Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Forever 2011  (Przeczytany 18578 razy)

djgruby

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #285 dnia: 22 Marca 2011, 17:59 »

splatterpunk napisal:
Jakie auto?? Zdemolowano Ci facjate beknieciem? Brak konkretow.
Rozumiem jeszcze gdyby ktos umazal Cie pasta, zarzygal, zepsul sprzet... ale porownywac docinki slowne, bekniecia czy pierdy do zdemolowanego samochodu... c\'mon!

Okazuje sie, ze proba nawiazania merytorycznej dyskusji z Toba, to zwykle walenie glowa w mur... Odpuszczam, szkoda czasu.

splatterpunk__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #286 dnia: 22 Marca 2011, 18:11 »

DJ Gruby/Oxyron napisal:

splatterpunk napisal:
Jakie auto?? Zdemolowano Ci facjate beknieciem? Brak konkretow.
Rozumiem jeszcze gdyby ktos umazal Cie pasta, zarzygal, zepsul sprzet... ale porownywac docinki slowne, bekniecia czy pierdy do zdemolowanego samochodu... c\'mon!

Okazuje sie, ze proba nawiazania merytorycznej dyskusji z Toba, to zwykle walenie glowa w mur... Odpuszczam, szkoda czasu.

Merytorycznie to oceniles umiejetnosci koderskie MMSa (5) i KMa (6) z Taboo na CSDB.

zielok__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #287 dnia: 22 Marca 2011, 18:15 »

Atarowska Koneksja napisal:
Ja tez kilka razy sie zapytalem o to o ktorej idziecie do gejklubu na co Sebaloz dumnie odpowiadal, ze \"tacy juz jestesmy, w tym roku tez tam pojdziemy\".

Sebastian po prostu nie chcial miec konkurencji ot co \"Smile\" i co w tym takiego strasznego?

djgruby

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #288 dnia: 22 Marca 2011, 18:18 »

splatterpunk napisal:
Merytorycznie to oceniles umiejetnosci koderskie MMSa (5) i KMa (6) z Taboo na CSDB.

Masz na to jakies dowody?

splatterpunk__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #289 dnia: 22 Marca 2011, 18:24 »

DJ Gruby/Oxyron napisal:

splatterpunk napisal:

Masz na to jakies dowody?

W internecie nie ma nic pewnego ale ja to wiem i Ty to wiesz a takze kilka innych osob ktore zdazyly kuknac na rating w odpowiednim czasie. To wystarczy.

Offline Sebaloz

• Level 6
Forever 2011
« Odpowiedź #290 dnia: 22 Marca 2011, 18:37 »

http://emu64.pl/woodka.php napisal:
Przyklady mozna by mnozyc: ale wystarczy tylko uwaznie przeczytac chocby recenzje z North Party #4 autorstwa Sebaloza/Lepsi De

Zazdroszcze Kisielowi, nic nie zrobil na demoscenie, dostal bana i bedzie legenda. Blyskotliwa kariera na demoscenie \"Smile\"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Forever 2011
« Odpowiedź #291 dnia: 22 Marca 2011, 18:42 »
oj, kaka szejm on ju daln woting ... znaczy sie kazdy moze ocenic jak chce, kwestia gustu.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

zielok__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #292 dnia: 22 Marca 2011, 18:58 »
Kisiel ale to nie wina CreamD, ze ellvis napisal ta notke.

Szkoda, ze to nie mnie oskarzono o zniszczenie tego sprzetu:) Ja bylem najbardziej nawalony:) (dla tych co nie wiedza nie pije w ogole alkoholu)

ps. nowy flame szukam Slowakow ktorzy zniszczyli mi samochod. Slady sa do dzis widoczne moge porobic zdjecia. Moze oskarzyc Ellvisa o to:) Bo kurde mialem taki fajny brud a oni mi go zmazali piszac jakies bzdury i malujac obrazki a mieli pecha bo wtedy spalem w samochodzie:) Jak wyszedlem to uciekali az milo bylo patrzec\"Smile\"

W kazdym razie jesli taki ktos oskarza kogos publicznie po kilku dniach nawet bez poznania relacji drugiej strony organizuje party to ja na pewno na taka impreze sie nie pisze. Bo jaka mam pewnosc, ze w przyszlym roku o cos gorszego nie oskarzy. Bo wedlug mnie zadnej.

Offline Sebaloz

• Level 6
Forever 2011
« Odpowiedź #293 dnia: 22 Marca 2011, 19:01 »
Ja sie moge pochwalic tylko zniszczeniami wieczorem w pizzerii i rano przed wejsciem na party place \"Smile\"

tzn te zniszczenia byly mi przypisywane ale kurtka i plecak nie byly przeciez moje \"Smile\"

moglismy wziac Kisiela w piatek do Adonisa, jakby pojechal z nami to nie mialby okazji narozrabiac na party.

Offline Kisiel

• Level 7
Forever 2011
« Odpowiedź #294 dnia: 22 Marca 2011, 19:12 »
No na moje to wyciagnac karta aby spierdolic komputer to mogl zrobic komplenty lamer albo zrobil to specjalnie. I nie wazne co napisze bo i tak jestem winny \"Smile\" Ostatni raz widzialem cos takiego na party w Tarnowie w 1994 jak zlodziej zapierdolil actiona z komodorca... nawet byl ekran menu na ekranie dalej. Co innego jakby to bylo ze ktos pociagnal noga kabel i spierdolil komputer.

PS. Jak ktos pyta co mowili atarowcy przy wyjsciu z party place w niedziele o godzinie 11:20.. to nie pamietam, co mowilem tez nie pamietam a bylo to na trzezwo \"Smile\" Jak ktos pamieta to gratuluje mu pamieci.
 Moje rozmyslania w piatek wieczorem na PP =>
1. jestem wyjebany
2. nie ma nic do picia... moze pojsc jeszcze po 2,5l piwa do samochodu?
3. spac sie chce.

Mysle ze koledzy z atarii powini sie w koncu przyznac i zakonczyc ta farse \"Wink\"

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

booker__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #295 dnia: 22 Marca 2011, 19:18 »

splatterpunk napisal:

booker napisal:

splatterpunk napisal:
To, co pisze niejaki Insert na atarowskim forum o jakiejs nienawisci... to sa popierdy jakies... nie mam pojecia o co chodzi.

A gdzie to napisal?

http://atarionline.pl/v01/index.php?subaction=showfull&id=1300614949&archive=&start_from=0&ucat=1&ct=nowinki

insert @2011-03-20 23:34:59 wrote:
\"xxl. demo na zx\'a z labiryntem etc..., podsumowujac, jestem zdania ze tylko te dwie produkcje i pare grafik na c64 + moze jedna na zx dalo sie ogladac, kompoty atarowskie niestety nie :/ nie podobalo mi sie rowniez nabijanie komodorowcow z Raster\'a i wedlug mnie zbedne docinki do X-Raya, widac wyraznie ze ludzie wola sie realizowac w swojej nienawisci, zazdrosci etc niz w produkcji dobrych rzeczy na compo, wstyd\"

To akurat raczej o atarowcach jest \"Smile\" Chodzi jak mniemam o dwie prace podpisane \"jakby X-Ray\" co mialo byc protestem w sprawie tego, ze na Forewerze podaje sie autorow prac w music compo. X-Ray odebral to jako wycieranie sie nim itd.. To sobie mozecie poczytac na AOLu.

Offline kenji

• Level 5
Forever 2011
« Odpowiedź #296 dnia: 22 Marca 2011, 19:18 »
Kisiel Ty szedles po wodke.

zielok__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #297 dnia: 22 Marca 2011, 19:21 »
Kisiel dzialaj dla dobra forum c64scene.pl. Kiedy tu bylo 15 uzytkownikow w tym samym czasie. Bardzo dawno temu. Flejm rozruszal towarzystwo:)

splatterpunk__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #298 dnia: 22 Marca 2011, 19:30 »
CreamD pisze, ze wg Elvisa ten kto to zrobil spal, nastepnie wstal, wyjal carta, poogladal go i znowu poszedl spac. Mnie to wyglada na cos w rodzaju sleepwalkingu, widzialem juz podobna akcje na Frying Pan Party. Mysle, ze skoro Kisiela rozpoznalo kilka osob musimy rozwazyc sytuacje w ktorej Kisiel robi cos, zupelnie nieswiadomie, we snie. Szkoda tylko, ze nikt z naszych tego nie widzial. Kisiel, powiedz sam szczerze, czy dopuszczasz mozliwosc, chocby bardzo niewielka, ze to Ty. Trudno posadzac Cie o to, ze zrobiles to swiadomie, ale powinienes sam wiedziec, czy miewasz jakis sleeping disorder czy cos. Notabene, kilka lat temu pewne brytyjskie, starsze malzenstwo wybralo sie na wycieczke. Facet cierpial na sleeping disorder i zabraklo mu lekow. W czasie snu, zupelnie nieswiadomie udusil swoja zone - autentyczna historia, z gazet pamietam. A moze to bylo sleeping disorder w polaczeniu z delirium tremens... licho wie.

Offline Kisiel

• Level 7
Forever 2011
« Odpowiedź #299 dnia: 22 Marca 2011, 19:51 »
nie no jak wstalem z trzech krzesel bylem na tyle trzezwy aby:
- odnalezc grabbe.
- stwierdzic ze materac jest dziwnie miekki wiec pewnie grabba padl przy pompowaniu.
- zaliczylem spanie dalej.
Okazalo sie ze materac zostal rodziewiczony.
Jesli by to bylo ciaganie kabla i sruuu to bym dal 80% ze to nie ja. Na poczatku rozwazalem taka mozliwosc, ale wyciaganie jakiegos karta aby go obejrzec ... funny wszystkie sprzeta mam nagrane kamera w FullHD po chuj mialbym cos ogladac co juz sfotografowalem do analizy ? No chyba ze robilem po ciemku film i nic z tego nie pamietam... tylko kurwa jak?
Kenji to ze mowilem, ze ide po wodke nie oznacza ze nie myslalem o piwie.. w sumie na checiach sie skonczylo. Ogolnie mialem checi i nie chec do picia wodki bo czulem juz kres mozliwosci po piciu z tym Wegrem. Stan przed zwarciowy juz byl wiec na 100% nikt mnie nie gonil, ja nie uciekalem bo bylem oslabiony po spaniu 1h/48h.
Musza sobie innego \"atarowca\" poszukac, tylko ze nawet jak to bedzie on to i tak nikt juz w to nie uwierzy. Debile mogli sobie ze mna najpierw pogadac i ustalic fakty ze swiadkami. Oczywiscie teraz ten kto pisze, ze bylo tak i tak to klamaca bo kolega kisiela wiec klamie.
Kazdy moze sie znalesc w takiej sytuacji wiec spoko, jeszcze wszystko przed Wami. Pamietajcie:
- nie noscie czerwonej bluzy przez dwa dni,
- nie drzyjcie mordy na srodku party place bo Was zapamietaja.
- no nie pijcie bo wam wszystko wmowia.... Sebaloz pamietasz jak glaskales mi noge?