Dokładnie i co w związku z tym???
Co masz do tego? Rozumiem CMK, może mieć pretensje.
To ma się jak do tych kont:
Peter_Mayer i retrokomp
Na jednym skupuje a retrokomp sprzedaje. Może zacytuję część z aukcji:
http://allegro.pl/amiga-500-nienaruszone-plomby-i5562110066.html"...Jestem kolekcjonerem starych komputerów 8/16 bit.
Z racji powiększenia rodziny niestety jestem zmuszony zredukować swoją kolekcję..."
czytaj włąściwie: Bo na Allegro i OLX skupuję a później sprzedaję na innym koncie!
"...Jeżeli potrzebujesz do tej Amigi zasilacza/joya/myszki/rozszerzenia pamięci/dyskietek/monitora/oryginalnego pudełka albo czegoś innego - daj znać. Mogę sprzedać razem z komputerem..."
ZAPROPONUJ JESZCZE POWIETRZE Z PUDEŁKA - WRAŻENIA NIESPOTYKANE!
Oba należące do tego samego typa, który chciał mnie wyjebać sprzedając 4 komputery i się okazało że 3 były całkowicie uszkodzone.
Ma się tak samo do tego jak:
Wypowiedź frajera PTR, który kazał sobie przytrzymać stację3 miesiące zwodząc, że coś załatwi a następnie zaoferował w/w uszkodzone komputery.
Szczerze to mam szacunek do comankh a to dlatego, że potrafi publicznie, na SWOIM koncie na forum pisać i się tego nie obawia.
Co Ty wsklive masz do gadania?
W porównaniu do Komancza jesteś skończonym burakiem, który kryje się i szuka zadymy obawiając, że zostanie zdemaskowany - JUŻ ZOSTAŁEŚ !!!