Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Forever 2011  (Przeczytany 18611 razy)

Offline Sebaloz

• Level 6
Forever 2011
« Odpowiedź #315 dnia: 22 Marca 2011, 22:00 »
po prostu blad w tlumaczeniu ze slowackiego na angielski

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Forever 2011
« Odpowiedź #316 dnia: 22 Marca 2011, 22:04 »
ja wlasnie patrze na znaczniki exif w moich fotach (to co zapodalem na forum jest repakowane wiec ma je usuniete). pierwsza fotke zrobilem niedlugo po naszym przyjezdzie a przyjechalismy na miejsce ok 19:30, na krzesle spales 5h 55m pozniej. fotka jak spisz obok grabby ma znacznik 6:09 ponadto sam zdjales buty i sam przeszedles z tych krzesel na materac (co akurat widzialem naocznie) wiec az tak najebany zeby wpasc komus na cos to raczej nei byles...
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

CreaMD__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #317 dnia: 22 Marca 2011, 22:05 »
... I hate to register here just to write one thing. But I had to do it. Kisiel. The fact that I\'m stupid and absent minded to not to be  able to trasnlate e-mail doesn\'t change the fact that the incident which is described happened on friday... it\'s just wrongly translated time. Shold I really contact pardal to get another witness? Or find the other two who were there? I beleive the incident happened exaclty as described by Mikezt and you should either apologize, or shut up.

CreaMD__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #318 dnia: 22 Marca 2011, 22:07 »

Raf napisal:
ja wlasnie patrze na znaczniki exif w moich fotach (to co zapodalem na forum jest repakowane wiec ma je usuniete). pierwsza fotke zrobilem niedlugo po naszym przyjezdzie a przyjechalismy na miejsce ok 19:30, na krzesle spales 5h 55m pozniej. fotka jak spisz obok grabby ma znacznik 6:09 ponadto sam zdjales buty i sam przeszedles z tych krzesel na materac (co akurat widzialem naocznie) wiec az tak najebany zeby wpasc komus na cos to raczej nei byles...

because he was already slept over... the incident happened earlier. and Raf... please.. you weren\'t there .. I weren\'t there.. let\'s not make asumptions.. I provided eye witness translation.. and will provide PARDAL\'s if necessary...do you want to say that those people lie?  Why would they?

splatterpunk__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #319 dnia: 22 Marca 2011, 22:07 »

SUDi napisal:

PS. Splatter, napisz mi na priva jak to sie stalo zes utknal na granicy tyle czasu. Kurde mialem ci dzwonic nawet w niedziele wieczorem czy dotarles ale akurat ostro orbitowalem po dokonczeniu stuffu ktory zostal z party \"Smile\"

Nic sie nie stalo. Po prostu troche zbyt pozno dojechalem na granice i po przejsciu na polska strone zdecydowalem ze przenocuje w Zwardoniu. Byl jeszcze ostatni pociag do Katowic przez Czechowice-Dziedzice, ale nie bylem pewien czy stamtad cos jeszcze pojedzie do Oswiecimia. Byl ktos kiedys na dworcu w Czechowicach? To naprawde nie jest dobre miejsce na nocleg. A poza tym bylem skacowany, przeziebiony i nigdzie mi sie nie spieszylo.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Forever 2011
« Odpowiedź #320 dnia: 22 Marca 2011, 22:13 »

CreaMD napisal:

Raf napisal:
[..]

because he was already slept over... the incident happened earlier. and Raf... please.. you weren\'t there .. I weren\'t there.. let\'s not make asumptions.. I provided eye witness translation.. and will provide PARDAL\'s if necessary...do you want to say that those people lie?  Why would they?

I\'m not making any assumptions and any judgement, I\'m just supplying some facts. I was back to the party place after 2AM, so I didn\'t know what happened on the party place since say 10PM or what time did we exactly left that AY RIDERS performance.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Forever 2011
« Odpowiedź #321 dnia: 22 Marca 2011, 22:20 »
Sorry but in my opinion, I didn\'t do anything. Please do not take this case personally. For me it\'s funny thing that you chasing me after 3 days, second thing there was some mistakes in this testimony, because of bad translation maybe (google is not so fucking brilliant) . So know you\'re looking for someone stupid or stoned to put blame on him. I\'m not a lamer so you could do some action before this liar put the blame on me, for example contact with me?  I wasn\'t to drunk to not remember fight with some one, or chasing.
You pick-up some one photo that is all.

Some one broke your computer on party place at Friday, you asked organisers for help? You asked someone else ? You struggled with somebody and you pick-up photos beside of caching him live on party place?
Don\'t you think it\'s poor?
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

CreaMD__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #322 dnia: 22 Marca 2011, 22:27 »
kisiel, it was you. Mikezt confirmed. and I\'m sure Pardal will too. Also I\'m quite sure that he will be able to get me one or two contacts on other witnesses who were awake when this happened.

Offline Kisiel

• Level 7
Forever 2011
« Odpowiedź #323 dnia: 22 Marca 2011, 22:40 »
Ok, doesn\'t matter what I sad you pick-up photo of drunken party people.
He looks like be murder too. You have to complete testimony, I was sleeping next to door \"Kisiel then staggered to the table of Atari guys, where he slept on 3 chairs.\"  
Problems? Atari guy\'s were next to Spectrum?

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

elban__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #324 dnia: 22 Marca 2011, 22:43 »
12 angry man - the sequel. \"Wink\"

leming__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #325 dnia: 22 Marca 2011, 22:51 »
normalnie ZUOOOOOO. Co wyscie tam pili? Ale problemy kufa, mi oblali winem yamahe na ostatnim Xie, kiedys zajebali aparat foto, pognietli dyskietki, a na gravity widzialem jak niechcacy wkladali srubokrety w porty pecetowcom... zdarza sie...
to party jest a nie spotkanie emerytow.

Offline Kisiel

• Level 7
Forever 2011
« Odpowiedź #326 dnia: 22 Marca 2011, 22:51 »
Nie no ja rozumiem wszystko tylko jednego nadal nie rozumiem po co ktos czekal aby mnie ukarac tyle czasu? Przeciez ja nawet rzeczy nie zmienialem, wiec trudno by mnie bylo nie poznac.
Ktos rozumie to, bo mnie slabo po angielsku?

leming__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #327 dnia: 22 Marca 2011, 22:56 »
to proste jest. bali sie ze wpierdol dostana. grabba by tam zajebal z glana i by bylo po sprawie. zapewne czytali raporty z polskich party i wiedzieli co ich czeka xD

splatterpunk__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #328 dnia: 22 Marca 2011, 22:56 »
Cos mi sie widzi, ze to sie predko nie wyjasni a watpliwosci co do tego co gdzie i jak beda sie mnozyc z kazdym dniem. Za kilka lat kazdy bedzie mial swoja, odbiegajaca zupelnie od innych wersje tego co sie wydarzylo.

Wiem jedno: slusznie zrobilem, ze niedlugo po tym jak Wegrzy z C64 w nieopodal lezacej gospodzie zaczeli stawiac piwo/wodke odszedlem od stolika. Ja mowie: 2 piwka, kawusia, 2 piwka, kawusia... tak mozna przez cale party bez zadnych wyskokow. Niewiem komu tam wtedy urwal sie film, no ale komus sie urwal.

leming__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #329 dnia: 22 Marca 2011, 22:58 »
kisiel, a moze niechcacy przebiles balonik?