Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Odbanować RS232 !!!  (Przeczytany 23919 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Canga

• Level 5
Re: Odbanować RS232 !!!
« Odpowiedź #120 dnia: 03 Lutego 2018, 16:08 »
Pewnie jakby Comankh mógł coś napisać (nie miała bana), było by coś w stylu:
"...Panie Królem tyś spienionych wód, Ja ufam Ci ty jesteś Bóg..."
"...Tyś Pan nad Panami i król nad królami Pan świata całego..."

Ja napiszę od siebie:
"...jam twych ran nie godna (godzien) całować..."
« Ostatnia zmiana: 03 Lutego 2018, 16:17 wysłana przez Canga »
Dobrym słowem zajdziesz dalej...

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #121 dnia: 03 Lutego 2018, 18:39 »
...Panie Królem tyś spienionych wód, Ja ufam Ci ty jesteś Bóg...
...Tyś Pan nad Panami i król nad królami Pan świata całego...

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #122 dnia: 03 Lutego 2018, 18:45 »
zaproponowano mi odbanowanie na pełnym nielegalu poza ogólnoprzyjętymi zasadami.

raf, skoro już pozdrawiasz napiszę kolejny jednolinijkowy koment:
weź już nie jojcz. nie umisz w sprzedawanie i żaden ban konkurencji czy przekrzykiwanie się z jak muwisz - januszami - tego nie zmieni.

skoro nie można skasować konta będę musiał włączyć znów opcję autobanicji i napisać kilka nic nie wnoszących brzydkich wyrazów.
see you later.
guwno.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #123 dnia: 03 Lutego 2018, 18:55 »
Komancz, Zasadniczo przestałem komentować to co piszesz ale jakie zasilacze sprzedaje rs2232, że musi mnie próbować wycinać niskimi chwytami jako konkurencję?
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #124 dnia: 03 Lutego 2018, 19:08 »
nikogo to nie obchodzi. gdybys robił zajebiste rzeczy konkurencja nie byłaby dla ciebie problemem.

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #125 dnia: 03 Lutego 2018, 19:09 »
guuuwno. no, dejcie bana.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #126 dnia: 03 Lutego 2018, 19:33 »
Ale gość, za którego życie oddajecie, generalnie nie robi zajebistych rzeczy, tylko zleca cudze projekty i robi was w chuja, to jest takie zajebiste?
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline StaryMarabut

• Level 6
  • Robię wszystkim dobrze *za pół ceny.
« Odpowiedź #127 dnia: 03 Lutego 2018, 19:36 »
Rowniez inni poddani pokazali swoje prawdziwe oblicze, StaryMarabut np napisal "Krolu, po co się martwisz o portfele zagranicznikow.", sugerujac ze obywatele innych krain to gorsi ludzie i nalezy ich ruchac tak jak pis na rucha.
Widzę że trafiłem w czuły punkt.
To jeszcze raz zadam to pytanie, tylko prosciej.
Co powinno byc ważniejsze dla admina. Portfele zagranicznikow czy rozpierducha na forum?

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #128 dnia: 03 Lutego 2018, 19:51 »
Dziś są to portfele zagraniczniakow, jutro może amigowcow a pojutrze członków c64power. Jak patrzysz aby dostać zabawkę taniej od rs2232 a nie interesujesz się dlaczego kłamie on w sprawie przedmiotu oferowanego przez kogoś innego to potem jest rozpierducha.

Offline StaryMarabut

• Level 6
« Odpowiedź #129 dnia: 03 Lutego 2018, 19:54 »
Dziś są to portfele zagraniczniakow, jutro może amigowcow a pojutrze członków c64power. Jak patrzysz aby dostać zabawkę taniej od rs2232 a nie interesujesz się dlaczego kłamie on w sprawie przedmiotu oferowanego przez kogoś innego to potem jest rozpierducha.
A jutro może być koniec świata...

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #130 dnia: 03 Lutego 2018, 20:19 »
Ale gość, za którego życie oddajecie

prosiłem, nie jojcz.

Offline StaryMarabut

• Level 6
« Odpowiedź #131 dnia: 03 Lutego 2018, 20:35 »
Nie trzeba być elektronikiem by wiedzieć o tym, że ciężko jest dziś zbudować zasilacz bez jakichkolwiek zabezpieczeń.  Same podzespoły mogą je zawierać.
Ten pretekst do bana uważam za śmieszny.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #132 dnia: 03 Lutego 2018, 21:24 »
Polemizowalbym bo mógłbym zrobić lipe z 7805@1.5A ale wtedy master też by  pewnie płakał że nie ma zabezpieczenia (i wtedy miałby rację) aczkolwiek trzeba być debilem, żeby łykać klona 1581, gdy zlecacz gotowych PCB nie chce pokazać że ten klon istnieje a uparcie twierdzi że to uruchomil i pogrywa z administracją twierdząc że nie pokaże bo admin tego zada. Myślałem że jesteś bardziej kumaty.

Offline StaryMarabut

• Level 6
« Odpowiedź #133 dnia: 03 Lutego 2018, 21:34 »
Polemizowalbym bo mógłbym zrobić lipe z 7805@1.5A ale wtedy master też by  pewnie płakał że nie ma zabezpieczenia (i wtedy miałby rację) aczkolwiek trzeba być debilem, żeby łykać klona 1581, gdy zlecacz gotowych PCB nie chce pokazać że ten klon istnieje a uparcie twierdzi że to uruchomil i pogrywa z administracją twierdząc że nie pokaże bo admin tego zada. Myślałem że jesteś bardziej kumaty.
To że czegoś nie widziałem nie znaczy że tego nie ma. A to że nie chciał tobie pokazać na żądanie, tez mnie nie dziwi☺

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #134 dnia: 03 Lutego 2018, 22:08 »
Przy ciasnych horyzontach cię rozumiem, ale jak spojrzysz na to przez pryzmat tego, że rs2232 w 2016 rzucił hasło zróbmy klona fd2000, gdzie chciał ode mnie "pozyczyc" a tak naprawdę wyłudzić stacja dysków cmd fd2000 a potem kłamał że sprowadził taka stacje spoza pl a w rzeczywistości kupił ją od Jericho/Draco I do tej pory zero efektów ale pomimo tego pyskuje co on przy tym nie zrobił a ja nie chciałem mu pomóc... To daje do myslenia :)

Mając stacje warta 1500zl pewnie byś ja tak ot pożyczył gościowi, ktorego tak naprawdę nie znasz a od samego początku widać że nie będziesz miał wpływu na rzekomo wspólny projekt?

Stacja rzekomo jest przez niego na fpga przepisana itd, oczywiscie dowody tak mocne jak gry  bagozonde, w zaistniałej sytuacji wierzyłbys czy zarzucał byś adminowi prywatę a może bronienie nie wartych tego  kretynow przed oszustem?