[...]
Do tego atak na mnie np z powodu zasilaczy, który sprytnie odwrócono w banowanie biednego rs2232 a bronią go ci, którzy mają w tym interes
[...]
Po raz kolejny Raf obalę twoje brednie oparte ponownie na nadinterpretacjach:
Nie było hostess
To że nie było hostess wynika z twojej nadinterpretacji, Pisałem że mają być na party, ale nie konkretnie na SP9.
Ty masz kolejną manierę ze swoich nadinterpretacji tworzenia prawdy objawionej -
ODUCZ SIĘ TEGONie było klonów 1581 - tu już się sam zamotałeś w swojej nielogice, bo wątek z listą chętnych sam zamknąłeś, pokazując złego RSa i usiłując robić mu na złość tworząc wątek o fikcyjnym założeniu GoldenCarty za 1/4 ceny.
Czas pokazał że była to tylko twoja mściwość i antypatie do RSa. GoldenCartów nie zrobiłeś, więc była to tylko zasłona dymna żeby uwalić RSa. Do dzisiaj RS wykonał minigangcarty dwa chyba miesiące temu. Więc jeżeli dało się zrobić minigangcarty, to naprawdę na totalnym luzie mogłeś zrobić te GoldenCarty za 1/4 ceny, cóż ale jak masz w tym kiepski interes to się nie kwapisz.
Teraz Raf odnoszę się do cytatu z twojej wypowiedzi i usiłuję się odwołać do twojej logiki - zobacz mój profil na EasyEDA:
https://easyeda.com/wegi1Taki hint dla ciebie
na logikę - zobacz ile wykonałem samodzielnie, ile cartów, ile na nich zarobiłem (LOL) - więc jak tutaj widzisz lubię robić carty i nie tylko i nie ma tu kooperacji z RSem.
Do minigangcarta ja wykonałem SD2IECCORE i logikę VHDL.
Absolutnie całą resztę jak projektowanie, zamawianie płytek, coverów, gąbek, koszulek, montaż, dystrybucja, logistyka etcetera jest dziełem RSa. Więc ja nie mam w tym interesu.
Ja ujmuję się za RSem bo jak ci pasował, słodził, dawał kasę na domenę, stuff za pół ceny - wtedy był twym najlepszym kumplem. Gdy tylko nadepnął ci na odcisk usiłowałeś kreować go na PUBLIC ENEMY - jak to się martwiłeś że ktoś przepłaci RSowi za Goldencarta, jakoś gdy czerpałeś profity ze znajomości z RSem nie przejmowałeś się z czyjej kasy cię sponsoruje, czy nie przypadkiem z tych obcokrajowców którzy przepłacili na GoldenCarcie.
Temat ola na którego kilka osób ma w mózgu zaszyty sygnał i wpada w amok wyglądał tak:
Gdy zjawił się tu olo wyśmiewaliście że lutuje gwoździem. Jak zamówił złocone płytki to nowa fala hejtu pod kryptonimem ZŁODZIEJ.
Gdy olo się udzielał składał C&A - hejt że współpraca ze złodziejem.
Po złodzieju przyszła fala na "Kart uszkadzający stare PLA" i nigdy nie powiedziano w jaki sposób je mógłby uszkadzać (nie twierdzę że nie mógł).
Gdy olo został zbanowany co jakiś czas nie potrafił oprzeć się swojej sadystycznej pasji pastwienia się nad olem i zawsze powieszał na nim kilka psów w wolnej chwili.
Całe twoje postępowanie w tych i nie tylko w tych sprawach pokazuje twój charakter i powiem tak:
Milszy jest mi od ciebie olo, który robi jakiś hardware niż twoje bredzenie o tym co zrobisz, co chcesz zrobić i jak przez 5 lat robisz tracking PCB do AR