Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: W podzięce dla rafa że nie ma klonów 1581  (Przeczytany 5737 razy)

Offline wegi

• Level 7
W podzięce dla rafa że nie ma klonów 1581
« dnia: 16 Marca 2019, 16:17 »
Ostatnia rafa ostoja której będzie bronił jak deklaracji niepodległości. Końcowa afera i upadek rafa to uziemienie projektu klona 1581.

Powód: BRAK zdjęć.

...
"a ja nie wiem co ty masz... a zdjęcie niewyraźne..."
...

Zdjęcia nadal niewyraźne bo jak robię w trybie pro to są za duże a w trybie smart są jak widać - w zamian raf przyrzekał ćwierćdarmowe goldencarty i fszystko inne - z obiecanej złotej góry zostały wióry i samotny raf na straży.

Dobra do rzeczy - płytki były, dostałem je krótko po tym jak raf uziemił klona 1581. Podziękujcie rafowi że nie musieliście tracić kasy na wasze nowe fanaberie.

PS - nie musicie mi wierzyć - zawsze można założyć że RS zrobił płytki wczoraj, tylko po to... żeby ich nie wykorzystać.

Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
Re: W podzięce dla rafa że nie ma klonów 1581
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Marca 2019, 19:57 »
Zdjęcia nadal niewyraźne bo jak robię w trybie pro to są za duże a w trybie smart są jak widać

W kwestii limitu 512 kB. Zdjęcie poniżej ma 10 Mega - jakiś problem z zamieszczeniem ?  Żaden.
A robienie dymu, że Raf nie powiedział Hobocti jak skompilować Vice (co przeczy tezie z innego posta)... ech, poczekaj czasem z minutę-dwie przed wysłaniem posta, popatrz co napisałeś.

Sebaloz, który tu ma bana (czemu ???) coś na c64scene w Twoim wątku napisał... (BTW - jakoś nikt się nie pali do jego kontynuacji, a i Komancz celnie spuentował) .
-profil nieaktywny-

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Marca 2019, 21:24 »
1. Jutro zrobię i gdzieś wrzucę, nie wiem jak to długo wisi w tych serwisach pewnie 30 dni
2. To nie jest kwestia że hoboctiemu nie odpowiedział tylko cały ciąg mendowatości i złośliwości jak byś nie pamiętał faktów.

Cały czas się przypierdzielał do hoboctiego, pdsrywał mu głupie gadki a po zadymie rżnie głupa że jest grzeczny i wzorowy chłopiec, ale jak gość pyta o rzeczy które raf robił wielokrotnie (wielokrotnie nam serwował uploady swoich kompilacji, z obsługą BB8 itd.), to w jego wątku milczy a obok drze gębę jak go skrzywdził RS i o zasilaczach - jak skojarzysz fakty i połączysz kropki to chyba o czymś świadczy tak ? I taką mendowatość trzeba piętnować. Pytanie było bardziej rozbudowane - make z konsoli każdy może wpisać.

Dokładnie to samo było z wątkiem fajna zabawka - tak tygodniami offtop ciągnął się na 20-25 wątków, a jak cocademon założył ten wątek to dziwnym trafem offtop się skrócił do kilku wątków, inne wątki raf popodbijał a ten zleciał poza tablicę i już nie wrócił - to chyba też o czymś świadczy i jak koleś odstawia takie mendowate hocki-klocki i wydaje mu się że jest taki cwany i nikt nie widzi tej manipulacji TO NIECH MA ŚWIADOMOŚĆ ŻE JEDNAK TAKI CWANY NIE JEST I TĄ MENDOWATOŚĆ JEDNAK WIDAĆ.

3. Dawno już ludzie przestali pisać na tym forum, a jedyną "atrakcją" było obserwowanie jak kisiel podpuszcza jakiegoś meteoryta, żeby potem zrobić z niego głupka. Obserwować jak raf przyzwalająco milczy na to wszystko, albo patrzeć na podsrywanki rafa. Ponieważ mnie to nie bawiło, nie było tu dla mnie nic interesującego - aż pojawiła się propozycja klona.
 Klon 1581 w tym gnojowisku był jedyną ciekawą dla mnie rzeczą i został skasowany, bo raf nie zobaczył zdjęć. Dziwne że potem rafowe goldencarty zdjęć nie potrzebowały - wszystko OK pewnie co ?

4. A jak byś się zawziął na RSa to pytanie co on takiego zrobił ? Ano zrobił coś takiego co raf innym userom jako admin serwował wiele razy ON TYLKO RAZ i okazało się, że to bardzo rafa boli kiedy ktoś zrobił gnój rafowi, a nie raf komuś. I BARDZO MU SIĘ TO PRZYDAŁO - choćby dlatego że oprócz swoich podsrywanek pozwalał psycholowi kisielowi latami na jego chamskie zagrywki i ciągnął z tego bekę - tak ci się to podobało ? Bo jakoś tego wcale nie komentujesz.

I jak mówiłem bardzo się to rafowi przydało, bo może zastanowił się co czuje zwykły user kiedy jest bezpodstawnie atakowany, deprecjonowany, zahukiwany, ośmieszany, hejtowany przez admina forum bądź za jego przyzwoleniem poprzez celowy brak reakcji na chamstwo - tak trudno to pojąć ?

5 Wbrew pozorom powstania tego wątku na c64scene wątek Czego dokonałem jest dla mnie ciekawy, bo zdarzają się tam wśród wielu niebagatelne kurioza - choćby twój i dzięki tobie kupiłem discovery, dlatego zakładając go miałem nadzieję na jakąś ciekawą kontynuację nie z mojej strony. Trolling sebaloza mnie zabija, nie chciałem tam ciągnąć offtopu i odpisywać coś w stylu "k...wa żebyś ty chłopie chociaż raz poza chujoplotami potrafił zagadnąć merytorycznie, choć byś spytał jak się ciągną oscylacje na elektrolicie", bo wiedziałem że sebaloz odpowie coś na mod "No a jak wyglądają te oscylacje ?"
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #3 dnia: 16 Marca 2019, 21:54 »
Jak chcesz nic w życiu osiągnąć to słuchaj innych głąbie a szczególnie opinii adminów.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #4 dnia: 16 Marca 2019, 23:39 »
I jeszcze do KB777 zdaje się że nie kumasz trollingu sebaloza - to co on napisał "A może czas się pogodzić" - nie chodziło o to, że on sugeruje taką intencję, tylko sebaloz oczekiwał na to, że ja się uzewnętrznię, jak bardzo jest wredny raf i tak dalej...

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #5 dnia: 17 Marca 2019, 01:12 »
No co ja moge powiedziec?

jest to projekt stad: http://www.mkl211015.altervista.org/dcn2692/index.html

co widac golym okiem:

i jak widac udostepnione sa tylko post scripts. Kazdy sobie moze ocenic sam.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #6 dnia: 17 Marca 2019, 01:19 »
o spojrzalem dokladniej - to nawt nie jest ta ostatnia rewizja "zrobiona" przez rs2232, tylko starsza :D

widze tu wszak kunszt, plytka jest skrocona o ta czesc, gdzie jest adres strony, autor itd... no ale zaraz ktos pewnie przyjdzie i dopisze do listy szkalowanych przez rafa takze i wegiego ;D
wypada wszak jako wredny, prymitywne i prosty chuj, zapytac, poniewaz jest to odtworzone z post script, jak przelotki, dziala ta plytka w ogole? ;)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #7 dnia: 17 Marca 2019, 01:26 »
no i co do braku z powodu rafa klonow 1581 to jest to bardzo odwazne stwierdzenie, mozemy sie licytowac dalej, jakie jeszcze plagi i katastrofy sciagnalem na ludzi zwiazanych z c64power tudziez, tak naprawde, bardziej zwiazanych z "zabawkami za pol ceny" :D i wyjatkowym, unikatowym golden cartridge :D :D :D.

a tak bardziej serio... rownie dobrze moglbym oskarzyc niezwykle mi zyczliwych i przychylnych elbana i kisiela ze nie wyprodukowalem wiecej niz 20szt xu1541 10 lat temu... ale jednak to, ze wycofalem sie bylo w ostatecznosci moja decyzja a teraz mam wyjebane, po prostu robie swoje niezaleznie od tego jakie psy ujadaja. Jakbym zaczal 10 lat temu i konsekwentnie sie tego trzymal, to moze bylbym juz jakis czas "drugim lotharkiem" :)

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #8 dnia: 17 Marca 2019, 02:29 »
kb777, word!

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #9 dnia: 17 Marca 2019, 02:43 »
Cmk, excel!

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #10 dnia: 17 Marca 2019, 08:36 »
No co ja moge powiedziec?
jest to projekt stad: http://www.mkl211015.altervista.org/dcn2692/index.html
co widac golym okiem:

No i bardzo ładnie - już zaczynasz się pogrążać - SKĄD jest ten projekt nie ma żadnego znaczenia, znaczenie ma że PŁYTKI BYŁY, tylko zawistny jak to cmk celnie ujął "czeladzki producent zasilaczy" uziemił projekt, bo sobie wymyślił że nie ma zdjęć, więc nie może być projektu.

"i jak widac udostepnione sa tylko post scripts. Kazdy sobie moze ocenic sam."

Nadal nie jest tutaj istotnym skąd jest ten projekt i z czego klon klona robił RS - usiłujesz stawiać jakieś para zarzuty, że projekt jest stąd i robiony z postscript.

KAŻDY MOŻE OCENIĆ SAM CZY PŁYTKI BYŁY

o spojrzalem dokladniej - to nawt nie jest ta ostatnia rewizja "zrobiona" przez rs2232, tylko starsza :D

Lecz dochodzimy do punktu w którym sam raf uznaje, że płytki były natomiast rewizja płytek jest starsza niż najnowsza, co w domyśle jest serwowanym przez rafa kolejnym para zarzutem "rewizja jest starsza".

Mimo wszystko rewizja ma dość spore znaczenie - teraz należałoby sprawdzić, czy ta rewizja była dostępna w okresie kiedy raf wymyślał nowe reguły w trakcie meczu i oczekuje zdjęć, a skoro ich nie dostaje to uwala projekt - chyba sam przyznasz, że trochę dziwne byłoby, gdyby rewizja była późniejsza niż moment kiedy RS próbował uruchomić ten projekt - to by raczej świadczyło o tym, że płytek nie było, no chyba że RS jest podróżnikiem w czasie ?

widze tu wszak kunszt, plytka jest skrocona o ta czesc, gdzie jest adres strony, autor itd... no ale zaraz ktos pewnie przyjdzie i dopisze do listy szkalowanych przez rafa takze i wegiego ;D
wypada wszak jako wredny, prymitywne i prosty chuj, zapytac, poniewaz jest to odtworzone z post script, jak przelotki, dziala ta plytka w ogole? ;)

Kolejny para zarzut rafa o co jest skrócona płytka i czy działa -
RAF NIE WIEM CZY DZIAŁA I DZIĘKI TOBIE NIGDY SIĘ JUŻ NIE DOWIEMY

BO DZIĘKI TWOJEJ ZAWIŚCI I PRYWATNEJ WOJNIE ZBANOWAŁEŚ RSa i SKATAPULTOWAŁEŚ PROJEKT KLONA 1581

Kończąc zastanów się czy ludziom obecnym wówczas tutaj bardziej zależało na obserwowaniu twoich i kisiela chamskich wyczynów, czy może bardziej woleliby mieć klona 1581 ?

Wszyscy ludzie z listy na klona 1581 i ci, którzy nie zdążyli się na nią zapisać są ci dozgonnie wdzięczni.

https://zapodaj.net/8e8b86fc3ad69.jpg.html

https://zapodaj.net/8e8b86fc3ad69.jpg.html

« Ostatnia zmiana: 17 Marca 2019, 08:39 wysłana przez wegi »

Offline wegi

• Level 7

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #12 dnia: 17 Marca 2019, 10:47 »
Offtop się skrócił - co miało spaść spadło.

Teraz możemy wrócić do najfajniejszego etapu tego wysypiska kiedy to 90% postów serwuje raf i udaje że jest ruch na forum.

To oczywista oczywistość tylko do RAFEXIT - koniec marca, bo po prima aprilis się dowiemy o RAFBACK.

Wiosłuj więc sobie dalej raf samotnie.
« Ostatnia zmiana: 17 Marca 2019, 10:51 wysłana przez wegi »

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #13 dnia: 17 Marca 2019, 11:34 »
Ja juz nic nie musze dodawac, sam sie nam tutaj przedstawiłes przed klkudziesiecioma czytaczami. rs2232 pisal ze sam zrobil klon, wegi pisze w jakiejs alternatywnej rzeczywistosci ale mysle, ze moglbys znalezc tutaj kilka osob do "grupy". Watek o klonie iest na power, wyszukiwarka dziala... Wystarcsy wlaczyc logiczne myslenie, m. In. Dlaczego plytki nagle teraz sie pokazaly a wtedy jak pytalem... To nie mogly... Niemniej jednak rs2232 zlecil tez plytki autorstwa niemca, niejakiego x1541, petram czy petrom, ktore mogly by posluzyc za fajna baze do zrobienia takiego klona. Niestety moge tylko domniemywac, czemu wegi pokazuje pusta, niezlozona plytke :)

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #14 dnia: 17 Marca 2019, 12:42 »
fajny scenariusz

1.koles zrobil klony klonuw dowonego hw
2.buldupy wiadomo kogo