Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Raf vs C64Power  (Przeczytany 15603 razy)

Offline wegi

• Level 7
Re: Raf vs C64Power
« Odpowiedź #135 dnia: 14 Marca 2019, 16:01 »
A czlowiek od grozb bana mial

aha, spoko.
poważne czy nie - znów chlapnął z miesiąc temu, a ty nadal udajesz że nic się nie stało:

I właśnie dlatego to gnojowisko powinno być zamknięte a admin powinien odpowiadać za współudział z użyciem gróźb karalnych.
Wtedy rafowe widzenie świata się odmieni, bo póki co poczucie bezkarności go rozzuchwala.
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #136 dnia: 14 Marca 2019, 16:26 »
A czlowiek od grozb bana mial

aha, spoko.
poważne czy nie - znów chlapnął z miesiąc temu, a ty nadal udajesz że nic się nie stało:

I właśnie dlatego to gnojowisko powinno być zamknięte a admin powinien odpowiadać za współudział z użyciem gróźb karalnych.
Wtedy rafowe widzenie świata się odmieni, bo póki co poczucie bezkarności go rozzuchwala.

...t za to:

i za to:

Dobrym słowem zajdziesz dalej...

Offline ikci

• Global Moderator
  • Level 4
« Odpowiedź #137 dnia: 14 Marca 2019, 20:38 »
Informacyjnie i gwoli ścisłości - KB777 nie ma z tym nic wspólnego (...)
Wegi, ja wiem, że KB777 nie ma z tym nic wspólnego, ale to człowiek o wielkiej wiedzy i nieskazitelnym charakterze.
Ma spory wkład w to forum.
Po prostu puszczam mu głuchacza, żeby się cosik odezwał bo zawsze tak subtelnie i ujmująco rozładowuje atmosferę ;)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #138 dnia: 14 Marca 2019, 20:49 »
vs gosc, ktory naraza celowo innych na straty

bo ban dla niezróważonego idioty za jest trudny, a najlepiej ciągnąć z tego beke i bagatelizować. dlatego forum jest takie spoko.
dlatego też jesteś durniem - zamiast trzymać się tematu (jw) i wyrazić skruchę odwracasz ogona kotem i pierdolisz smuty o czymś zupełnie bez związku.
klasa.
nomen omen dopasowuje sie do poziomu rozmowcow, bo na logiczne wnioskowanie i tlumaczenie genezy mnie juz nie stac, za duzo czasu to kosztuje a efektow zero xD
ps. to chyba oczywiste ze budda kolejn raz napisal to i owo bo chcial zwrocic na siebie czyjas uwage? xD no i zanim uwolnilem cale zlo w lipcu 2018 to budda jak i kisiel i paru innych szkodnikow mialo bany - powtarzam, dla gwoli scislosci.

Silesia party vs symphony 2005 albo 2006, to byla dopiero przepasc "jakosciowa" xd

o chuj? aaaa... juz wiem - na csdb jestem organizerem 2005... hoho, bo przywiozlem projektor (weź) i zaprojektowalem identy (zrup). 
na 6 chyba nie byłem ale czuję brzemię odpowiedzialności za twój smutek.

oczywiscie twoje parties byly naj (forum jest po to żeby o tym stękać), stawianie sobie cenzurki bo 'ej bylem na chujowym party xy'  to zaprawdę legitne kryterium.
a w rzeczywistości niejednokrotnie - nie tylko SPx oddawało party question.mod na stoprocent, ale nikt przykrosci nie chcial robić bo ktoś zainwestował swój czas i chęci.

antagonizowanie RiverWash (czy kurwa kogokolwiek z jego organizerow) jest zupełnie niezrozumiałe z punktu widzenia scenowca - jakbyś raz wziął na klatę swoją głupotę to może ktoś dałby ci ten paszport powrotu na scene. i polał.

w sumie nikt by nie traktował tematu serio bo nie po to są takie parties - prośba czarnuchu: cieć w szkole, bo auto na sznurku, elektromadonna jako high point SP ... ale
nagle okazalo sie ze wynajecie normalnego klubu do takich samych incydentów to śmiertelnie poważna drama i cisnięcie sobie po forach przez lata z kolegami o pare zlotych.

generalnie jesli chodzi o RW, to beke mam z tego, ze chlopaki sie tak pompowali na "we are the champions" a prawdziwe oblicze okazali m.in. gdy retrokomp/load error uroslo i ekipa od RW jebala po nich jak dzieci z piaskownicy no ale cusz zrobic, kazda "scena" ma swoja "elite". Czat amigowo-alkoholowo-podobnoscenowy tez byl raczej level sandbox. ale co tam bede opowiadac, szkoda sie tlumaczyc. moglem jedna linijke wrzucic dla kontrastru tylu tekstu napisanego xD

W zasadzie moglem siedziec cicho i dalej uczestniczych w tych libacjach ale jakos ...  nie wchodzac szerzej w ten elitarny klimat wzajemnej adoracji - swiety nie jestem, ale nie imponuje mi upijanie sie tydzien w tydzien do nieprzytomnsci, niczszczenie wynajetych pod nocleg na czas demoparty mieszkan, sebalozo-stalking i tym podobne przygody, w ktorych przez jakis czas uczestniczylem (tudziez uczestnicze, bo sebaloz mnie stalkuje wciaz), w duchu "twopja stara pierze w rzece, loda szmato i zlo i chuj" if you know what i mean.

"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #139 dnia: 14 Marca 2019, 22:04 »
"Komuna zrobiła w Polsce wiele złego, ale bieda akurat była najmniejszym problemem. Najgorsze jest skrzywienie mentalne, które będzie się ciągnęło w tym narodzie jeszcze przez wiele pokoleń."
https://www.youtube.com/watch?v=4--EtWL4zO8
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #140 dnia: 14 Marca 2019, 23:32 »
sebalozo

to interesujące, nie nagrywasz już?

pompowanie, no nie wiem? zamieszani popełnili różnego rodzaju parties z zazwyczaj rozsądnymi frekwencjami, nagrodami i lodami na przestrzeni (nie chce mi się grzebać ilu) lat pomimo lat chudych (nie lubie pisać śmierci) sceny. jeśli stękali na inne party - olaboga - robisz tu to samo, jest to strasznie lepsze.

scena nigdy nie była straight edge, gwoli ścisłości, pojebane ekscesy zawsze były. np. wagon sceny jadący na (chyba) Gelloween prawie został odpięty od składu
i jest to anegdota a nie dramat sokistów. new face również choć trwało może naście godzin. to było jest i będzie, to jest polska, tu się modli, tu się pije choć obowiązku nie ma (był na SLC i w UP).

można też nie kochać arise ale do flejmów trzeba mieć podstawy w postaci quality warez, po tylu latach jawnej miłości - wręcz wypadałoby.
ranty w internecie i nieśmieszne 'grafiki' na kompo jebiące kogośtam bocośtam; to nie jest partytet powyższego.
z tego co pamiętam ta postawa kończy się później oglądaniem sed rector na compo, aspirujesz?:D

zawsze mogliście se zrobić kolejne SPx z cieciem z pierwszej i jego kolegami, zawsze można przywieźć groupie koledze z innej grupy. może wtedy komunikację miałbyś na wspominanym tu często i gęsto swoim poziomie, a w bonusie nirwanę.

co do forum które jest totalnie niescenowe - jeśli jesteś tu kutasem bo inni też= nie nadajesz się do jego prowadzenia.
mam nadzieję że pomogłem.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #141 dnia: 14 Marca 2019, 23:44 »
Most Online Today: 436. Most Online Ever: 525 (March 11, 2019, 10:49:05 PM)

Nie wiem czy mogę w czymś jeszcze pomóc aby podbić oglądalność, natomiast komentowanie debilizmu kolesi walczących o grosz, którzy myślą że da się zarobić na osiołkach, roztkliwiają się nad aktami przemocy człowieka który ma żółte papiery itd, przerażą.
Pozdrawiam konkurencję która nie dorasta mi do pięt, napisałbym credit list ale po co w końcu jestem mechanikiem z zawodu i wykształcenia.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #142 dnia: 14 Marca 2019, 23:56 »
pomóc? a jest jeszcze ktoś kogo nie baszowałeś?:D

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #143 dnia: 14 Marca 2019, 23:58 »
cmk zadanie 235 mAh / 6uA czas start

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #144 dnia: 14 Marca 2019, 23:59 »
nie mam czasu, po zseeim zostałem ąrtystą. ą.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #145 dnia: 15 Marca 2019, 00:00 »
to tak jak ja tylko ja piszę po polsku :)

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #146 dnia: 15 Marca 2019, 00:04 »

Pozdrawiam konkurencję która nie dorasta mi do pięt, napisałbym credit list ale po co w końcu jestem mechanikiem z zawodu i wykształcenia.

Pozdrawiasz zaxona u którego wypłakiwałeś, żeby ci wyjaśnił co trzeba zrobić żeby  UK1541 działało poprawnie - miło
Tylko coś ci się powaliło bo to TY nie dorastasz zaxonowi do pięt.

No i nie pierdziel że skumałeś zależności kontrolowania pozycji kątowej obrotu dyskietki.
W końcu mechanik to nie astronom
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #147 dnia: 15 Marca 2019, 00:05 »
to tak jak ja tylko ja piszę po polsku :)

folksdojcz! :D

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #148 dnia: 15 Marca 2019, 00:15 »
Obecnie jestem w PL, przebacz.

PS. Wegi Zaxon zrobił UK1541, ponieważ w wieku 60 lat osiągnąłeś to że bredzisz na forum i sklonowałeś AR to strach pomyśleć jaki acziwment będziesz miał w wieku 120. 

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #149 dnia: 15 Marca 2019, 00:21 »
[...]
Nawet ku*wa kisiel, zasłużony bydlak na tym forum...
[...]

Zwięzłe i celne podsumowanie ciebie i twojej działalności - nic dodać, nic ująć.
« Ostatnia zmiana: 15 Marca 2019, 00:24 wysłana przez wegi »