@Raf rozumiem Twoje rozgoryczenie i domyślam się , że "troszkę" Cię to boli i choć nie chciałem zabierać w tym temacie głosu bo kompletnie nie znam się na budowie zasilaczy he he:-)
ALE:
faktycznie masz rację co do bezprecedensowego ataku przez rs2322 (przynajmniej ja to tak odczułem)na Ciebie jako Twórcę zasilacza, ponieważ jeszcze nie widziałem takiej nagonki na twórcę jakiegoś akcesorium/sprzętu/pokrywy czy stikera:-)....do retro na żadnym innym forum, wręcz przeciwnie wszyscy starają się takiego aktywistę wesprzeć nawet jak ceni sobie dość drogo....(choć myślę, że Twoja cena jest ok)
ALE:
w Swojej obronie/dyskusji czy jak to tam chcesz nazwać, niestety parę razy tutejszych userów dość przykro potraktowałeś słowami "durne polaczki" czy uznając w Swej doskonałości, że my nic nie rozumiemy i generalnie to same tępaki jesteśmy....
Ale:
dlaczego tak się stało, że nie otrzymałeś tutaj oczekiwanego wsparcia ze strony userów?? ba nawet wsparcie poszło do rs2322?? zastanowiłeś choć na chwilę?
Bo:
może jest też tak, że te "durne polaczki" vel "plebs" jak były same atakowane to zamiast otrzymać wsparcie ze strony administratora to zostali jak na tacy podani kiedy admin siedzi Cicho... i teraz z jakiej paki mamy takiego administratora bronić...A dobrze mu tak niech go trochę zaboli to może Sam zrozumie jak to jest....cytując "jak mnie nie wydymał to mi nie przeszkadza" czy jakoś tak:-)
(Dopiero vato coś tu w tej sprawie zdaje się poradził i kisiel został wylany z bezpiecznej miseczki jakim było c64power.)
oczywiście:
Doceniam Twoje bezinteresowne zarządzanie tym przybytkiem i to, że jesteś/byłeś organizatorem silesi i pomagasz nam tutaj ze sprzętem,
ale za długo tolerowałeś tutaj pewne rzeczy,(za dużo by wymieniać jakie), które teraz po prostu obróciły się przeciwko Tobie.
oczywiście:
To jest tylko moje skromne zdanie w tym całym zamieszaniu oraz jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam
Na koniec:
Proszę zostaw już ten temat bo to już zdecydowanie za długo Trwa i pozamykaj te wątki albo najlepiej wywal do kosza ponieważ może wytworzyć się fałszywe przeświadczenie, że nie opłaca się jeździć na jakiekolwiek zloty powiązane z c64power bo tam same oszołomy, chamy, zawadiaki i co tam se każdy myśli i aż strach jechać he he:-)
Przecież jesteśmy tu wszyscy przez ten mały wspaniały komputerek jakim jest C64 i może czas znowu o nim i przez chwilę może tylko o nim se miło i z przyjemnością pogadać.
Pozdrawiam