1. Jutro zrobię i gdzieś wrzucę, nie wiem jak to długo wisi w tych serwisach pewnie 30 dni
2. To nie jest kwestia że hoboctiemu nie odpowiedział tylko cały ciąg mendowatości i złośliwości jak byś nie pamiętał faktów.
Cały czas się przypierdzielał do hoboctiego, pdsrywał mu głupie gadki a po zadymie rżnie głupa że jest grzeczny i wzorowy chłopiec, ale jak gość pyta o rzeczy które raf robił wielokrotnie (wielokrotnie nam serwował uploady swoich kompilacji, z obsługą BB8 itd.), to w jego wątku milczy a obok drze gębę jak go skrzywdził RS i o zasilaczach - jak skojarzysz fakty i połączysz kropki to chyba o czymś świadczy tak ? I taką mendowatość trzeba piętnować. Pytanie było bardziej rozbudowane - make z konsoli każdy może wpisać.
Dokładnie to samo było z wątkiem fajna zabawka - tak tygodniami offtop ciągnął się na 20-25 wątków, a jak cocademon założył ten wątek to dziwnym trafem offtop się skrócił do kilku wątków, inne wątki raf popodbijał a ten zleciał poza tablicę i już nie wrócił - to chyba też o czymś świadczy i jak koleś odstawia takie mendowate hocki-klocki i wydaje mu się że jest taki cwany i nikt nie widzi tej manipulacji TO NIECH MA ŚWIADOMOŚĆ ŻE JEDNAK TAKI CWANY NIE JEST I TĄ MENDOWATOŚĆ JEDNAK WIDAĆ.
3. Dawno już ludzie przestali pisać na tym forum, a jedyną "atrakcją" było obserwowanie jak kisiel podpuszcza jakiegoś meteoryta, żeby potem zrobić z niego głupka. Obserwować jak raf przyzwalająco milczy na to wszystko, albo patrzeć na podsrywanki rafa. Ponieważ mnie to nie bawiło, nie było tu dla mnie nic interesującego - aż pojawiła się propozycja klona.
Klon 1581 w tym gnojowisku był jedyną ciekawą dla mnie rzeczą i został skasowany, bo raf nie zobaczył zdjęć. Dziwne że potem rafowe goldencarty zdjęć nie potrzebowały - wszystko OK pewnie co ?
4. A jak byś się zawziął na RSa to pytanie co on takiego zrobił ? Ano zrobił coś takiego co raf innym userom jako admin serwował wiele razy ON TYLKO RAZ i okazało się, że to bardzo rafa boli kiedy ktoś zrobił gnój rafowi, a nie raf komuś. I BARDZO MU SIĘ TO PRZYDAŁO - choćby dlatego że oprócz swoich podsrywanek pozwalał psycholowi kisielowi latami na jego chamskie zagrywki i ciągnął z tego bekę - tak ci się to podobało ? Bo jakoś tego wcale nie komentujesz.
I jak mówiłem bardzo się to rafowi przydało, bo może zastanowił się co czuje zwykły user kiedy jest bezpodstawnie atakowany, deprecjonowany, zahukiwany, ośmieszany, hejtowany przez admina forum bądź za jego przyzwoleniem poprzez celowy brak reakcji na chamstwo - tak trudno to pojąć ?
5 Wbrew pozorom powstania tego wątku na c64scene wątek Czego dokonałem jest dla mnie ciekawy, bo zdarzają się tam wśród wielu niebagatelne kurioza - choćby twój i dzięki tobie kupiłem discovery, dlatego zakładając go miałem nadzieję na jakąś ciekawą kontynuację nie z mojej strony. Trolling sebaloza mnie zabija, nie chciałem tam ciągnąć offtopu i odpisywać coś w stylu "k...wa żebyś ty chłopie chociaż raz poza chujoplotami potrafił zagadnąć merytorycznie, choć byś spytał jak się ciągną oscylacje na elektrolicie", bo wiedziałem że sebaloz odpowie coś na mod "No a jak wyglądają te oscylacje ?"