Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Forever 2011  (Przeczytany 18593 razy)

Offline kenji

• Level 5
Forever 2011
« Odpowiedź #300 dnia: 22 Marca 2011, 19:56 »
Kisiel, jakkolwiek to zabrzmi, spedzilem z Toba praktycznie caly wieczor. Nie widzialem zebys cos takiego zrobil. Jak szedles po piwo (mowiac, ze po wodke hehe), to nie bylo na sali zadnego zamieszania, a tego typu akcja na pewno by nie przeszla na spokojnie. Sorry, ale ja nie wierze w cos takiego. Tym bardziej, ze laziles z kamera i nagrywales wszystko. Po prostu nie wierze w to o co jestes pomowiony.

forever - never ever !

edit:

Swoja droga, \"rozwalajac\" ten sprzet trafiles na jakas wyjatkowa pipe, bo gdyby ktos mi cos takiego zrobil, to bym mu normalnie przypierdolil, a nie latal po organizatorach.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Forever 2011
« Odpowiedź #301 dnia: 22 Marca 2011, 20:04 »
Pipa = pepik? Translator on line.
No nie chcialem mowic, ze byles naszym shadowem ale chyba to normalne na obczyznie ze sie trzymamy razem a nie kazdy idzie ruchac andrea, wiec wypraszam sobie teksty, ze jestesmy razem \"Wink\"

Szkoda ze nie trafilo na grabbe, on to by olal cieplym moczem \"Wink\" Nawet by nie bylo flame na forach.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

SUDi__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #302 dnia: 22 Marca 2011, 20:10 »
Kurde, jak czytam dzisiejsza dyskusje to zastanawiam sie czy bylismy na tym samym Foreverze - na party love & peace a po powrocie na necie zas jakies przytyki. Co do rzekomej demolki to zapewne doszlo do jakiegos nieporozumienia, ale jest mi przykro ze z tego powodu nie pojedzie juz na przyszlego Forever\'a czesc ekipy, z ktora sie swietnie bawilem w tym roku.

PS. Splatter, napisz mi na priva jak to sie stalo zes utknal na granicy tyle czasu. Kurde mialem ci dzwonic nawet w niedziele wieczorem czy dotarles ale akurat ostro orbitowalem po dokonczeniu stuffu ktory zostal z party \"Smile\"

booker__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #303 dnia: 22 Marca 2011, 21:09 »
Splatterpunk utknal pociagiem na granicy?

Offline Sebaloz

• Level 6
Forever 2011
« Odpowiedź #304 dnia: 22 Marca 2011, 21:16 »
On the night from saturday to Sunday I have heard some rush and I see Kisiel falling into the crate (box) of NOBY (in the zx corner next to the entrance). I see (PARDAL who was sitting the closest) how he pulls the divIDE from Kisiel\'s hands. According to his words, Kisiel stood up (he was sleeping there), he ripped out the divIDE from logouts computer and because he wasn\'t able to hold balance, he fell into the crate (with his ass...). Pardal helped him to stand up, he pulled out the divIDE from his hands. eventhough the Kisiel resisted. Kisiel then staggered to the table of Atari guys, where he slept on 3 chairs. In the morning he woke up and moved to the mattress close to the table of CPC guys where he with terribly whistling pump inflated the mattress a bit more.

The damage is one non-working divIDE, which they weren\'t able to run even with the help of Noby (the creator of divIDE www.divide.cz), but most important. Logout said he will never bring his computer to Forever again. I\'m most scared of the fact, that so drunken person like this, could break anything on the party place.

Next year I would be glad, if we had on our page a big message, that teed up (drunken) people won\'t be allowed to enter the partyplace.

Mikezt

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Forever 2011
« Odpowiedź #305 dnia: 22 Marca 2011, 21:19 »
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
Forever 2011
« Odpowiedź #306 dnia: 22 Marca 2011, 21:23 »
Ja pierdole i nikt mnie po tym nie widzial, bo tylu sie ze mna szarpalo? Cos mi sie wydaje ze im sie kornery w tej opowiesci popierdolily.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Sebaloz

• Level 6
Forever 2011
« Odpowiedź #307 dnia: 22 Marca 2011, 21:32 »

kisiel napisal:
Ja pierdole i nikt mnie po tym nie widzial, bo tylu sie ze mna szarpalo?

W sobote rano poszedles na kilka godzin w gory, jak wrociles organizatorzy byli zajeci przygotowywaniem konkursow, ktore zreszta sie przesunely prawie 2 godziny, wiec to chyba zrozumiale ze woleli zajac sie kompotami a nie awanturowaniem sie z Toba czy pamietasz co robiles poprzedniej nocy. Zaraz po kompach poszlismy na pizze i do baru, a po powrocie wszyscy juz spali.

booker__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #308 dnia: 22 Marca 2011, 21:34 »
Ale to gosc pisze stalo sie z soboty na niedziele a nie z piatku na sobote.

Offline Sebaloz

• Level 6
Forever 2011
« Odpowiedź #309 dnia: 22 Marca 2011, 21:38 »

booker napisal:
Ale to gosc pisze stalo sie z soboty na niedziele a nie z piatku na sobote.

Racja, z soboty na niedziele, a wczesniej ktos pisal ze z piatku na sobote. Wiec bylo jeszcze mniej czasu na szukanie Kisiela, w niedziele rano bylo rozdanie nagrod i wszyscy pojechali do domow.

Offline kenji

• Level 5
Forever 2011
« Odpowiedź #310 dnia: 22 Marca 2011, 21:40 »
Jak z soboty na niedziele to jest to bzdura totalna. Kto, jak kto, ale Ty Sebaloz powinienes o tym wiedziec najlepiej.

Offline Kisiel

• Level 7
Forever 2011
« Odpowiedź #311 dnia: 22 Marca 2011, 21:40 »
hahahahahaaaaaa z soboty na niedziele to ja nawet moge powiedziec co wkrecalem sebalozowi. Bylem pijany ale nie tak jak w piatek.
Gwoli scislosci nie moglem sie nawet zabardzo najebac bo nie wchodzilo mi.
Nawet sie troche wkurwilem ze mi ten czech wyjebal drinka bo nie mialem juz co pic.

Offline Sebaloz

• Level 6
Forever 2011
« Odpowiedź #312 dnia: 22 Marca 2011, 21:46 »

kenji napisal:
Jak z soboty na niedziele to jest to bzdura totalna. Kto, jak kto, ale Ty Sebaloz powinienes o tym wiedziec najlepiej.

Bylem z wami do poznych godzin nocnych, ale Mikezt pisze ze Kisiel polozyl sie juz spac i dopiero jak sie przebudzil to mial miejsce ten incydent. Wiec musialo to byc pozniej, w czasie w ktorym pewnie i ja juz spalem. To ze nikt z nas tego nie widzial nie jest zadnym dowodem na niewinnosc Kisiela. Sorry, ale oni maja dwoch swiadkow, w tym jeden gosciu ktory byl organizatorem.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Forever 2011
« Odpowiedź #313 dnia: 22 Marca 2011, 21:46 »
hmm na csdb jest teraz:
Submitted by CreaMD [PM] on 22 March 2011

[...]

---
On the night from firday/saturday I have [...]

WTF? Seba se jaja robi czy co :d
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
Forever 2011
« Odpowiedź #314 dnia: 22 Marca 2011, 21:53 »
nie robi, oni pisza i tworza historie jak poznaja kolejne fakty.

Raf mozesz mi to zdjecie z krzeslami podeslac na PW?