Olo kilka lat temu mnie oszukał, był też temat z zajumanym moim zdjęciem wykorzystywanym w aukcjach internetowych. Było przedsądowe wezwanie do zapłaty, ale potem olałem dalej temat, bo to jest walka z wiatrakami. Było też kilka innych akcji z klonowaniem np. kartridży (słynny Terminator for example) i kaset. Bronienie olo wg mnie świadczy o ślepocie. EOT. Proponuję zamknąć forum na zawsze, bo i w jedną i w drugą stronę niektórym osobom nie da się naprawić myślenia.
Żeby się naprawiło myślenie powinien się odbyć taki schemat.
1. Raf oddaje administrację i jest userem
2. Potem Raf dostaje bana
3. Jak już Raf jest zbanowany to co 2 miasiące pojawiać się powinien wątek od nowego admina w stylu:
"Niech no Raf się nam tu wszystkim przyzna że jest głupim bucem i każdego z nas z osobna przeprosi wtedy pomyślimy czy można zdjąć mu bana..."
za 2 miesiące kolejny wątek w stylu "Pamiętacie Rafa ?"
Albo jeszcze lepiej jak robił Raf pytanie w trybie dokonanym "Pamiętacie jakim debilem..."
odpowiedzi:
- oj tak ale to było wredne ...
- no tak za grosz samokrytyki nie miał
- kawał wuja było z niego
Wtedy dopiero trzeba podejść do Rafa spojrzeć mu w oczy i zapytać: "I jak się teraz Raf czujesz ? Zbanowany, opluwany fajnie ci ?
Wtedy wróci karma i Raf naprawi swoje myślenie.
@V12 żadnych konkretów poza tym że byłeś w świętej trójcy solidarnie hejtującej olo.
Dla jasności i zrozumienia Rafa
Nie wychwalam olo ani go specjalnie nie bronię, wskazuję ci tylko że
w sytuacji kiedy olo był już zbanowany, takie chamskie ujeżdżanie po nim, ubliżanie, kpienie, szydzenie w sytuacji kiedy on nawet nie mógł się odezwać było po prostu
MEGA BYDLĘCYM ZACHOWANIEM.
A ty nie mogłeś sobie darować tylko co parę miesięcy odgrzewałeś kotlet.
Z taką typową swoją zawistną lubością.
Trudne do zrozumienia ?