@ StaryMarabut - pamiętam tą akcję z sd2iec i też mnie to kompletnie zaskoczyło bo można robić coś konkurencyjnie ale nie wpierdzielić się komuś
i wyśmiewać jego produkt wraz z kupującymi, że jest za drogi, a pelikany frajerzy kupują. Twój produkt był droższy ale ładnie zrobiony, estetyczny,
działa u mnie do dziś. Czasem jest lepiej dać więcej kasy ale dostać coś ładniejszego.
To jego zachowanie było chamskie, nie koleżeńskie i wtedy RS2322 powinien był dostać bana na tydzień, żeby wskazać jemu i innym użytkownikom,
że takich zachowań się nie toleruje w tej społeczności. Niestety administracja / moderacja zamiast chronić użytkowników - miała ubaw bo coś się
działo na forum.
W tym momencie nagle Raf twierdzi, że się bierze do roboty na forum i banuje RS2322 nieadekwatnie do jego przewinień. Uważam, że zrobienie
tego właśnie teraz jest zagraniem czysto nie fair i Raf jeśli masz jaja i honor to zrób krok wstecz i odbanuj RS2322. Załatwcie sprawy między sobą
na PW a nie róbcie tutaj gnoju.
Popatrz Raf. Jeżeli rzeczywiście zdarzyły się opisywane tutaj sytuacje z Kisielem na SP8 to ten gość powinien zostać zbanowany forever w trybie
instant. Tymczasem piszesz tutaj jak było. Piszą też o tym inne osoby. Każdy kto ma rozum widzi, że forumowy troll musiał zaistnieć również
mieszając na SP8 ale nie było z tego żadnych konsekwencji. Przyczołgał się tutaj w święta nie będąc pewnym czy tym razem mu się uda wyjść cało,
ale dostał przyzwolenie i znowu zaczyna się tutaj robić gnój.
Raf, popatrz jak to wygląda ze strony użytkownika tego forum:
RS2322 nabruździł Ci w Twoim prywatnym interesie (wątek o zasilaczach) i dostał bana na miesiąc.
Kisiel od lat bruździ na tym forum, obraża i przegania użytkowników, śmieci, trolluje i niszczy wizerunek tego miejsca, a Ty z uśmiechem klepiesz
go po plecach. Na SP8 doprowadził bezpośrednio lub pośrednio do sytuacji, która będzie się za C64P oraz Twoją osobą ciągnęła przez lata jak smród
po gaciach. Można było wykorzystać tą imprezę, żeby doprowadzić do pogodzenia zwaśnionych środowisk Kommodorowców, ale stało się inaczej.
Nie postąpiłeś tak jak powinieneś. Nick "Kisiel" powinien przepaść na zawsze po tym wszystkim co się zdarzyło.
Własnie swoim postępowaniem pokazałeś nam - zwykłym użytkownikom, jakie masz priorytety. Wątek zasilaczy - Twój interes i banowanie, wątek SP8 oraz
kwestia wizerunku forum (i Twojego !) to już nie Twój prywatny interes ?
Wybacz, bo osobiście lubię Cię i zawsze mi się micha cieszy kiedy Cię widzę. Ogromnie się ucieszyłem kiedy zobaczyłem Cię podjeżdżającego
na motorze pod Krakowskie Retrospekcje w listopadzie 2017. Nie mamy okazji usiąść, napić się i pogadać, ale darzę Cię szacunkiem.
Chciałbym zachować Twoją osobę w swoich wyobrażeniach jako sympatycznego, honorowego gościa. Proszę nie przeciwdziałaj temu !
Odbanuj RS2322. Proszę.