Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silesia Party 6 @ Częstochowa, lipiec 2012  (Przeczytany 17010 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

CJWarlock

• Gość
Silesia Party 6 @ Częstochowa, lipiec 2012
« Odpowiedź #75 dnia: 06 Lipca 2012, 15:00 »
Psychik:
ojej... kolejna osoba, ktora napisala swoje zdanie o Kisielu.
ciekawe co Tobie odpisze...

Psychik, moja ostra krytyka dotyczyła presupozycji głoszonych przez V-12, a nie postu Kisiela. Kisiel nie napisał nic, czego by się mogła ta krytyka tyczyć. Czemu napisałeś tak, jakbyś omyłkowo pomyślał, że mój post był odpowiedzią na post Kisiela? \"\"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #76 dnia: 06 Lipca 2012, 15:12 »
Bo on ma manie kisiolenia, wiesz psychika siada u psychika ;) Chłopiec lubi zabawę w oftopy.

Co do meritum, CJ mogłeś sie wysilić i podliczyć party jak to robili poprzednio RAF z Volcano, nie było by takich głosów jak V12.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Psychik

• Level 5
« Odpowiedź #77 dnia: 06 Lipca 2012, 15:35 »
za cieplo, wiec odszczekuje - hau hau...

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
    • http://www.riversedge.pl/
« Odpowiedź #78 dnia: 06 Lipca 2012, 19:40 »
Współorganizowałem 4 party, na żadnym nie zaliczyłem jakiejkolwiek wpadki, jeżeli chodzi o organizację i wyświetlanie prac na kompotach (wyłączając drugiego Riverwasha, gdzie nie z mojej winy projektor nie wyświetlał kolorów i prace zostały puszczone na monitorze). Były to partiesy, gdzie ludzie rozumieli, że jedna osoba nie podoła całemu przedsięwzięciu i nikt nie spinał się tak emocjonalnie, jak CJ i nie atakował werbalnie bez podawania żadnej sensownej argumentacji.

Bez urazy, ale w takim tonie nie zamierzam prowadzić dyskusji. Niemniej przykro mi, że płacąc 45 zł za imprezę, nad którą miałem patronat medialny (!), nawet organizatora nie stać było na kolorowe ksero identów, ani na zakup zaledwie kilku długopisów dla votujących.
http://www.riversedge.pl/ - zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.

Serwis Commodore 64/1541 - naprawa/diagnoza.
Zawsze aktualne!

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #79 dnia: 06 Lipca 2012, 23:23 »
Kisiel:
ktoś chce od nich 90 euro więc sorki to jest ca. OSIEM razy więcej niż wejściówka na SP 1-6.... jakoś nikt nie płacze.

Kisiel, to wynika głównie z tego że co innego dostajesz za te osiem razy więcej \"\"
Jak ktoś kupuje ferrari to też nie płacze że płaci za nie wielokrotność malucha \"\"

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #80 dnia: 06 Lipca 2012, 23:49 »
wackee

Ok, zgadzam się z taką interpretacją. Mnie bardziej chodziło o to, że mamy swoje party i dla bezrobotnego 50PLN to bardzo dużo a dla właściciela supry to całkiem znośnie. Jakby SP6 kosztowało V12 .. 12 groszy to by chyba nie płakał;)

== of top ==
Pytanie czy SP7 all inclusive  za 250PLN jest do zaakceptowania dla Wszystkich?

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #81 dnia: 07 Lipca 2012, 00:39 »
Kisiel, nie jest. Była już ta dyskusja na złym forum w złym podforum \"\"

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #82 dnia: 07 Lipca 2012, 02:18 »
wackee:
Kisiel, nie jest. Była już ta dyskusja na złym forum w złym podforum

Polacy to chyba jednak przedstawiają najniższy stopień rozwoju umysłowego, to co Zachodnie jest cacy to co w domu, polskie jest chujowe \"\"
Tak trzymać !!!

Co do złego forum jak może zauważyłeś zawsze mówię że jest za dużo stuffu, przyjechałeś za późno aby to sam naocznie zobaczyć, kolega N. wsiąka i wszyscy mają to w dupie, co do złego podforum kolega E. jak widać miał pomysła ale krowa co dużo ryczy .... mało się spuszcza na produkcję :P Czasem hipotetycznie załóż że ktoś inny ma racje i powiedz koledze N. że kropelki "MDM" to nie scenowanie.... no i chłopie nie nadymaj się,  spuść balona :P

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #83 dnia: 07 Lipca 2012, 09:13 »
Kisiel, tam był smajlej na końcu zdania, więc nie wiem o jakim balonie piszesz \"\"

Myślę że odnośnie płacenia za Xa i za ew. Silesię to nie jest kwestia chujowości rzeczy polskich względem zachodu, tylko po prostu kaliber imprezy jest inny. Nikogo nie dziwi że bilet na Metallikę jest kilka razy droższy niż na KATa, co wcale nie oznacza że KAT jest kiepski \"\" Na X to ja mogę spotkać Jeroena Tela, a na Silesii najwyżej Dafa \"\"

Drugi akapit Twojej wypowiedzi jest tak zamotany że nie mam siły go rozszyfrowywać. Coś mi tam każesz z Nitro o czymś rozmawiać, ale sorry nie wiem o co Ci chodzi. Myślę że jeżeli uważasz że Twoje przemyślenia są tak cenne, powinieneś zadbać o formę i pisać w sposób prosty, a nie zamotany jak ścieżki na PCB produkcji olo* ;)

(* tu masz przykład dostosowania komunikatu do odbiorcy, heheh)

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
    • http://www.riversedge.pl/
« Odpowiedź #84 dnia: 07 Lipca 2012, 09:38 »
Z chęcią zapłaciłbym więcej na PL party, by mieć zarówno nocleg, jak i jedzonko w cenie wejściówki. Ciekaw jestem ile chłopaki na Xie wychodzą na czysto po party :D
http://www.riversedge.pl/ - zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.

Serwis Commodore 64/1541 - naprawa/diagnoza.
Zawsze aktualne!

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #85 dnia: 07 Lipca 2012, 10:33 »
Niechby i nawet byli 1000 euro do przodu - jakie to ma znaczenie? \"\"
Dla mnie żadne.
Organizacja party to jest taki wysiłek, że uważam iż jak coś zarobią to tym lepiej. Akurat w tym przypadku nie uważam za uzasadnione wymagać, żeby ktoś robił to "dla sztuki" (aczkolwiek jeżeli chce, to proszę bardzo :D).

PS. Ktoś życzy sobie sprawozdanie finansowe z Pierników? ;)

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #86 dnia: 07 Lipca 2012, 10:35 »
Kisiel:
wiesz psychika siada u psychika ;)

A właśnie to jeszcze chciałem skomentować, jak się ma to zdanie do Twojego awatara? \"\"

Offline Psychik

• Level 5
« Odpowiedź #87 dnia: 07 Lipca 2012, 15:12 »
wackee:
jak się ma to zdanie do Twojego awatara?

ma sie tak, ze jak ja napisalem "chyba Ci sie pokisielowalo", to byla obraza majestatu...

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #88 dnia: 07 Lipca 2012, 20:30 »
wackee:
A właśnie to jeszcze chciałem skomentować, jak się ma to zdanie do Twojego awatara?

To dość oczywiste Wackee, jeśli Jarosław Kaczyński twierdząc że istnieje lista ludzi do skasowania (samobójców) to mogę o takim jego działaniu powiedzieć że siada mu psycha. Nie piszę tutaj że jest starym zjebem i pokraką itp bo to by było obraźliwe.
Prześledźmy więc ostatnie parę postów które niestety nie są wyjątkiem:
Psychik:
a wezta kopnijta kisiela w d.pę. ;)

Psychik:
ojej... kolejna osoba, ktora napisala swoje zdanie o Kisielu.
ciekawe co Tobie odpisze...

Można to nazwać kisielo manią, ja nazywam to siadaniem psychy, pewnie są bardzo ważne ku temu działaniu czynniki, problemy w rodzinie w pracy itp. Ludzie jak nie potrafią sobie poradzić z rzeczywistością uciekają w świat iluzji, NET, forum, wojny scenowe itp. to oczywiście nie rozwiązuje właściwych problemów ale pozwala całkiem nie zwariować.
Jak siada psycha Psychikowi to nie jest kwestia dyskusyjna tylko stwierdzenie faktu.

CJWarlock

• Gość
« Odpowiedź #89 dnia: 07 Lipca 2012, 21:26 »
Kisiel:
Jak siada psycha Psychikowi to nie jest kwestia dyskusyjna tylko stwierdzenie faktu.

Sorki, że się czepię, ale gwoli precyzji języka tylko - raczej "wyrażenie spostrzeżenia" lub "wyrażenie opinii na podstawie jego postów", a nie "stwierdzenie faktu". \"\" "Stwierdzenie faktu" to wypowiedź, która nie jest nawet w części osobistym przypuszczeniem lub opinią. \"\" To tyle gwoli definicji. ;D