Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Nowe forum  (Przeczytany 2397 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wegi

• Level 7
Nowe forum
« Odpowiedź #45 dnia: 25 Sierpnia 2009, 12:53 »
 Jak  pisałem  tylko  po  to  żeby  skasować  to  forum  to  mogłem  pisać  do  C&A  FANA  -  co  Ci  szkodzi  zostawić  to  forum  \'\'    Jak  Ci  się  nie  chce  niech  gornipio  adminuje  i  zmienia  albo  ktoś  inny.
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Tomaaz

• Gość
Nowe forum
« Odpowiedź #46 dnia: 25 Sierpnia 2009, 13:35 »
 Wegi,  ja  Cię  rozumiem,  dlatego  specjalnie  Ci  podziękowałem  i  przeprosiłem  (dostałeś  maila  z  tymi  tekstami?).  Ale  spróbuj  zrozumieć  też  mnie.  Poświęciłem  parę  nocek  na  stworzenie  tego  forum.  Starałem  się  regularnie  dorzucać  coś  nowego  (bo  nikt  nie  zarejestruje  się  na  forum,  jeśli  w  polach  \'ostatni  post\'  widnieje  data  sprzed  miesiąca).  Nie  było  mnie  przez    tydzień  i  oczywiście  nikt  nic  w  tym  czasie  nie  napisał.  Z  wcześniejszych  wypowiedzi  niektórych  wynikało,  że  mają  zamiar  coś  robić,  ale  jakoś  nic  z  tego  nie  wyszło.  Tak  samo  jest  tutaj.  Rzuć  okiem  na  ten  wątek  -  http://forum.c64power.com/index.php?id=1863&fid=3\' target=_blank>http://forum.c64power.com/index.php?id=1863&fid=3 .  Ktos  szukał  programów  w  BASICU  do  wklepania.  Temat  mnie  zainteresował,  więc  próbowałem  go  aktywnie  rozkręcić.  Odezwałem  się,  podałem  linki,  listingi  własnych  programów.  Pytający  się  ucieszył,  miał  podać  własne.  Inni  też  coś  tam  deklarowali.  No  i  co?  No  i  nic.  Więc  mi  się  też  odechciało.  

Jeśli  ktoś  chce  administrować  tym  forum,  to  nie  widzę  problemu.  Chętni    niech  piszą  na  tomaaz@mailplus.pl  .  Ja  sobie  stworzę  nowe,  zwykłe  konto  użytkownika  i  na  pewno  będę  się  tam  udzielał.

Tomaaz

• Gość
Nowe forum
« Odpowiedź #47 dnia: 25 Sierpnia 2009, 14:21 »
 Ponieważ  jest  już  chętny,  który  skłonny  jest  przejąć  forum,  ustalam  termin  zgłoszeń.    \'\'    Mija  on  dziś  o  godz.  24.    \'\'  

gornipio

• Gość
Nowe forum
« Odpowiedź #48 dnia: 25 Sierpnia 2009, 20:41 »
 Ja  jestem  mlody  i  mam  mase  czasu  xD  Zrobiloby  sie  nowe  forum  na  phpbb,  daloby  ci  prawa  administratorskie  Tomaaz  i  zagladalo.  Ci,  co  sie  najbardziej  znaja  i  udzielaja  w  jakims  dziale  -  dostawaliby  prawa  moda.  np.  kisiel  mod  dzialu  hardware.  Proste?  Jasne.  A  jak  ktos  by  tam  mial  moda,  zagladalby...  Pozdro.

gornipio

• Gość
Nowe forum
« Odpowiedź #49 dnia: 25 Sierpnia 2009, 20:43 »
 w  pewnym  sensie  pracuje  wiesz  szkola...  rodzine?  mam  przeciez!  nie  jestem  z  jakiegos  domu  dziecka.

Tomaaz

• Gość
Nowe forum
« Odpowiedź #50 dnia: 25 Sierpnia 2009, 22:32 »
 No  przecież  rodzinę  na  utrzymaniu.    \'\'  A  poza  tym,  skąd  miałem  wiedzieć,  że  nie  jesteś  z  domu  dziecka?  Przecież  to  możliwe.    \'\'    

Jak  chcesz,  bierz  się  do  roboty.  Ja  mogę  forum  wspierać,  ale  tylko  jako  aktywny  użytkownik.  Na  żadne  adminowanie  czy  moderowanie  się  już  nie  piszę.  

A  nie  dałbyś  rady  zrobić  strony  internetowej?  Bo  wiem,  że  ludzie  woleliby  portal.  Ramos  szuka  kogoś,  kto  mógłby  zrobić  witrynę  jego  magazynu  \'C&A  Fan\'.  Możesz  się  z  nim  skontaktować  pisząc  na  ramosc64@o2.pl.  

Forum  przekażę  wegiemu.  Ale  jeśli  naprawdę  masz  ochotę  zrobić  coś  lepszego,  to  najlepiej  skontaktuj  się  z  nim  jak  najszybciej.  Nie  ma  sensu,  żeby  tamto  forum  rosło,  jeśli  ma  powstać  kolejne.  

gornipio

• Gość
Nowe forum
« Odpowiedź #51 dnia: 25 Sierpnia 2009, 22:49 »
 Ja  umiem  tworzyc  tylko  proste  strony  internetowe,  oparte  na  szablonach.  jednakze  wygladaja  dosc  porzadnie.  HTMLa  i  CSSa  beda  nas  dopiero  uczyc.  Zreszta  na  razie  nic  nie  moge  zrobic  -  jestem  na  wakacjach.  Niech  tamto  forum  dziala,  potem  zgadamy  sie  jakos  z  wegim  i  postawimy  cos  nowego...  Ale  tobie  oczywiscie  naleza  sie  brawa  za  rozpoczecie  tej  calej  inicjatywy  :P

Tomaaz

• Gość
Nowe forum
« Odpowiedź #52 dnia: 26 Sierpnia 2009, 01:33 »
 Forum  http://c64.phorum.pl/\' target=_blank>http://c64.phorum.pl/ zostało  reaktywowane.  Funkcję  administratora  przejął  wegi.  Ja  udzielam  się  jako  zwykły  użytkownik  (Tomaaz).

Offline wegi

• Level 7
Nowe forum
« Odpowiedź #53 dnia: 26 Sierpnia 2009, 07:47 »
 Lenistwo  do  kwadratu,  że  nikt  gotowego  forum  nie  wziął  za  darmo  -  niech  sobie  będzie  forum  -  bardziej  przykre  byłoby  jakby  nie  było  żadnego
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

Offline wegi

• Level 7
Nowe forum
« Odpowiedź #54 dnia: 26 Sierpnia 2009, 07:51 »
 Aha  -  no  i  zapraszam  -  przecież  dla  Was  to  forum  jest    \'\'  

gornipio

• Gość
Nowe forum
« Odpowiedź #55 dnia: 26 Sierpnia 2009, 11:28 »
 zarejestruje  sie  przy  najblizszej  okazji.  wegi  skad  wziales  2x  64dtv?

Offline wegi

• Level 7
Nowe forum
« Odpowiedź #56 dnia: 26 Sierpnia 2009, 11:30 »
 Jedną  dostałem  od  kolegi  (to  z  promem)  a  drugą  wymieniłem  na  1541  II  to  ta  z  flaszem  \'\'    \'\'  

gornipio

• Gość
Nowe forum
« Odpowiedź #57 dnia: 26 Sierpnia 2009, 19:45 »
 c64dtv  to  fajna  rzecz  jak  sie  ja  przerobi.  sam  ten  joy  to  wiesz...

Offline wegi

• Level 7
Nowe forum
« Odpowiedź #58 dnia: 26 Sierpnia 2009, 21:38 »
 A  myślisz  czemu  taki  ucieszony  jestem  z  flaszowej  wersji?  :)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Nowe forum
« Odpowiedź #59 dnia: 26 Sierpnia 2009, 22:11 »
 wegi  bardziej  byś  był  zadowolony  z  własnoręcznie  wykonanego  sprzętu...  kiedyś  do  tego  dojrzejesz  :)
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....