, czy adapter joya pc do c64 - wszystko to projekty na kilka wolnych wieczorow, wiem bo swego czasu duzo na AVR robilem, obfita prace licencjacka tez robilem. Sam, nie kupilem jej
To ty sam swoim popierdywaniem w wątku o aukcjach wywołałeś wilka z lasu i sprowokowałeś mnie żebym sfotografował płytkę, która leży u mnie od kilku miesięcy. To ty sam zbanowałeś RS'a na wszelki wypadek bo a nuż przypadkiem nie ma płytek.
I teraz dochodzimy do twojej enigmy której nie możesz rozwikłać:
Wolę z tym niedobrym, handlarzyną, lumpem, pewnie i złodziejem, a jak i złodziejem to i pijakiem, bo "każdy pijak to złodziej" zrobić w miesiąc minigangcarta niż z tobą złotym człowiekiem czekać na twoją łaskę czy raczysz wyrysować poprawne PCB do AR na które czekam 5 lat łaskawco.
Miales gotowego ogryzka a rs2232 "mial" gotowego sd2iec, jaka filozofia aby takie dwa projekty wciepac na jedno pcb? otoz taka, jak sdbox. XC95xx rowniez programowalem w VHDL - jeden projekt od zera robilem, wiec i tutaj wiem czego sie spodziewac. Ale tutaj niestety trzeba bylo troche research & development zwiazanego z PCB, bo tutaj akurat gotowca przeciez nei bylo
, jesli juz za pierwszym razem plytka wyszla idealnie to szacun.
Wszystko co zrobiłeś to uwaliłeś projekt klona 1581 swoją bezinteresowną zawiścią i mamiłeś bredniami jak to chcesz nakarmić głodny naród goldencartami za 1/4 ceny bo te od RS'a są bebe.
O co chodzi z tymi rzekomo unikatowymi cartridgeami pisalem wielokrotnie wiec szkoda czasu sie powtarzac ale to ze spolecznosc nie widzi w krojeniu ludzi na tym ludzi dalo mi bardzo duzo do myslenia, dziekuje bardzo ze otworzono mi oczy
Już ci udowodniłem ile można było zrobić przez ten czas (minigangcart) a ile ty zrobiłeś widać jak na dłoni.
W JLCPCB za 2 dolary zrobią ci 10 płytek poniżej 100x100 mm 48h building time wysyłka DHL Express po 7 dniach od złożenia zamówienia pod drzwiami stoi kurier a twój problem na czym polega ?
Gadasz, obiecujesz, mamisz i nic nie robisz. Żeby to było tylko tyle, ale jeszcze bezinteresowną zawiścią ścinasz projekt bo nie lubisz RS'a. Jak ci za 50 złotych puścił EasyFlasha 3 to wtedy był swój chłop no nie ?
Robienie projektow elektronicznych to nie jesdyne moje zajecie, niestety nie zlecilem projektu bo mi wszedl inny temat a nie chcialem tego pcb wrzucac na pale jako sztuka dla sztuki - sa tam elementy SMD w tym rzeczony wyzej xilinx wiec latanie tego pozniej kynarem to niestety niejest hop siup. prawdodpobnie przeedyyuje jeszcze pcb tak aby sobie wyprowadzic nieco goldpinow do potencjalnego odpluskwiania.
za 50zl to nawet EF1 od niego nie kupilem, nie wiem skad ten cennik. Owszem, kupilem od niego kiedys kilka rzeczy w dobrych cenach ale ja nie robilem mu nigdy prania mozgu typu zrobmy klona fd2000 = pozycz mi stacje i idz w pizdu bo juz nie jestem mi potrzebny albo wjazd na zasilacze i straszenie ze co to on nie moze ale pod plaszczykiem jakiejs historyjki
sa tacy, ktorzy w tym wszystkim dobrze odczytuja o co chodzi
na SP8 chcial wejsc na krotko - wszedl, nie zostal sciagniety z kasy, dal nagrode. Zycie -> symbioza powinna byc.
a robic... robie, zalozylem dzialalnosc gospodarcza i nie zawaham sie jej uzyc, to chyba lepsze wyjscie niz alter ego "Dariusz Milczewski"?
Oto rozwiązanie twojej zagadki.
Co do twojej kłótni z RS'em mogę powiedzieć tyle:
Z twoim charakterem jest właściwe żeby tobą ktoś potrząsnął ot tak profilaktycznie. Nawet jak ten ktoś nie ma racji, to po prostu trzeba tobą potrząsnąć tak tylko leczniczo - wtedy przestajesz szukać spisków, węszyć lewych tożsamości w internecie i szukać gdzie straciłeś bo ktoś inny mógłby zyskać.
Temat jest prosty - to nie ja go zaatakowalem (zasilacze) a wczesniej po prostu nie dalem sie wykorzystac w jego gierkach ale sa osoby, ktore wiedzac ze tak wlasnie jest i tak beda siedziec cicho bo ze mnie nie ma az takich korzysci
Niemniej jednak dzieki Tobie rs2232 bardzo ladnie urosl w oczach spolecznosci i ja takze musze zachowac twarz i doprowadzic moje projekty, a jak