Wegi, nie sądziłem, że weźmiesz tę deklarację aż tak dosłownie. Ponieważ widzę, że moja decyzja o zaprzestaniu prowadzenia forum mogła co niektórych rozczarować, pozwolę sobie na krótkie wyjaśnienie.
1. W pewnym momencie postanowiłem \'odpuścić nieco\' i na jakiś czas odpocząć od C64. Na forum zaglądałem regularnie, ale bez logowania i żadnej aktywności. Przez ten czas na forum nie pojawił się ani jeden post.
2. Na forum zarejestrowało się ośmiu użytkowników (nie licząc mnie). To samo w sobie jest całkiem niezłym wynikiem. Problem w tym, że w momencie gdy rejestrowali się ostatni, Ci co zasilili forum wcześniej byli już nieaktywni.
Oczywiście można podtrzymywać forum przy życiu, twierdząc, że na pewno się rozwinie i jest to tylko kwestią czasu. Z tym, ża ja już w to nie wierzę. Szczególnie w tej postaci - kiepska domena, idiotyczne reklamy, brak strony w wynikach wyszukiwania. Ale ja naprawdę nie potrafię tego zrobić lepiej.
Dziękuję wszystkim tym, którzy się na forum zarejestrowali. Przepraszam, jeżeli kogoś zawiodłem. Szczególnie dziękuję wegiemu za wsparcie i wiarę w sukces przedsięwzięcia (oczywiście udostępnię Ci posty, które chcesz - jeszcze dziś wyślę Ci mailem te dłuższe Twojego autorstwa, bo pewnie o to chodzi).
Gornipio - widzę, że orientujesz się w temacie o wiele lepiej ode mnie (ja jestem w końcu humanistą

). Może Ty byś \'przejął pałeczkę\' i zrobił takie forum? Z normalną domeną, bez głupich reklam, z sensownym miejscem w rankingu wyszukiwarek. Jesteś młodszy, pewnie nie masz rodziny (za to więcej energii), może jeszcze nie pracujesz. Ja przeceniłem swoje możliwości czasowe i energetyczne. Ale obiecuję, że będę wiernym i aktywnym użytkownikiem.

To co, dopingujemy kolegę?