Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Odbanować RS232 !!!  (Przeczytany 5756 razy)

Offline StaryMarabut

• Level 6
  • Robię wszystkim dobrze *za pół ceny.
Re: Odbanować RS232 !!!
« Odpowiedź #150 dnia: 05 Lutego 2018, 02:39 »
Olo był bardziej sponiewierany.
Bo duet działał.
Karma wraca.

Offline ikci

• Global Moderator
  • Level 4
« Odpowiedź #151 dnia: 05 Lutego 2018, 08:25 »
Zgadzam się z Henkiem oraz SM.
To co teraz tutaj się dzieje wobec Twojej osoby, jest wynikiem tego, że wcześniej, kiedy obrywało się innym, Ty stałeś z założonymi
rękami, głupio się uśmiechając i czekając co będzie dalej bo coś się działo więc było fajnie.

Nie brałeś pod uwagę, że jako admin powinieneś dbać o wysokie standardy zachowań na forum. Sam osobiście je obniżałeś, własnymi
niewybrednymi tekstami oraz przede wszystkim "grzechem zaniechania" czyli swoim brakiem reakcji na zwykłe chamstwo i prostactwo
uprawiane na regularnej bazie przez pewne osoby, które z czasem nabrały przekonania, że są nietykalne. Wiadomo o kogo chodzi.
Nie chce mi się już wklepywać tego nicka bo za chwilę usłyszę, że mam obsesję.
Zresztą już tyle razy o tym pisałem, że szkoda słów. Ty teraz się dziwisz, że absolutna większość aktywnych userów obróciła się
przeciw Tobie, a w sumie nie chodzi o Twoją osobę lecz nagły, niespodziewany nieadekwatny do przewinienia ban.

Gdybyś od początku był tak radykalny i utrzymywał tutaj porządek uciszając i banując chamstwo - teraz nikogo byś nie zaskoczył i nikt
by nie miał pretensji do Ciebie

Offline Vato74

• Level 3
« Odpowiedź #152 dnia: 05 Lutego 2018, 11:50 »
@Raf...
faktycznie masz rację co do bezprecedensowego ataku przez rs2322 (przynajmniej ja to tak odczułem) na Ciebie jako Twórcę zasilacza,
ponieważ jeszcze nie widziałem takiej nagonki na twórcę jakiegoś akcesorium/sprzętu/pokrywy czy stikera :-) ...do retro
na żadnym innym forum...

Konkretnie napisane a reszta nie ma już dziś znaczenia (panta rhei).
Jeżeli chcecie poprawić ogólną jakość forum (proces troszkę potrwa) to serdecznie zapraszam do aktywności w commodorowskich wątkach :)
Ten wątek jest wyczerpany, każdy kto chciał wypowiedział się już wielokrotnie. Proszę nie otwierać podobnego.
« Ostatnia zmiana: 05 Lutego 2018, 11:52 wysłana przez Vato74 »