Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Forever 2011  (Przeczytany 18606 razy)

Offline Sebaloz

• Level 6
Forever 2011
« Odpowiedź #330 dnia: 22 Marca 2011, 23:03 »

kisiel napisal:
Nie no ja rozumiem wszystko tylko jednego nadal nie rozumiem po co ktos czekal aby mnie ukarac tyle czasu? Przeciez ja nawet rzeczy nie zmienialem, wiec trudno by mnie bylo nie poznac.
Ktos rozumie to, bo mnie slabo po angielsku?

Jeszcze raz powtorze, moze zrozumiesz:
W sobote rano poszedles na kilka godzin w gory, jak wrociles organizatorzy byli zajeci przygotowywaniem konkursow, ktore zreszta sie przesunely prawie 2 godziny, wiec to chyba zrozumiale ze woleli zajac sie kompotami a nie awanturowaniem sie z Toba czy pamietasz co robiles poprzedniej nocy. Zaraz po kompach poszlismy na pizze i do baru, a po powrocie wszyscy juz spali.

w niedziele rano bylo rozdanie nagrod i wszyscy pojechali do domow.

Atarowska Koneksja__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #331 dnia: 23 Marca 2011, 01:12 »

CreaMD napisal:
kisiel, it was you. Mikezt confirmed. and I\'m sure Pardal will too. Also I\'m quite sure that he will be able to get me one or two contacts on other witnesses who were awake when this happened.

Can we just clarify whether it happened on the Friday/Saturday night or the Saturday/Sunday one? On the Saturday night, when I went to bed at about 3am Wotnau was still on the scene, busy counting votes (according to him untill 5am). Did you ask him if he had seen anything? (unless we\'re talking about the Friday night).

Greetings!

booker__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #332 dnia: 23 Marca 2011, 01:21 »

Nitro napisal:
Pod wzgledem kompozycyjnym jest wg. mnie roznie, czasami trzyma klimat, a czasami przebija dno. Okolicznoscia lagodzaca jest chip, ciezko na cos tak ograniczonego pisac ciemna klimatyczna muzyke.

Chodzilo mi o quality wykonania dzwieku a okolicznosci lagodzacych nie ma, chocby dla tego, ze dla przykladu to, co Commodore robilo demkami na SIDa kiedy wyszedl C64, to przebijalo dno  podwojnie :> POKEY tez niby umie tylko to co umie, ale wiadomo, ze to nie koniec, a udowodni to (mam nadzieje) majacy sie ukazac wkrotce edytor POKEJowy na peceta z porzadnym kodem synthow \"Smile\" (zreszta juz dawno pokazali SoftSynthem, ze niezle bajerki daje sie zrobic). Wiec again, okolicznosci lagodzace nie istnieja, istnieje tylko kiepski kod \"Smile\" (reszta dema jak dla mnie bajer, wsadz se karte grafiki i proca tez bedziesz mial na komodzie, hehe \"Razz\")

Albo rob na ten dzojstik DTV, tylko ma dno,  SIDa bez filtra, pff \"Smile\" tak czy siak zagra lepiej niz ten z CPC \"Razz\" Najwyzej synchro DTV-lce z C64 zrobic, zeby pchala w normalnego SIDa muze po userporcie i po sprawie \"Smile\" Taka hybryda, qmasz. Wyskoczysz takim czyms na Wild na Forewerze i Ci beda loda robic.

CreaMD__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #333 dnia: 23 Marca 2011, 01:33 »

Atarowska Koneksja napisal:

CreaMD napisal:
kisiel, it was you. Mikezt confirmed. and I\'m sure Pardal will too. Also I\'m quite sure that he will be able to get me one or two contacts on other witnesses who were awake when this happened.

Can we just clarify whether it happened on the Friday/Saturday night or the Saturday/Sunday one? On the Saturday night, when I went to bed at about 3am Wotnau was still on the scene, busy counting votes (according to him untill 5am). Did you ask him if he had seen anything? (unless we\'re talking about the Friday night).

Greetings!

friday/saturday
I didn\'t ask him if he saw anything of friday/saturday, but as far as I have heard, he wasn\'t sleeping then (they were doing Dmagic demo with JTR, so chance is he might have noticed something too. but that really doesn\'t matter that much. Mikezt is one of the ZX Spectrum organizers.

zielok__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #334 dnia: 23 Marca 2011, 03:14 »

Sebaloz/Lepsi.De napisal:
W sobote rano poszedles na kilka godzin w gory, jak wrociles organizatorzy byli zajeci przygotowywaniem konkursow.

Seba ale w te gory to my poszlismy okolo 12.30. A praktycznie wszyscy byli juz na nogach okolo 9 albo nawet i wczesniej.
Tu juz nie da sie dojsc do prawdy a zostaly tylko pomowienia. Nie mowie, ze Kisiel na 100% tego nie zrobil bo tego nie wiem (nie bylem z nim caly czas) ale o samo ukazanie tego faktu. Po prostu ujawnienie faktu rzekomego zniszczenia sprzetu po TRZECH dniach dla mnie smierdzi. I Kisiel w tym przypadku jest dla mnie bardziej wiarygodny jak mowi, ze tego nie zrobil niz jakis gostek ze swoimi dwoma kolezkami ktory wyglasza swoje oskarzenia po kilku dniach. Dla mnie koniec tematu i koniec forever ze wzgledu na ZX\'owych organizatorow.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Forever 2011
« Odpowiedź #335 dnia: 23 Marca 2011, 05:43 »
kazde klamstwo ma krotkie nozki bedzie upload \"Wink\"
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

zielok__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #336 dnia: 23 Marca 2011, 05:51 »
A sa jakies reakcje na stuff z c64? Czy nikt nic nie przegladal?

Offline Sebaloz

• Level 6
Forever 2011
« Odpowiedź #337 dnia: 23 Marca 2011, 06:25 »

zielok napisal:
A sa jakies reakcje na stuff z c64? Czy nikt nic nie przegladal?

Afera Kisiela przycmila cala reszte \"Smile\"

Atarowska Koneksja__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #338 dnia: 23 Marca 2011, 08:06 »

zielok napisal:
Po prostu ujawnienie faktu rzekomego zniszczenia sprzetu po TRZECH dniach dla mnie smierdzi.

Prawde mowiac chlopaki zaczeli poszukiwania juz w niedziele (prosili rozne osoby o zdjecia i o pomoc w identyfikacji).

kotrobot__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #339 dnia: 23 Marca 2011, 08:13 »
Od rana przegladam produkcje.
Jestem mile zaskoczony poziomem prac, brawo!

Nie wnikam w afery z dupy.

Party bez kontrowersji to party nieudane. \"Wink\"

bimber__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #340 dnia: 23 Marca 2011, 08:16 »
dla mnie No1 z calego kompo to zak Bookera. zawiesilem sie i przesluchalem go ze 30x  \"Shocked\"

booker__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #341 dnia: 23 Marca 2011, 08:17 »

Atarowska Koneksja napisal:

zielok napisal:
Po prostu ujawnienie faktu rzekomego zniszczenia sprzetu po TRZECH dniach dla mnie smierdzi.

Prawde mowiac chlopaki zaczeli poszukiwania juz w niedziele (prosili rozne osoby o zdjecia i o pomoc w identyfikacji).

Ale kurde, cale zajscie rzekomo WIDZIAL organizator speki a koncem koncow SZUKALI kisiela po zdjeciach? Stary, co jest grane? Dlaczego nie poinformowano o tym publiki, teraz jest to incydent a wtedy nie? Dlaczego nie zrobiono identyfikacji ODRAZU? Rozmisz?

Nie staje w obronie Kisiela, ale teraz moga wskazac kazdego - ja powiem, ze zesrales mi sie do torby i mam na to 3 swiadkow - i co mi zrobisz? Mam nawet TWOJE ZDJECIE.

zielok__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #342 dnia: 23 Marca 2011, 08:18 »
No wreszcie ktos o produkcjach napisal.. Super!

booker__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #343 dnia: 23 Marca 2011, 08:18 »

bimber napisal:
dla mnie No1 z calego kompo to zak Bookera. zawiesilem sie i przesluchalem go ze 30x  \"Shocked\"

Dziekuje  \"Shocked\"

zielok__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #344 dnia: 23 Marca 2011, 08:24 »
Tak jak mowilem na party zak jest bardzo dobry ale wstep jest dla mnie za dlugi (tak, wiem czemu:))

I jeszcze dodam:
Obrazki Piesia, Carriona i Saehn swietne. Od Almighty God i Poisona - nie wiem mnie sie srednio podobaja. Zaskoczyl pozytywnie Isildur ale czekam na cos lepszego. Leon calkiem fajne ale jednak to nic szokujacego (owszem tam duzo wiecej nie dalo sie wycisnac ale kogo to obchodzi:)). Fajna swinka Joodas\'a i kolejna specyficzna praca Sebaloz\'a (ale to sie chyba przejadlo).