Uff, chłopoki i dziołchy, nawet nie wieta, ile już cięzkiej pracy fizycznej i intelektualnej za mną w kwestii organizacji party. A jeszcze trochę zostało do wykonania.

Dlatego nie przejmujcie się, że nic nie piszę o party - wszystko jest na jak najlepszej drodze, ja jestem po prostu na maksa zajęty. A to oznacza, że dopieszczam miejscówkę technicznie i estetycznie (aczkolwiek estetycznych cudów się tam nie spodziewajcie - na inwestycję w szerszy remont nie mam kasy, a praktycznie sam jestem do organizowania party). Jednocześnie bardzo gorąco zapraszam do przedpłat na party. Pozwolą one dokonać niezbędnych inwestycji czy to w przedmioty, czy to w składniki do cateringu. Aktualnie jeszcze trzeba trochę odświeżyć salę, załatwić jakieś stoliki (bo siedzenia będą no problem) i... zamontować nową baterię kranową w łazience (coby nie było lipy jakby partowicze chcieli się opłukać

). Dodatkowo management strony artystycznej (zespoły muzyczne i DJe na piątek, montaż scenki, itp.) oraz reklama części koncertowej - to wszystko doskonale konsumuje czas i siły.
Za to możecie przyjąć, że party będzie miało swój klimat, skoro tyle energii i starań ktoś w nie wkłada.

Dlatego jeszcze raz serdecznie wszystkich zapraszam - będzie miło i czadowo.

Teren jest sielankowy, dużo bujnej roślinności tworzącej swoiste wyodrębnione lekko optycznie zakątki, miejsce na ognisko, także jest gdzie się powłóczyć i pogadać, odpocząć od harmidru, no i piwko przy ognisku ze starymi kumplami ze sceny obowiązkowo się odbędzie. Pokoje sypialne może nie będą klasy hotelowej, ale będą posprzątane i przygotowane. Nawet jakby zjawiło się 60 osób na party to wszyscy będą świetnie się czuli, nikt nie poczuje się wykluczony, przeciwnie, będzie można w razie pytań zapytać się wyznaczonych osób o kwestie organizacyjne.
Koncerty w piątek.
Z Markiem z Krzyż Krosa rozmawiałem długo, bo przeciągały się trochę rozmowy i niestety nie dadzą rady wystąpić, mimo chęci, ze względu na wcześniej umówioną pracę wyjazdową. Nie ma jednak mowy o braku koncertów!

Dlatego...
Świetny klimat zapewni zespół Fristajlo grający klimaty reggae - rockowe. Sprawdzony w boju koncertowym skład tworzy niepowtarzalną atmosferę i potrafi rozruszać publikę. A jak dobrze pójdzie to będzie jeszcze jeden zespół, ale to na razie niespodzianka.

Po koncertach impreza, na której na chwilę obecną jest zabookowanych 3 DJ's.
Także piątek zapowiada się bardzo rozrywkowy (sorry dla tych, co będą kończyć w pośpiechu prace na compo

).
Na sobotę też zaplanowano wiele atrakcji, ale to już dowiecie się na miejscu, jakich.
Skoro myślami i sercem i tak już jesteś na party to... wystarczy tylko przybyć!

Zapraszam.