@Canga
Niestety, ale to co pokazałeś (kolekcja) - świadczy o tym, że jesteś ukierunkowany na posiadanie kolekcji ideałów
natomiast śmieci (nazwij to : gorsze sztuki, nadwyżki kolekcji itd) wystawiasz na Allegro jako "stan idealny, piękny rarytas itd"
Chcesz to sprzedać za dobre pieniądze dając takie opisy jakie dajesz z podejściem, że później najwyżej zwali się na serwis.
Gratuluję dobrego samopoczucia!
Dodatkowo działasz nieuczciwie usiłując zarobić na chorych opłatach za przesyłkę bo nie uwierzę, że nie da się wysłać np. myszki
za kwotę niższą niż 20zł .
Liczysz na łosia, który kliknie myszkę do Amigi za 30zł a dopiero później zobaczy tą wywindowaną cenę wysyłki.
W tej całej rozróbie z kolegą Comankh Twoim (właściwie jedynym) atutem jest, że wystawił Ci pozytywa.
Bo jakie masz inne atuty? Twoja obietnica zniżek przy następnym zakupie - to raczej troszkę cyniczne...
Miałem parę lat temu podobną sytuację z niejakim VL z Suchej Beskidzkiej
Opis tej całej transakcji tutaj:
http://speccy.pl/forum/index.php/topic,774.0.htmlFacet sprzedawał IDEALNE, sprawne, prawie nowe dyskietki- tak wyglądała aukcja:
http://www.marcin-marcin-marcin.com/dyskietki.jpgKupiłem od niego 50 szt poprzez aukcję i 50 szt prywatnie - całość ponad 1100 zł. Przysłał mi śmieci nie nadające się do użycia.
Facet później miał atut bo wystawiłem mu przez pomyłkę pozytywny komentarz i usiłował mi zarzucić problemy psychiczne.
Kisiela to ja w ogóle w tym wszystkim nie rozumiem, bo pamiętam zawsze mocno i głośno stawał przeciwko podejściu:
"skoro mnie jeszcze nie wyjebał to jest ok"Tutaj drogi Kisielu jesteś hipokrytą. Twoja chęć dopieprzenia Comankh'owi jest tak wielka, że jesteś w stanie opowiadać
się po stronie nieuczciwego sprzedawcy. Gdzie Twoje motto? Gdzie zasady, które miałeś na starym forum?
Wypowiadasz się tylko po to by więcej namącić i wywalić jak największe wiadro gówna na głowę CMK.
Później kupisz sobie torbę chrupek i będziesz siedział przed monitorem masturbując się mentalnie, patrząc jak ludzie rzucają
się sobie do gardeł. Paskudny z Ciebie typ.