Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silesia Party 6 @ Częstochowa, lipiec 2012  (Przeczytany 16946 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Silesia Party 6 @ Częstochowa, lipiec 2012
« Odpowiedź #30 dnia: 13 Maja 2012, 15:44 »
Ruszyla strona SP6

www.silesiaparty.pl
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #31 dnia: 13 Maja 2012, 17:57 »
PLUSY:
+ GPS, co by nie szukać długo,
Minusy:
- brak listy hoteli w pobliżu.
Miejscówka normalnie kopara opada \"\" Takiej imprezy to jeszcze nie było !!!!

Ja jestem mięsożerny musicie mnie akceptować ;)
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Psychik

• Level 5
« Odpowiedź #32 dnia: 13 Maja 2012, 18:03 »
squot - jestem ciekaw jak wyjdzie to party.
ja na 100% nie jade, bo mnie sie dzieciok dopiero co urodzil i musze w domu siedziec. \"\"

SPC

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: 14 Maja 2012, 07:35 »
PHP wywala warning: gethostbyaddr() [function.gethostbyaddr]: Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /sp6/include_funkcje_podstawowe.php on line 775

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
    • http://www.riversedge.pl/
« Odpowiedź #34 dnia: 14 Maja 2012, 08:30 »
Dla przyjeżdżających pociągiem info - przystanek nazywa się teraz Częstochowa Osobowa :D
http://www.riversedge.pl/ - zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.

Serwis Commodore 64/1541 - naprawa/diagnoza.
Zawsze aktualne!

CJWarlock

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: 26 Maja 2012, 16:40 »
Strona party działa od kilku tygodni: www.silesiaparty.pl

Tam wszelkie info, a wkrótce także zdjęcia miejscówki. \"\"

Przedwczoraj i wczoraj pracowałem do nocy przy elektryce i sprzątaniu miejscówki tak, żeby wszystko było cacy na party. \"\"  Mam kilka pomysłów, np.tymczasową instalację elektryczną (rząd gniazdek na jednej ścianie) w sali party, żeby było dużo łatwiej podłączać kompy bez motaniny z przedłużaczami. Co Wy na to? ;)

Miejsc noclegowych jest ok. 50 w budynku, nie licząc przestrzeni na namioty jak ktoś lubi. Jak będzie ładna pogoda to i na dworze nieopodal ogniska można się przespać - co kto woli.

Hotele są dość daleko, tj. 5-7 km od partyplace, ale jak ktoś chce żeby podpowiedź bazy hotelowej znalazła się na stronie party to pisać tu lub na priv.

Aktualnie jeszcze kilka atrakcji dodatkowych jest w toku dogadywania, tj.może jakieś koncerty prócz komodorowskiej potańcówki i może coś jeszcze, ale to się jeszcze zobaczy.

CJWarlock

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: 28 Maja 2012, 01:11 »
Podaję newsa cytując post Volcano z C64sene:

Na stronie party zostały dodane nowe zdjęcia obiektu i najbliższej okolicy. Później uzupełnimy opisy do części z nich.

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
    • http://www.riversedge.pl/
« Odpowiedź #37 dnia: 28 Maja 2012, 09:31 »
Tylko po co tyle zdjęć słupa wysokiego napięcia i bałaganu wokół czerwonych foteli? ;)
http://www.riversedge.pl/ - zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.

Serwis Commodore 64/1541 - naprawa/diagnoza.
Zawsze aktualne!

CJWarlock

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: 28 Maja 2012, 10:37 »
Żeby V-12 zadał to pytanie, a potem ktoś na nie odpowiedział w charakterystyczny dla jego indywidualnego poczucia humoru sposób. \"\"

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #39 dnia: 04 Czerwca 2012, 07:22 »
Już 29 osób zapisało się na liście partyzantów.

Kto będzie 30-ty ;)

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #40 dnia: 22 Czerwca 2012, 13:55 »
Uwaga do compo zostało niewiele ponad 7 dni !!!

CJWarlock

• Gość
« Odpowiedź #41 dnia: 22 Czerwca 2012, 16:28 »
Uff, chłopoki i dziołchy, nawet nie wieta, ile już cięzkiej pracy fizycznej i intelektualnej za mną w kwestii organizacji party. A jeszcze trochę zostało do wykonania. \"\" Dlatego nie przejmujcie się, że nic nie piszę o party - wszystko jest na jak najlepszej drodze, ja jestem po prostu na maksa zajęty. A to oznacza, że dopieszczam miejscówkę technicznie i estetycznie (aczkolwiek estetycznych cudów się tam nie spodziewajcie - na inwestycję w szerszy remont nie mam kasy, a praktycznie sam jestem do organizowania party). Jednocześnie bardzo gorąco zapraszam do przedpłat na party. Pozwolą one dokonać niezbędnych inwestycji czy to w przedmioty, czy to w składniki do cateringu. Aktualnie jeszcze trzeba trochę odświeżyć salę, załatwić jakieś stoliki (bo siedzenia będą no problem) i... zamontować nową baterię kranową w łazience (coby nie było lipy jakby partowicze chcieli się opłukać ;) ). Dodatkowo management strony artystycznej (zespoły muzyczne i DJe na piątek, montaż scenki, itp.) oraz reklama części koncertowej - to wszystko doskonale konsumuje czas i siły.

Za to możecie przyjąć, że party będzie miało swój klimat, skoro tyle energii i starań ktoś w nie wkłada. \"\" Dlatego jeszcze raz serdecznie wszystkich zapraszam - będzie miło i czadowo. \"\" Teren jest sielankowy, dużo bujnej roślinności tworzącej swoiste wyodrębnione lekko optycznie zakątki, miejsce na ognisko, także jest gdzie się powłóczyć i pogadać, odpocząć od harmidru, no i piwko przy ognisku ze starymi kumplami ze sceny obowiązkowo się odbędzie. Pokoje sypialne może nie będą klasy hotelowej, ale będą posprzątane i przygotowane. Nawet jakby zjawiło się 60 osób na party to wszyscy będą świetnie się czuli, nikt nie poczuje się wykluczony, przeciwnie, będzie można w razie pytań zapytać się wyznaczonych osób o kwestie organizacyjne.

Koncerty w piątek.

Z Markiem z Krzyż Krosa rozmawiałem długo, bo przeciągały się trochę rozmowy i niestety nie dadzą rady wystąpić, mimo chęci, ze względu na wcześniej umówioną pracę wyjazdową. Nie ma jednak mowy o braku koncertów! :D Dlatego...

Świetny klimat zapewni zespół Fristajlo grający klimaty reggae - rockowe. Sprawdzony w boju koncertowym skład tworzy niepowtarzalną atmosferę i potrafi rozruszać publikę. A jak dobrze pójdzie to będzie jeszcze jeden zespół, ale to na razie niespodzianka. \"\"

Po koncertach impreza, na której na chwilę obecną jest zabookowanych 3 DJ's.

Także piątek zapowiada się bardzo rozrywkowy (sorry dla tych, co będą kończyć w pośpiechu prace na compo \"\" ).

Na sobotę też zaplanowano wiele atrakcji, ale to już dowiecie się na miejscu, jakich.

Skoro myślami i sercem i tak już jesteś na party to... wystarczy tylko przybyć! \"\" Zapraszam.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #42 dnia: 25 Czerwca 2012, 15:50 »
Pytanie, będzie gdzie postawić kilka samochodów???

CJWarlock

• Gość
« Odpowiedź #43 dnia: 25 Czerwca 2012, 18:01 »
Kisiel:
Pytanie, będzie gdzie postawić kilka samochodów???

No ba! Nawet 20. W party info jest mowa o miejscach do zaparkowania samochodów. Parkować można w 2 miejscach obok party place, łącznie, tak na oko, ze 25 aut się zmieści, ale bezpieczniej będzie napisać 20, więc piszę, że 20. \"\" Jedno miejsce jest praktycznie na widoku, a drugie trochę obok, ale też w miarę widoczne. Mam nadzieję, że odpowiedź jest wyczerpująca. \"\"

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #44 dnia: 26 Czerwca 2012, 11:25 »
CJWarlock:
Jednocześnie bardzo gorąco zapraszam do przedpłat na party.

Ta zrobiłbym przedpłatę ale to już chyba nie ma większego sensu. Pytanie jak wyłapać partyzantów "na krzywy ryj", przynajmniej ostatnio został taki problem dostrzeżony podczas SP5. Na "zagranicznym" party wyproszono wszystkich i poleciała lista... przykro, o tym mówić ;)