Głosujcie kto za odbanowaniem RS232 kto za banem !
Ja jestem za odbanowaniem.
Wszystko co od niego kupiłem to jest EF3 i SD2IEC wykonane jest idealnie, płytki perfekcyjne, chyba ze 6 milsów, cena co najmniej przystępna.
Mało tego, jak robiłem 16 x kernal do C64 człowiek przysłał mi bezinteresownie prototypy płytek - co mogę mieć przeciwko niemu ?
W przeciwieństwie do Rafa, któremu za wykonanie projektu PCB AR wysłałem dużą płytkę stykową, za którą wówczas - kilka lat temu zapłaciłem z 90 zł, Raf spierdzielił projekt i wykonał go na lewej stronie... To że się pomylił, to każdy może, ale wypadałoby przez te kilka lat dokończyć projekt i zobowiązanie - dane słowo - ale Raf oczywiście ma to gdzieś...
Dla jasności @Raf - nadal czekam aż wywiążesz się ze zobowiązania zamiast głupawo "przyjmować zarzut na klatę".
To forum działało znakomicie jak Flooder nim zawiadywał, nie było żadnej moderacji i jakoś się kulało... Aż pojawił się Raf ze swoimi pomysłami. Może i nowy silnik jest lepszy, może bardziej fikuśny - nie można powiedzieć, że źle to zrobiłeś, czy wytaczać jakieś dział.
Natomiast co zauważyłem - często wykorzystujkesz administrowanie tym forum do prowadzenia prywatnych krucjat.
Kiedyś był olo11111, na którym uwielbiałeś wieszać psy, nawet jak go zbanowałeś, co kilka miesięcy musiałeś sobie założyć jakiś wątek żeby sobie na niego popluć. Kiedy wygasł temat olo znalazłeś sobie nowego wroga "toć to jest nie po bożemu", którym stał się RS232, gość który zrobi ludziom jakiś klon starego sprzętu nie wiedzieć czemu tak Ci to przeszkadza skoro sam nie zrobiłeś nic nowego w sensie, że potrafiłeś tylko robić kopie XU czy jakiegoś zasilacza z gotowca Lacie. Tak przy okazji @Raf widzę, że skasowałeś na końcówce przewodu taki ogromny koral ferytowy - on nie jest tam dla ozdoby dobrze o tym wiesz.
Gdybyś nie zauważył, to olo do swojego mniej lub bardziej udanego SDboxa, napisał sysopa, który działa i nie masz nawet choćby takiego dokonania, jak więc możesz mu cokolwiek zarzucać, skoro sam zrobiłeś mniej od niego ?
Nie lubię włączać się w te ściekowe wątki w tylu kogo zbanować, kto jest zły, kto kogo opluł itd. Kiedy faktycznie zgłaszam do usunięcia spamu mitomańskie brednie o SP9 Twojego kolegi wniosek pozostaje bez odzewu, a kiedy Tobie się chce to dajesz jakiś wymyślony przez samego siebie warunek dla RS232, że ma zrobić fotki, a skoro nie ma fotek to zamykasz wątek ?
A niby gdzie jest w regulaminie, czy na jakiej podstawie banujesz RS232, że MUSI załączyć zdjęcia wykonanego przez siebie klona co
Tak przy okazji @Raf - kiedyś solidarnie wpłacałem dychulca na domenę dopóki nie wpadłeś na pomysł wydania prereleasse Asteroidów, które sobie sprzedałeś na Allegro powyżej stówy, więc na 10 lat czuję się zwolniony moralnie od wpłacania na coroczną ściepę. I oczywiście jak to cały Ty nie potrafiłeś pociągnąć projektu, pomóc Bago Zonde i wydać porządnej wersji, tylko byłeś zainteresowany jednorazowym błyskiem.
Nie chcę się więcej rozpisywać tylko ponawiam apel o głosowanie:
Kto za odbanowaniem RS232, kto przeciw.