Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Forever 2011  (Przeczytany 18608 razy)

Offline Skull

• Level 6
Forever 2011
« Odpowiedź #345 dnia: 23 Marca 2011, 10:00 »

zielok napisal:
... i kolejna specyficzna praca Sebaloz\'a (ale to sie chyba przejadlo).

Hehe, oby nie byl doceniony jak Picasso dopiero po odejsciu...

... ze sceny.

Szybka ocena produkcji:

Mniuzik - oprocz zezaniny wszystkie utwory sa do sluchania, Conrad od dawna pisze w moim guscie, chociaz moj faworyt z tego compo to CreaMD.

Gfxz - jak widac Piesiu umie rysowac nie tylko na Atari, chociaz Carriona ocenilbym jednak wyzej. Ogolnie bardzo ciekawe obrazki. Praca Cobry najlepsza jak do tej pory?

Yntro - Zilok bezkonkurencyjny

Demonstrejszyn - nie widze drugiego miejsca na csdb, jedynka -szalu nie ma ale najs, Haj fajf - rewelacja, ale do napisu \"animation\"

Ogolnie, pozytywnie, spodziewalem sie duzo marniejszego stafu.

Offline kenji

• Level 5
Forever 2011
« Odpowiedź #346 dnia: 23 Marca 2011, 10:06 »
Drugie miejsce to byla jakas szmira o kwadracikach. Nie jestem koderem wiec nie wiem czy tam byly jakies fajerwerki techniczne, ale jako ogladacz mowie Ci nie ogladaj tego. Az korcilo, zeby zrobic reset. Nudne i irytujace demo.

zielok__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #347 dnia: 23 Marca 2011, 10:19 »
Dla mnie drugie miejsce z demo compo to tez porazka [edit] ale zmeczony bylem i go nie pamietam zbyt dobrze.. Zobacze w domu to ocenie obiektywnie [/edit]

Skull a zgadniesz jak dlugo robilismy Haj fajf? Podpowiem, ze bardzo krotko i jak na ten czas jestem bardzo zadowolony z produkcji:) Demko Artstate tez mialo bardzo krotki czas realizacji.
Najdluzej pracowalem nad intrem \"8in1\" tam naprawde jest duzo koderskiej roboty.

Fajne (bo pomyslowe, strona techniczna jest kiepska) jest intro z drugiego miejsca autorstwa Jak T Rip.

Offline Skull

• Level 6
Forever 2011
« Odpowiedź #348 dnia: 23 Marca 2011, 10:27 »
Haj Fajf przeciez jest bardzo efektowne (jak na invitke 10/10), ale jak np. docenic animacje przy wektorowce czy palzmie ?

ps. To jak te drugie miejsce jest na drugim ?

zielok__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #349 dnia: 23 Marca 2011, 10:45 »
No coz moze one smieszne bylo czy cos w tym stylu. Mnie nie smieszylo i pamietam jedynie Chlopka w ascii grafice i jakies tam teksty. Wiecej z tego dema nie zapamietalem:) Chociaz chyba byly tam jakies efekty ale mnie nie powalily skore je zapomnialem:) Ale nalezy nadmienic, ze wymagalo one raczej wiecej pracy niz High five.

High Five nie mozna oceniac pod wzgledem kodu:) Ja sie zastanawialem czy w ogole dac taka pozycje w creditsach:) Zreszta creditsow mialo z poczatku w ogole nie byc.

booker__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #350 dnia: 23 Marca 2011, 10:48 »
Ej Zielok, ale o co chodzi? \"Smile\" Zrobione? Zrobione. Musiales cos zakodowac? Musiales. Przebilo dno? Jak dla mnie nie. Jestesmy zadowoleni z tego ile czasu zajelo vs efekt? No wszyscy tak. No wiec? \"Very

Zmienilem typ releasu na C64 invitation na siesdibi

zielok__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #351 dnia: 23 Marca 2011, 10:54 »
Booker biorac czas wykonania i reakcje na ta produkcje + oceny na csdb to ja jestem zajebiscie szczesliwy:) Lans kosztem Sebaloza ponad wszystko:)

Na pewno nie jest to produkcja ktorej bym sie wstydzil, ba jestem z niej dumny \"Smile\"

ps. Chyba nie umie wyrazac swoich mysli slowem pisanym:)

leming__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #352 dnia: 23 Marca 2011, 11:54 »
ale jaja, to ja zglosze wieczorem do organizatorow ze w sobote mi ktos rozjebal komodora. kisiel bedziesz swiadkiem? zielok, booker, potrzebuje 3 swiadkow

booker__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #353 dnia: 23 Marca 2011, 11:57 »

zielok napisal:
Lans kosztem Sebaloza ponad wszystko:)

Ponad wszystko:)

leming napisal:
ale jaja, to ja zglosze wieczorem do organizatorow ze w sobote mi ktos rozjebal komodora. kisiel bedziesz swiadkiem? zielok, booker, potrzebuje 3 swiadkow

Ja moge poswiadczyc ze byles na party.

zielok__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #354 dnia: 23 Marca 2011, 00:00 »

leming napisal:

Mala uwaga wlasciciel sprzetu nic nie zglaszal i mozliwe, ze o calej sprawie nic nie wie. Swiadkiem byl m.in. jeden z organizatorow i to on kontynuowal ta kwestie i tropienie sprawcy.

Leming ja tak czulem, ze ty u Booker\'a w bagazniku przesiedziales cale party. Rozwaliles spectruma (czy raczej jakas tam karte) i potem sie schowales\"Smile\" Ha, sprawa rozwiazana:)

booker__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #355 dnia: 23 Marca 2011, 00:00 »

zielok napisal:
Leming ja tak czulem, ze ty u Booker\'a w bagazniku przesiedziales cale party. Rozwaliles spectruma (czy raczej jakas tam karte) i potem sie schowales\"Smile\" Ha, sprawa rozwiazana:)

No a po co jak tak do bagaznika ciagle chodzilem? To musi jesc, pic, kupke, siku zrobic.

splatterpunk__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #356 dnia: 23 Marca 2011, 13:09 »
Z nocnych igraszek w Trencinie (SUDi&Seba&Zielok):

http://www.youtube.com/watch?v=cZCm-TulCrY

Offline Skull

• Level 6
Forever 2011
« Odpowiedź #357 dnia: 23 Marca 2011, 13:16 »

splatterpunk napisal:
Z nocnych igraszek w Trencinie (SUDi&Seba&Zielok):

http://www.youtube.com/watch?v=cZCm-TulCrY

\"Very te \"dyskretne\" lukania na laski przy barze.

splatterpunk__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #358 dnia: 23 Marca 2011, 13:40 »

skull napisal:

\"Very te \"dyskretne\" lukania na laski przy barze.

Opanowalismy to do perfekcji. Niestety niewiele ponad to.
Nastepnym razem! Tak! \"Smile\"

splatterpunk__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #359 dnia: 23 Marca 2011, 14:44 »
Photos by Raf.

I wszystko uklada sie w logiczna calosc... \"Wink\"