Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silesia Party 6 @ Częstochowa, lipiec 2012  (Przeczytany 17013 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Silesia Party 6 @ Częstochowa, lipiec 2012
« Odpowiedź #60 dnia: 30 Czerwca 2012, 03:37 »
Nitro dał czadu jak elyta. Biesiadnie, panie miłe\"\"
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

CJWarlock

• Gość
« Odpowiedź #61 dnia: 30 Czerwca 2012, 21:29 »
Yo! Pisze z party korzystajac z ulamka chwili. ;) Zaraz beda kompoty. Wczoraj byl koncertm ktory trwal az 2,5h jako potem jam session z rotacja niektorych muzykow i wokalistki/wokalisty/rapera - freestyle niezly wyszedl. Miejscowka przypadla partyzantom do gustu z tego co mi mowili. Food w barze smakowity. Duzo starych znajomych, piwko, rozmowy, smiechy, wspominki oldskoolowych czasow z nastoletniosci i scenowania, przemily klimat luzny i sprzyjajacy zartom, wspominkom i innym rozmowom. Wycieczki zwiedzajacych  po party place to norma (squat + kompleks hal poprzemyslowych + przylegle tereny) - jest co zwiedzac. Wczoraj ognicho tez bylo. Biesiadnie jest. \"\" Pozdro dla wszystkich co nie mogli przyjechac - wspolczuje. \"\"

Offline Psychik

• Level 5
« Odpowiedź #62 dnia: 30 Czerwca 2012, 21:44 »
zazdraszczam.

a wezta kopnijta kisiela w d.pę. ;)

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #63 dnia: 30 Czerwca 2012, 21:59 »
Psychik
POzdro od partyzantów \"\"

Co do party SP6, lokalizacja całkiem ascetyczna. Jak to zwykle bywa najważniejsi są ludzie... impreza inna od innych... godna zapamiętania:
1. Wycieczka Sebaloza (2h sam na sam )
2. Nitro i odmienne stany świadomości.
3. Wega hamburger bez mięsa.
4. Na lewo gruz na prawo bar ;P
5. Votki Psychika bez miejsca dla partyzanta/grupy ;)

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

CJWarlock

• Gość
« Odpowiedź #64 dnia: 01 Lipca 2012, 19:12 »
Yo Party People! \"\"

Serdeczne dzięki dla wszystkich za przyjechanie na party - atmosfera jak zwykle z Wami była prześwietna. Dawno się tyle nie uśmiałem w tak zacnym i lubianym gronie. 3 tygodnie ostrej harówki od razu bledną jako wysiłek w obliczu tak fajnej atmosfery party, którą stworzyliście. \"\"

No, a mi zostało jeszcze co nieco do uprzątnięcia. \"\"

Czy lokalizacja taka ascetyczna? ;) Budynek z salą party mi osobiście bardzo przypominał Pleszewski Dom Kultury, gdzie kiedyś było Center Party, co Leming organizował. \"\"

Jeszcze raz dzięki i pozdro dla wszystkich.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #65 dnia: 01 Lipca 2012, 19:27 »
Ja też ponownie dziękuje wszystkim za miłą atmosferę oraz za trud organizacji party.
Z oficjalnych info dla tych którzy nie zostali do końca.

Raf:
Next Silesia Party 7.7.13.... see you \"\"

PS. jak zmontuje jakieś video to wrzucam na YT.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #66 dnia: 02 Lipca 2012, 00:03 »
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

CJWarlock

• Gość
« Odpowiedź #67 dnia: 05 Lipca 2012, 20:20 »
Uff, dopiero wróciłem z party place. ;) Wyniki właśnie opracowałem i podesłałem Volcano. Śledźcie więc stronę party, bo prawdopodobnie niedługo wyniki pojawią się na niej.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #68 dnia: 05 Lipca 2012, 20:23 »
ale konspira.

CJWarlock

• Gość
« Odpowiedź #69 dnia: 05 Lipca 2012, 20:25 »
Kisiel

Wypowiedź niejednoznaczna. Co konkretnie za konspirę uważasz? ;)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #70 dnia: 05 Lipca 2012, 20:51 »
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
    • http://www.riversedge.pl/
« Odpowiedź #71 dnia: 05 Lipca 2012, 21:15 »
Ja dopiero wczoraj wróciłem wieczorem ze śląskich wojaży ;) Co do party, to mam mieszane uczucia. Ogólnie było w porządku. Pogoda dopisała aż nadto, upał był niesamowity. Zawiodła frekwencja - w piątek zaledwie kilkanaście osób, w sobotę około 30 sztuk. Niektórzy nawet mówili, że o party dowiedzieli się np. dzień wcześniej. Niektórych z kolei nie dało się ściągnąć różnymi siłami, a szkoda. Info o party pojawiło się za późno, a niechęć Warlocka do portali społecznościowych i brak na nich promo, jak i na innych sajtach typu c64.sk czy lemon forum mogła wpłynąć na frekwencję. Ciężko ocenić, czy termin był dogodny. Z pewnością party odbyło się szybciej, niż niektórzy przypuszczali. W piątek było zakończenie roku szkolnego, w niedzielę finał Euro ;). Mi to zbytnio nie przeszkadzało. Za to zaskoczyło mnie to, że party place było ogarniane i przygotowane w dniu rozpoczęcia party chociaż wiem, że sprzątanie trwało wiele dni. Niemniej sama miejscówka bardzo fajna, bo uwielbiam klimaty opuszczonych miejsc. Dziwiło mnie również to, że skoro organizator nie płaci za miejsce, a jedynie za prąd, to imho cena wejściówki powinna być zdecydowanie niższa.

Miejscówka dosyć dobra. Szkoda, że z przymusu bar znajdował się w osobnym budynku. Ale miło ze strony Warlocka, że zapraszał nas na dalszą część kompotów i uraczył nas fajnym secikiem muzycznym. Zawiodła frekwencja, ale mimo tego widok chociażby Conrada w obskurnym squocie była bezcenna :D Szkoda, że tak mało osób było w piatek podczas muzycznego eventu. Pod koniec Komek grał muzę sam do siebie. Warlock przeliczył się względem miejscowych - zaledwie 2 osoby udało się skasować za bilet wejściowy na koncert, bo reszta przyszła z zespołem :P

No i na minus brak informacji o wynikach kompotów na necie. Szkoda również, że nie było info o której będzie ogłoszenie wyników, bo bym być może dał radę jeszcze na nie przybyć. Na plus z kolei dobre nagłośnienie, a na minus słaba jakość projektora. Na minus także drobne błędy przy organizacji kompotów: wykrzaczenie grafy JSL'a oraz podpisana nazwa pliku z muzą Surgeona. O dziwo obie prace zajęły bardzo wysokie miejsca - gratuluję autorom. \"\" Najwięcej na kompotach stracił imho Bimber - jego grafa jest rewelacyjna, na projektorze była zbyt przyciemniona i nie widać było detali. No i to chyba tyle tak na szybkiego - dzięki za party i obecność \"\" a także wszystkim uczestnikom C64 Power Game Mod Compo \"\" Będzie ofkoz obszerniejszy raporcik na River's Edge, jak tylko ogarnę materiał audiowizualny :D
http://www.riversedge.pl/ - zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.

Serwis Commodore 64/1541 - naprawa/diagnoza.
Zawsze aktualne!

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #72 dnia: 06 Lipca 2012, 00:59 »
V-12/Tropyx:
Dziwiło mnie również to, że skoro organizator nie płaci za miejsce, a jedynie za prąd, to imho cena wejściówki powinna być zdecydowanie niższa.

I właśnie tego typu komentarze nie pojawiały się na wcześniejszych edycjach SP... gdyż organizerzy robili rozliczenie party i było wiadomo co za co i ile na tym zarobili..
I dla mnie nie robiło wrażenia to ile zarobili czy nie (pamiętam edycje pizza dla wszystkich)  ale to, że wszystko było jasne. Z drugiej strony na X jadą ludzie i ktoś chce od nich 90 euro więc sorki to jest ca. OSIEM razy więcej niż wejściówka na SP 1-6.... jakoś nikt nie płacze. IMO za trud zorganizowania party należy się organizatorom coś więcej niż tylko sława bycia organizatorem...byle było to przejrzyste, bo mnie osobiście dymanie w weekend i kilka dni przed za parę stówek słabo się opłaca a zawsze pojawią się głosy malkontentów co płaczą nad paroma złotymi ;) Kończąc rozważania, to party było pod względem finansowym bardzo udane, słyszałem nawet że to był "skok na kasę" nie mniej jednak party się odbyło, miało nie zapomniane "atrakcje" i jest do czego wracać myślami \"\"

PS. To LUDZIE tworzą świat ;)

CJWarlock

• Gość
« Odpowiedź #73 dnia: 06 Lipca 2012, 14:40 »
V-12/Tropyx:
Dziwiło mnie również to, że skoro organizator nie płaci za miejsce, a jedynie za prąd, to imho cena wejściówki powinna być zdecydowanie niższa.

Chyba Cię, kurwa, pokręciło, drogi kolego i upał Ci zaszkodził poważnie. Ty chyba znajdujesz perwersyjną przyjemność w idiotycznym i irracjonalnym irytowaniu mnie presupozycjami i jakimiś z palca wyssanymi z góry przyjmowanymi wnioskami. Nie znasz faktów, a generujesz wnioski. WTF? Z tego może powstać tylko polemizowanie z samym sobą, które ja ostro krytykuję. Jak chcesz polemizować sam ze sobą to rób to, spoko, ale w jakimś zeszycie w kratkę albo w linie, a nie na forum, gdzie siejesz takim działaniem zamęt.

Postawmy sprawę jasno: jesteś moim sprzymierzeńcem czy wrogiem?

Zawsze tak robisz, że gówno wiesz, a zgrywasz dobrze poinformowanego?

Nie będę tolerował takiego BEZCZELNEGO trollowania, co więcej, będę je tępił ostrym sprzeciwem i ciętą krytyką.

V-12, weź w końcu ogarnij się z tym swoim robieniem czegoś na 98% dobrze i psuciem tego przez 2% konfliktującej wpadki.

BTW.Zrobiłeś kiedykolwiek jakieś party? Stoiska na game show nie liczę, bo wielce płakałeś, że jeden z telewizorów, które nota bene dostarczył organizator, był lekko zachlapany farbą... LOL Czy zawsze masz tylko wygórowane wymagania, a zero realizmu w ocenie i zero dociekliwości, dlaczego, PRZED spreparowaniem wniosków?

Jedno Ci wychodzi - to wspomniane 2%. ;)

Offline Psychik

• Level 5
« Odpowiedź #74 dnia: 06 Lipca 2012, 14:53 »
ojej... kolejna osoba, ktora napisala swoje zdanie o Kisielu.
ciekawe co Tobie odpisze... \"\"