Praktycznie się tutaj nie udzielam, ale biorąc pod uwagę poziom dyskusji z Rafem, jego sposób bycia i traktowania ludzi z równoczesnym oczekiwaniem innych standardów od jego kontr-rozmówcy myślę, że wszystkim - z Rafem przede wszystkim - wyjdzie to na dobre.
Na koniec mam tylko wrażenie, że Raf sam sobie zafundowałeś ludzi plujących, tolerując ich selektywnie przez bardzo długi czas. Pretensje miej przede wszystkim do siebie jako dorosła osoba i wyciągnij wnioski. Mimo, iż nie podoba mi się ani to co robiłeś, ani sposób robienia tego, to mam do Ciebie dużo szacunku i życzę powodzenia Ci w każdym nowym projekcie.
Fajnie by było jakbyśmy mieli fajne, przyjazne i merytoryczne forum o c64 w PL. Wymagać to będzie bardzo dużo pracy, ale trzymam kciuki i życzę dużo wytrwałości, a na koniec rzucam pomysł, prawie niemożliwi do realizacji przy naszej słowiańskiej mentalności: czy naprawdę musimy mieć co najmniej 2 fora o c64 biorąc pod uwagę liczbę postujących? I uwaga ta nie odnosi się tylko do c64power ale do c64scene.pl także.