Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Raf vs C64Power  (Przeczytany 15597 razy)

Offline wegi

• Level 7
Re: Raf vs C64Power
« Odpowiedź #120 dnia: 14 Marca 2019, 10:10 »
Kolejny raz jasno:

Twoje zagrywki pokazują że jesteś prymitywnym knajackim chamem i NO WONDER że ludzie nie chcą być na twoim forum na którym wyświadczasz takie usługi jak obelgi i przyzwalanie na to. Pozwalasz na to bo ciebie to bawi - taki poziom to jest właśnie twój ulubiny, dopasowany do ciebie.

Do tego jesteś wielki cwaniak i urabura przez internet. Normalnie jesteś tchórzem.
Jak przyjeżdżasz na party to jesteś taki cichy, grzeczny chłopczyk lękliwie kukający zza grubych szkieł, czy nie leci piącha w twoim kierunku.

O olo mogę mieć zdanie jak najgorsze, nie mniej nie wypada mi po prostu lżyć go publicznie, szczególnie w sytuacji gdy go zbanowałeś a potem zakładałeś wątki żeby sobie na niego popluć.

Temat olo został wzorcowo rozwiązany na c64scene bez jakichkolwiek, wyzwisk, obelg i wspominków w stylu "ależ to jest wredny ch..." - porównaj swoje działania i nitra - twoje chamstwo i jak można rozwiązać problem z wielką klasą.

Nie boli mnie że olo robił wszystko dla kasy tylko CIEBIE BOLI - nomen omen kogoś kto jest głównym "threadsetterem" w dziale usługi i produkty c64power - bo ty niby zasilacze czy inne rzeczy robisz/robiłeś dla idei a mnie oszczałeś z wyrysowaniem PCB klona AR.

To co zrobił RS z tym jak by to powiedzieć antyzasilaczem czy hejtem na twój zasilacz może i było złe z jednej strony, z drugiej było ZNAKOMITE , bo pokazało, że ty już się bawić nie potrafisz jeżeli to nie ty jesteś po drugiej stronie, która deprecjonuje czy wyśmiewa kogoś czy czyjeś produkty. Wtedy ty sięgasz po narzędzie ADMIN do walki z konkurencją - to są fakty już nie do podważenia - to jest historia - TAK BYŁO i temu nie zaprzeczysz, nie rozmyjesz i nie zrobisz z siebie męczennika.

==============
edit:

Z DRUGIEJ STRONY DO RSa CHĘTNIE ŁAPKĘ WYCIĄGAŁEŚ PO DAROWIZNĘ NA C64POWER I TAŃSZE EASYFLESZE 3 - WTEDY JAKOŚ SKRUPUŁÓW NIE MIAŁEŚ

==============

To co nie pomogłeś - miałeś wyrysować PCB AR - gdy po 4-5 latach ci się przypominam ty z właściwą sobie bezczelnością stwierdzasz, że przyjmujesz zarzut na klatę ZAMIAST USIĄŚĆ I W KILKA GODZIN DOKOŃCZYĆ DZIEŁA. Ale NIE - ty miałeś to w dupie i byłeś za leniwy. Goniąc za złotówkami z produktów c64power.

Jak ci to po 5 latach wyrzygałem to strzelasz focha i chcesz odesłać boarda - nie tędy droga misiu - jak strzelasz focha i chcesz być honorowy - to nie interesuje mnie odesłanie płytki za 95zł tylko policz odsetki za 5 lat CZEKANIA NA ŁASKĘ CHĘTNEGO DO POMOCY WSZYSTKIM RAFCIA OBROŃCY PRAWDY i przelej na konto dzidziuś - wtedy poczujesz ile kosztuje 5 lat czekania na łaskę rafa - dotarło ? Wiem że nie.

« Ostatnia zmiana: 14 Marca 2019, 10:15 wysłana przez wegi »
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline hobocti77x

• Level 5
« Odpowiedź #121 dnia: 14 Marca 2019, 10:44 »
A wracajca do tej baterii to "byle  lamer z elektroniki" sprawdzilby pobor pradu padczas podtrzymania i podzielil przez jej pojemnosc co zajeloby jakies 2 min i wiedzialby ze jego dzielo nie pociagnie dluzej niz tydzien i to bez tysiecy godzin "analiz i badan".;)
« Ostatnia zmiana: 14 Marca 2019, 10:54 wysłana przez hobocti77x »

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #122 dnia: 14 Marca 2019, 11:33 »
napisalem kilka slow o rw2015

o silesii nie warto pisać (edycja #1 z cieciem to był blueprint i leitmotiv do jakości  kolejnych) ale nikt nie będzie nienawidził.
śmiać się można i wspominać miło tak szkalowaną przez ciebie zimną wudeczkę z kolegami.

robiłeś imprezy... no byłbym bardzo ostrożny w odnoszeniu się do tzw konkurencyjnych parties, szczególnie z taką przepaścią jakościową.
publiczne wylewanie żali między orgami SP post factum tutej (nawet po latach) to gwódź do tech spruchniałej trumny.

mozecie jeszcze cos ekstra zaproponowac

na przykład lepę na ryj? bo po akcji z jednolinijowymi kurwami w opisach i trzymaniu tu buddy (przecież wszystko jest ok, jakie rżnięcie głupa) ktory co jakis czas na luzaku pisze tu że mnie zabije - wypadaloby.
ale po niechrześcijańsku wybaczam, bo pewnie cię pizda boli od tego znacznie bardziej - nie potrafisz prowadzić tego forum i wszyscy to widzą.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #123 dnia: 14 Marca 2019, 12:56 »
Hint: Gosc, ktory pisze, ze kogos zabije i 20 lat nie byl na jakimkolwiek party vs gosc, ktory naraza celowo innych na straty.

Co do jakosci imprez - wystarczy ci cos na wzor "stary piernik" wiec w czym problem, nigdy sie nie spinalem ze sp to najlepsze i najwieksze party w pl a niektorzy twoi koledzi mieli zajebiste problemy, gdy retrokomp/load error mocno urosl, do tego bez kol adoracyjnych. Pomysl, poczytaj, zostaw trolla. Silesia party vs symphony 2005 albo 2006, to byla dopiero przepasc "jakosciowa" xd

Scena i party to miala byc dobra zabawa :) wodko, pozwol zyc!
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline ikci

• Global Moderator
  • Level 4
« Odpowiedź #124 dnia: 14 Marca 2019, 13:52 »
Twoje zagrywki pokazują że jesteś prymitywnym knajackim chamem i NO WONDER że ludzie nie chcą być na twoim forum na którym wyświadczasz takie usługi jak obelgi i przyzwalanie na to. Pozwalasz na to bo ciebie to bawi - taki poziom to jest właśnie twój ulubiny, dopasowany do ciebie.

Niestety Raf. Wegi ma rację. Przekonałem się o tym jak bardzo jesteś prymitywny i jak bardzo kochasz mieszać chochlą w garze z zepsutą zupą,
kiedy dosłownie kilka dni po śmierci Ramosa, kiedy jeszcze kwiaty nie zdążyły zwiędnąć na jego grobie, rozpocząłeś wątek plotkarski na temat
grupy Samar i jej przyszłości - http://c64power.com/forumng/index.php?topic=6876

Ludzie Cię prosili abyś dał spokój. Nawet ku*wa kisiel, zasłużony bydlak na tym forum, upominał Cię, że jest za wcześnie na wszczynanie dyskusji.
Oczywiście do Ciebie nic nie przemawiało. Jak zwykle jazda pod prąd po autostradzie, nieważne, że komuś robisz przykrość, nie ważne, że nie wypada.
Najważniejsze jest nie to co Ci większość usiłuje powiedzieć, najważniejsze jest Twoje dobre samopoczucie wynikające z świetnej zabawy.

To jest właśnie Twój zaszczytny poziom Adminie tego forum. Bawi Cię zgiełk i gównoburze bo coś się dzieje. To teraz masz co chciałeś.
Zaraz pewnie napiszesz setny raz na tym forum i kolejny raz w tym wątku, jak bardzo jesteś krzywdzony, a jak wiele dobrego zrobiłeś.

Co jak co - po Tobie na pewno nikt płakać nie będzie. Będzie bardzo przykro, że doprowadziłeś tak zacne forum do takiego upodlenia.
Królu, jesteś nagi ! nie wmawiaj nam, że to co masz na nogach to ostrogi. My widzimy, że to tylko świeża słoma się w słońcu złoci.
Tępemu, durnemu ludowi już nic więcej nie wmówisz.

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #125 dnia: 14 Marca 2019, 13:54 »
vs gosc, ktory naraza celowo innych na straty

bo ban dla niezróważonego idioty za jest trudny, a najlepiej ciągnąć z tego beke i bagatelizować. dlatego forum jest takie spoko.
dlatego też jesteś durniem - zamiast trzymać się tematu (jw) i wyrazić skruchę odwracasz ogona kotem i pierdolisz smuty o czymś zupełnie bez związku.
klasa.

Silesia party vs symphony 2005 albo 2006, to byla dopiero przepasc "jakosciowa" xd

o chuj? aaaa... juz wiem - na csdb jestem organizerem 2005... hoho, bo przywiozlem projektor (weź) i zaprojektowalem identy (zrup). 
na 6 chyba nie byłem ale czuję brzemię odpowiedzialności za twój smutek.

oczywiscie twoje parties byly naj (forum jest po to żeby o tym stękać), stawianie sobie cenzurki bo 'ej bylem na chujowym party xy'  to zaprawdę legitne kryterium.
a w rzeczywistości niejednokrotnie - nie tylko SPx oddawało party question.mod na stoprocent, ale nikt przykrosci nie chcial robić bo ktoś zainwestował swój czas i chęci.

antagonizowanie RiverWash (czy kurwa kogokolwiek z jego organizerow) jest zupełnie niezrozumiałe z punktu widzenia scenowca - jakbyś raz wziął na klatę swoją głupotę to może ktoś dałby ci ten paszport powrotu na scene. i polał.

w sumie nikt by nie traktował tematu serio bo nie po to są takie parties - prośba czarnuchu: cieć w szkole, bo auto na sznurku, elektromadonna jako high point SP ... ale
nagle okazalo sie ze wynajecie normalnego klubu do takich samych incydentów to śmiertelnie poważna drama i cisnięcie sobie po forach przez lata z kolegami o pare zlotych.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #126 dnia: 14 Marca 2019, 14:01 »
No pacz, zaczynasz pisać cos z sensem nawet, czekam na wincyj. A czlowiek od grozb bana mial, wiec nie wiem ocb, od wielu miechow wszystkie bany zdjete oprocz sebaloza i sudiego bo wtedy to sue juz tutaj absolutnie nic dalo napusac, gowno bylo jeszcze wieksze niz watek o md na c64scene po ogloszeniu nagrod (wiadomka, moja wina xd) takze robta co chceta
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #127 dnia: 14 Marca 2019, 14:31 »
"wegi klika LUBIE TO, bo olo robi cartridge, na elekrodzie tez to akceptuja ale banuja jesli ojciec z synem pisza z dwoch roznych konta ale z jednego IP."

" vs olo ktory trzepal klony napredce, wszystko dla kasy, niczym pozytecznym sie nie podzielil, lewe konta, podszywki... dla wegiego i tak olo "

Nie wiem, doprawdy nie wiem rzekomy OBROŃCO PRAWDY po co pier****sz takie smutki skoro akceptujesz i utrzymujesz exosoft (budda) i armię jego klonów.

Nie czekaj do końca marca i nie zostawiaj RO - co masz zrobić jutro zrób dziś i skończ ten swój psychopatyczny teatr.
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #128 dnia: 14 Marca 2019, 14:36 »
Wegi, wytlumacz lepiej jakie to zgrabne bylo rozwiazanie problemyu z olo na c64scene, bo ja nie rozumiem po co usunieto wszystkie jego posty, tylko jedyny pozostawiony z haslem "co mi dacie za odejscie" jest dosc wymowny, czy tutaj twoim zdaniem tez pierdole glupoty i klamie?

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #129 dnia: 14 Marca 2019, 14:37 »
Nie wiem po co piszecie. Nie widzicie, że on ma wyjebane na wszystko?
Będziecie pisać, przedstawiać fakty, pokazywać, to obróci w żart,  tłumaczyć że się wszyscy mylą, wypierać, przedstawi inaczej, lub pokaże że gdzieś indziej jest jeszcze gorzej, byle by od niego odsunąć wszelkie zarzuty, a co najgorsze przedstawi że to on jest ten pokrzywdzony.
To ignorant, hipokryta, jakakolwiek krytyka do niego nie trafia.

Raf przestań już robić z siebie idiotę i ofiarę zarazem. Nie widzisz tego ile ludzi wytyka ci twoje błędy, twoje chamstwo i skur....o?
A ty nadal tkwisz w jednym i tym samym przekonaniu, że jesteś krystalicznie czysty.
Jak dla mnie jesteś skończonym człowiekiem, cwaniakiem i chamem.
Dziwię się, że jeszcze masz czelność chodzić na jakiekolwiek iwenty.
Dobrym słowem zajdziesz dalej...

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #130 dnia: 14 Marca 2019, 14:43 »
No pacz, zaczynasz pisać cos z sensem nawet, czekam na wincyj.

no kurwa, nie łudziłbym się tak xd. bo jeszcze zostawisz dzialające forum bo z tobą ktoś rozmawia.

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #131 dnia: 14 Marca 2019, 14:45 »
[...]

Raf przestań już robić z siebie idiotę i ofiarę zarazem. Nie widzisz tego ile ludzi wytyka ci twoje błędy, twoje chamstwo i skur....o?
A ty nadal tkwisz w jednym i tym samym przekonaniu, że jesteś krystalicznie czysty.
Jak dla mnie jesteś skończonym człowiekiem, cwaniakiem i chamem.
Dziwię się, że jeszcze masz czelność chodzić na jakiekolwiek iwenty.

W przycisku darowizna powinien dopisać SUCKER

albo jeszcze lepiej

Przekaż darowiznę a ja cie wymieszam z gównem i zbanuje FRAJERZE

#dej na hosting żebym mógł sobie robić opowieści z krypty C64

Offline ikci

• Global Moderator
  • Level 4
« Odpowiedź #132 dnia: 14 Marca 2019, 14:54 »
Rafowi pożyczyłem kasowarkę do Epromów, Kisielowi sypnąłem VICów, z Wegim też co nieco było (w sumie najwięcej). A teraz wszyscy trzej się żrą między sobą.  Fatum (no pun intended) jakieś czy co. Wychodzi, że wszystko moja wina ;)
Grunt to dobre samopoczucie i wy*ebane w kosmos ego  ;) Nie ma po co udowadniać, że się wywołało III wojnę światową skoro i tak wszyscy
już wiedzą, że gdyby nie Ty - Kopernik byłaby kobietą ;) 

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #133 dnia: 14 Marca 2019, 15:21 »
Rafowi pożyczyłem kasowarkę do Epromów, Kisielowi sypnąłem VICów, z Wegim też co nieco było (w sumie najwięcej). A teraz wszyscy trzej się żrą między sobą.  Fatum (no pun intended) jakieś czy co. Wychodzi, że wszystko moja wina ;)
Grunt to dobre samopoczucie i wy*ebane w kosmos ego  ;) Nie ma po co udowadniać, że się wywołało III wojnę światową skoro i tak wszyscy
już wiedzą, że gdyby nie Ty - Kopernik byłaby kobietą ;)

Informacyjnie i gwoli ścisłości - KB777 nie ma z tym nic wspólnego - ta para (raf i kisiel) psychopatów korzystająca z braku nadzoru moderacji na tym forum zawsze mnie irytowała swoim chamstwem jak wszystkich tutaj. Próbowałem mówić jak do ludzi, ale nie docierało jak bym mówił do bydląt po prostu a nie do ludzi. Próbowałem prosić "nie róbcie gnoju" ale psycholom to nie robiło. By w końcu (połowicznie) przejąć administrację i dalej srać ludziom na pyski.

Czara się przebrała gdy 1581klon został uziemiony.

Teraz raf roni krokodyle łzy, że on przecież chciał dobrze i w ogóle...

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #134 dnia: 14 Marca 2019, 15:52 »
A czlowiek od grozb bana mial

aha, spoko.
poważne czy nie - znów chlapnął z miesiąc temu, a ty nadal udajesz że nic się nie stało: