Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Paranoja ?  (Przeczytany 6914 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wegi

• Level 7
Paranoja ?
« dnia: 18 Czerwca 2018, 01:13 »
Kolejne chore reakcje Rafa że przytoczę kilka:

Raf zrobił bagno na forum, ubliżał userom jak hobocti77x któremu wstawiał linki "Weź nie pierdol", nie jestem w stanie wyliczyć obelg do ola który jakoś przypadł Rafowi do serdecznej nienawiści, chociaż ten sam Raf wyzywający ola od złodziei nie jest w stanie wskazać jakie szkody olo mu wyrządził. (Paranoja ?)
Następnie ten sam Raf płacze w rękaw carrionowi że forum osiągnęło dno - nadal nie zauważając że to bagno uczynił sam Raf. (Paranoja ?)

Gdy kolega Rafa groził komanczowi śmiercią Raf nie widział w tym problemu - zimna krew. Ale Raf jest bardzo wrażliwy na swoim punkcie RS miał jak to się Raf wyraził "grozić mu w zawoaluowany sposób" - proszę bardzo tu czujność Rafa została obudzona, poczuł się zagrożony i zbanował RS'a. (Paranoja ?)

Dziś Raf podnosi kpinę że nie dojechały klony 1581 i znów nie kojarzy swojej roli w tym:

Raf TO TY SAM ZAMKNĄŁEŚ WĄTEK O KLONACH 1581 CZY NAPRAWDĘ TRZEBA CI O TYM PRZYPOMINAĆ ?

(Paranoja ?)

Co zrobił Raf ?

Zofftopował klony 1581 i narysował wirtualny obrazek golden carta - to wszystko na co było stać miłościwie panującego tu admina.

Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline Kagaster

• Level 3
Re: Paranoja ?
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Czerwca 2018, 03:03 »
To forum zrobiło się beznadziejne. Najpierw weszło wymaganie zalogowania aby wyświetlać zawartość, a teraz takie beznadziejne relacje między użytkownikami, że serio odechciewa się wchodzić.
Strasznie jest nas mało, ale nie potrafimy się dogadać. Szkoda, a wina jest adminów.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Czerwca 2018, 05:04 »
Nie chce mi się już gadać z Węgi, nie prowadzę kozetki a doglądam forum dla użytkowników commodore. Ten jad, nienawiść, brak obiektywności oraz zachwyt nad ludźmi tworzącymi cartridge nawet gdy zachowują się podłe - tutaj jest paranoja.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline maliniak

• Level 5
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Czerwca 2018, 09:37 »
Obserwuje od kilku lat i widzę że powiedzenie "karma wraca" ma sens. I nie chodzi mi tylko o to forum ale i o ludzi którzy kiedyś kogoś krzywdzili i teraz ta sama krzywda ich spotyka z podwóją siłą.
Nie muszę przypominać kto kilka lat temu atakował grupowo osobę 11111olo i w późniejszym czasie bez możliwości obrony.
Teraz sytuacja odwraca się o 180.

Mam nadzieję że karma wróci do osoby która mnie oszukała materialnie na tym forum na dość sporą kwotę przy zakupie UK1541, wróci za dzień, miesiąc, rok, dwa - ale wróci z podwójną siłą, a ludzie zaczną sypać na siebie. Mimo że mineły trzy lata od tego czasu to nie zapomnę.

Czyli "nie czyń drugiemu co tobie niemiłe"

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
    • http://www.riversedge.pl/
« Odpowiedź #4 dnia: 18 Czerwca 2018, 13:38 »
Olo kilka lat temu mnie oszukał, był też temat z zajumanym moim zdjęciem wykorzystywanym w aukcjach internetowych. Było przedsądowe wezwanie do zapłaty, ale potem olałem dalej temat, bo to jest walka z wiatrakami. Było też kilka innych akcji z klonowaniem np. kartridży (słynny Terminator for example) i kaset. Bronienie olo wg mnie świadczy o ślepocie. EOT. Proponuję zamknąć forum na zawsze, bo i w jedną i w drugą stronę niektórym osobom nie da się naprawić myślenia.
http://www.riversedge.pl/ - zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.

Serwis Commodore 64/1541 - naprawa/diagnoza.
Zawsze aktualne!

Offline sajmosia

• Level 3
« Odpowiedź #5 dnia: 18 Czerwca 2018, 13:41 »
Precz z Preczem !!!

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #6 dnia: 18 Czerwca 2018, 14:09 »
Olo kilka lat temu mnie oszukał, był też temat z zajumanym moim zdjęciem wykorzystywanym w aukcjach internetowych. Było przedsądowe wezwanie do zapłaty, ale potem olałem dalej temat, bo to jest walka z wiatrakami. Było też kilka innych akcji z klonowaniem np. kartridży (słynny Terminator for example) i kaset. Bronienie olo wg mnie świadczy o ślepocie. EOT. Proponuję zamknąć forum na zawsze, bo i w jedną i w drugą stronę niektórym osobom nie da się naprawić myślenia.
I c**j z tym, on cartridge robi, rs2232 też to nie możesz złego słowa powiedzieć - ciężko dyskutować z kimś o takiej logice :(
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #7 dnia: 18 Czerwca 2018, 14:35 »

Żeby się naprawiło myślenie powinien się odbyć taki schemat.

1. Raf oddaje administrację i jest userem
2. Potem Raf dostaje bana
3. Jak już Raf jest zbanowany to co 2 miasiące pojawiać się powinien wątek od nowego admina w stylu:

"Niech no Raf się nam tu wszystkim przyzna że jest głupim bucem i każdego z nas z osobna przeprosi wtedy pomyślimy czy można zdjąć mu bana..."

za 2 miesiące kolejny wątek w stylu "Pamiętacie Rafa ?"
Albo jeszcze lepiej jak robił Raf pytanie w trybie dokonanym "Pamiętacie jakim debilem..."
odpowiedzi:
- oj tak ale to było wredne ...
- no tak za grosz samokrytyki nie miał
- kawał wuja było z niego

Wtedy dopiero trzeba podejść do Rafa spojrzeć mu w oczy i zapytać: "I jak się teraz Raf czujesz ? Zbanowany, opluwany fajnie ci ?

Wtedy wróci karma i Raf naprawi swoje myślenie.

@V12 żadnych konkretów poza tym że byłeś w świętej trójcy solidarnie hejtującej olo.

Dla jasności i zrozumienia Rafa

Nie wychwalam olo ani go specjalnie nie bronię, wskazuję ci tylko że w sytuacji kiedy olo był już zbanowany, takie chamskie ujeżdżanie po nim, ubliżanie, kpienie, szydzenie w sytuacji kiedy on nawet nie mógł się odezwać było po prostu MEGA BYDLĘCYM ZACHOWANIEM.

A ty nie mogłeś sobie darować tylko co parę miesięcy odgrzewałeś kotlet. Z taką typową swoją zawistną lubością.

Trudne do zrozumienia ?
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline sajmosia

• Level 3
« Odpowiedź #8 dnia: 18 Czerwca 2018, 14:50 »
Isaura nie spodziewala sie takiego obrotu sytuacji, natomiast Leoncio, syn Comentadora nie dajac za wygrana odpowiedzial nastepujaco:
« Ostatnia zmiana: 18 Czerwca 2018, 14:56 wysłana przez sajmosia »

Offline aniol

• Level 3
« Odpowiedź #9 dnia: 18 Czerwca 2018, 16:46 »
Espere! Segure o meu Commodore!
« Ostatnia zmiana: 18 Czerwca 2018, 16:49 wysłana przez aniol »

Offline sajmosia

• Level 3
« Odpowiedź #10 dnia: 18 Czerwca 2018, 16:48 »
Te slowa byly tak mocne, ze Kunta obudzil sie dopiero trzy dni pozniej nagi i zakuty w lancuchy.
Z pokladu statku, na ktorym sie znalazl szeptem dochodzil nastepujacy monolog:
« Ostatnia zmiana: 18 Czerwca 2018, 16:51 wysłana przez sajmosia »

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #11 dnia: 18 Czerwca 2018, 17:10 »
I jak się teraz Raf czujesz ? Zbanowany, opluwany fajnie ci ?
Przyzwyczaiłem się już do opluwania na tyle, że mnie to nie rusza. Nie liczę także, że moje argumenty kogokolwiek przekonają niezależnie od tego czy będę cierpliwie tłumaczył, czy równał do głupich polaczkow o ciasnych horyzontach - świata nie zmienię a kazdy sposób działania tego forum jest be - był kisiel nie pasowało, był budda - nie pasowało, była ostra moderacja realizowana przez Vato (przez jakiś czas usunąłem się stąd w cień przeciez) - nie dość że pluto dalej na mnie to jeszcze część osób nagle zaczęła foszyc że posty znikają. Do tego atak na mnie np z powodu zasilaczy, który sprytnie odwrócono w banowanie biednego rs2232 a bronią go ci, którzy mają w tym interes - zasadniczo każdy normalny człowiek by to już dawno porzucił w cholerę ale zwyczajnie żal mi rozstać się z miejscem, w które włożyłem bardzo dużo energii. No i trolle typu Komańcz albo sudi, piszący pierdolety i prowokujący Kisiela ... można by wymieniać ale oczywiście najprościej zrzucić odpowiedzialność na mnie :)

Offline sajmosia

• Level 3
« Odpowiedź #12 dnia: 18 Czerwca 2018, 17:17 »
- Alez Stasiu !!!
Krzyknela Nel,
- przeciez nie mozemy tego tak zostawic, on tutaj umrze z glodu.
- Wrzucmy mu chociaz ze dwa Carty i moze troche zasilajacej energii !!!
Na co Stas odpowiedzial :

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #13 dnia: 18 Czerwca 2018, 17:21 »
w które włożyłem bardzo dużo energii.
Włożyłes w to miejsce bardzo dużo ZŁEJ energii, ktora mozna bylo wykorzystac do zrobienia Silesii na miare RetroKompa.

Offline sajmosia

• Level 3
« Odpowiedź #14 dnia: 18 Czerwca 2018, 17:23 »
... i koziolek juz nie wiedzial, czy do Pacanowa ma isc w prawo czy lewo.
Niemniej jednak na drogowskazie zobaczyl nastepujacy napis :