tutaj może doczekasz sie na privie "wykładu" od Cangi.
Nie wiem jak mam to odebrać, czy starałeś się być sarkastyczny, czy też starasz się zaczepić i stworzyć kolejny punkt zapalny, by powstała jeszcze jedna gównoburza.
Niemniej zachowam się inaczej i przemilczę to.
Wracając do sytuacji i wytykania, nadal nie widzę dokumentacji odnośnie zasilacza, jego specyfikacji odnośnie zabezpieczeń.
Wytykanie komuś nieprawdy widzę jako zasłonę dymną by zapomnieć sprawę zasilacza, który to jest "podobny" do innego sprzedawanego od chińczyków.
Nigdzie nie zostały podane żadne dokładne informacje odnośnie zasilacza, a odsyłanie by poczytać sobie o innym, rzekomo podobnym jest nieco śmieszne. Odpowiedzi zawoalowane innymi historiami, by tylko temat zasilacza ukryć po stertą innych rzeczy.
Całokształt, który się ogląda od jakiegoś czasu prowadzi tylko do jednych konkluzji: "
do kasy".
Pamiętam napiętnowanie odnośnie carta Neoram, też gadka była, że drogo, można taniej a "głupie Polaczki" alias "durne Polaczki" i tak kupią.
Takich akcji jak Neoram, jak rzeczy od RS, wytykanie, że drogo, jak można od niego kupować - takich akcji nie rozumiem! Komu i czemu mają służyć? Ludzie mają oczy, własną wolę i kupią co będą chcieli. Chyba, że Raf chciałby narzucić co można kupować w jakich cenach i od kogo. To już przerabialiśmy, był to socjalizm.
Czy komukolwiek to ma służyć? Pomaga?
Raf banując RS dał jasną i czystą informację, sam to twierdząc: "NIKT NA TYM FORUM NIE BĘDZIE HANDLOWAŁ", zapomniał jednak dodać najważniejszego: "PRÓCZ MNIE".
W moich oczach Raf jest hipokrytą, nie liberałem a anarchistą, nie tworzy coś a bardziej dzieli, nie jest demokratą a dyktatorem.
RS napisał nieprawdę odnośnie carta, który oferuje? Ok, pewnie macie rację. Czy to jest powód do takich sytuacji? Jakie argumenty przeciw czemu.
Skoro RS napisał nieprawdę i tak go za to piętnujecie, to jakoś nie widzę lasu rąk odnośnie zabezpieczeń zasilacza, a ban nie został zastosowany wobec Rafa.
Ot hipokryzja nr 1.
Skoro Raf może sprzedawać na forum (nie jest to Blog, własny site, sklep internetowy) to dlaczego nie mogą robić tego inni?
Ot hipokryzja nr 2.
Dlaczego RS nei mógł zaproponować coś bez projektu, zdjęć, prototypu (klon 1581), natomiast Raf skutecznie prowadził temat carta za 1/4 ceny
Ot hipokryzja nr 3.
Czy źle odbieram? Może cośźle rozumiem? Będę wdzięczny za wytłumaczenie.
V12, głos wołającego na pustyni... Do kogo to trafi ? Do nikogo.
Bo nikogo już tutaj prócz Was nie ma.
Wykłady od Cangi...bardziej to co widzą inni, a jak widzę nie jestem w tym odosobniony....