Może już nie zdajesz sobie nawet sprawy, że w wielu Twoich postach jest albo jawna kpina albo kierowana podtekście. Czegoś takiego nie widzę absolutnie w wypowiedziach KB777 chociaż jest też wielkim guru hardware.
Kiedyś po prostu miałeś więcej pokory.
Idąc dalej - ten PDF z XU jest dla mnie o tyle przydatny, że Kisiel pokazał \'zrobiłem - patrzcie\' czyli na nic. Tak samo klon actiona do którego nie ma PCB - \'umiem zrobić, zrobiłem\' i nic dla kogoś z tego. Jak zresztą i tak nie ma już ATF`a.
Owszem znane są przypadki celowego wprowadzania bugów na projekty w necie - człowiek spalił 10 atarynek zanim zorientował się, że nie może być w pewnym miejscu pewnej części - chwała, że tak nie robisz hehe.
Ale zauważ, że najpierw nie mając racji objechałeś (wykpiłeś) kolege 2sam`a, a potem nawet nie potrafiłeś go przeprosić.
Jeżeli teraz twierdzisz, że nie mam się z kim ścigać - znaczy, że licho jest z ludzkimi mózgami - przykładowo Fenek i nie tylko on mógłby poczuć się urażony...
A może hehe polubię rywalizację i poharware`uje sobie chciażby na przekór Tobie?
Czasami masz bardzo trzeźwe spojrzenie jak w przypadku 1541u czy ceny Cyclone II FPGA także - to przyznaję, ale ogólnie polemizować z Tobą raczej nie warto.