Canga - generator szumu. Ikci - generator szumu
KB czytając twoje wypowiedzi, gdzie ktoś o coś pyta nie mając wiedzy, wiadomości, lepiej by było gdybyś w ogóle nic nie psiał. Już Kisiel potrafił więcej komuś coś wytłumaczyć, doradzić niż ty swoimi głupimi tekstami.
Jeżeli nie rozumiesz problemu oraz to o co nam (większości) chodzi, usiądź na spokojnie i przemyśl sprawę jeszcze raz, może przyjdzie ta chwila gdzie to zrozumiesz.
To, że bronimy pewnych zasad przedstawiając dokładnie sytuację uważasz za generowanie szumu, to jak nazwiesz swoje nic niewnoszące wypowiedzi?
Obrona zasad, osoby niesłusznie skazanej na banicję nazywasz generowaniem szumu?
A może wg ciebie generowanie szumu to jawne wyrażenie braku akceptacji na wyzwiska typu "durne polaczki", "plebs"?
Chyba, że generowanie szumu to dezaprobata na groźby karalne i brak reakcji ze strony moderacji?
Może jednak generowanie szumu to wyraźna niechęć do zniekształcania czyjegoś nazwiska w sposób chamski, ordynarny?
To wszystko dla ciebie generowanie szumu?
Wg ciebie to my generujemy szum?
Czytając co piszesz można by zrozumieć, że z chęcią byś wrócił do czasów komunizmu, bo widać że jest ci on bardzo bliski.
Rozumując twoje sformułowanie to by być na forum trzeba coś do niego wnosić? Coś nowego.
Ciekawe czy byłeś taki mądry bawiąc się w lokalny serwisik i ściągając locki (tylko dlatego, że istniał ktoś taki jak Elco, Raskal, Odeon).
Co takiego sam wniosłeś do świata gsm?
RS, Kisiel, Raf, Wegi, Sudi, Comankch - jakoś o tych osobach słyszałem co zrobili, coś stworzyli.
O KB prócz przemądrzania, mądrkowania na forum to kompletnie nic więcej nie słyszałem.
Sworzyłeś coś? Zaprojektowałeś? Mądrkujesz o wnoszeniu coś do forum. A co wnisłeś dla Świata? Dla ludzi?
Głupie przemądrzałe i puste słowa, które można wyłącznie przeczytać z Twoich wypowiedzi.
Nie potrafisz nawet z ludzmi obcymi pisać, gdyż od razu traktujesz ich z góry.
Mamy chylić głowy przed tobą? Elita?
Czujesz się elitą? W świecie gsm też się czułeś elitą

Coś wniosłeś do tamtego świata? Jakoś o tobie nie słyszałem.
Nie wiem czy te trzy siódemki przy twoim loginie to przypadek.
Jeżeli nie jest to przypadek, to raczej nie przedstawia on ciebie samego, twojego charakteru, bo gdzie twój honor i zasady.
Jak na razie 777 to tylko ładnie wygląda, lecz z twoimi poglądami, zasadami oraz brakiem honoru absolutnie nie ma nic wspólnego.
Czujesz się lepszy, bo jesteś na tym forum dłużej?
Przeszkadzają ci ludzie wchdozący na forum i szukający podstawowych odpowiedzi jak uruchomić grę, jak podłączyć stary komputer?
Jesteś aż tak doskonały? Bo jak na razie tak siebie przedstawiasz.