Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Zakup niekontrolowany: Komancz vs Canga i widzowie  (Przeczytany 4439 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mentos

• Level 5
Re: Zakup niekontrolowany: Komancz vs Canga i widzowie
« Odpowiedź #30 dnia: 24 Lipca 2015, 20:19 »
łomatko, coraz bardziej ałtuje się z zainteresowania 8bit Commodore kierując się w ciemną stronę A mocy czytając albo nie czytając te epopeje ;-)
polityczna poprawność, ta zaraza współczesnego demokratycznego świata musi SCZEZNĄĆ!

https://www.youtube.com/watch?v=iKcWu0tsiZM

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!

wsklive

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: 24 Lipca 2015, 20:40 »
Na najbliższą pocztę mam jakieś 8-10km

W rzeczywistości do poczty głównej pan Canga ma  6,5 km
Do punktu pocztowego 2,1 km
Większość parkingów w Rybnik po 18 jest darmowa poczta otwarta do 20.00
Znajdą się też parkingi darmowe niedaleko poczty.
W czym problem? lenistwo? chytrość? cwaniactwo?
A może wszystko naraz?

może jestem niepełnosprawny
nie jest
jest mi ciężko dostać się na pocztę?
to już ktoś zauważył
jMoże sam wychowuję małe dziecko i jest wówczas bardzo ciężko wszystko ogarnąć (praca, dom, dziecko, wysyłki, obiady, pieluszki).
jakbyś wychowywał nie miałbyś czasu na to wszystko związane z sprzętem poza tym sam nie wychowujesz

p.s rozgoryczony klient

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #33 dnia: 24 Lipca 2015, 21:07 »
So what, ukradł coś ? Nie zauważyłeś z dupy kosztów przesyłki ?
W tych czasach nie jest ważne czy gościu zajebał komuś soft, hard czy pomysł... tylko ile dyma na pocztę i za ile.

Kurwa czy ja jestem pojebany czy was pojebało lemingi jebane.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #34 dnia: 24 Lipca 2015, 21:12 »
jakbyś wychowywał nie miałbyś czasu na to wszystko związane z sprzętem poza tym sam nie wychowujesz - Następny wiedzący wszystko, wylicz mi jeszcze ile mam czas na jedzenie, kiedy wstaję, kiedy się kładę. Człowieku ogarnij się, bo niestety tutaj się mylisz. Od rana do godz. 16.00 jestem sam z dzieckiem. Człowiek musi znaleźć czas na pracę, na wychowywanie dziecka, widać jestem bardziej zorganizowany niż Ty, który się umawiasz i niestety nie dotrzymujesz słowa.
Ja nie mam teściów co mi dziecko mogą pomóc w wychowaniu, ani rodziców - w przeciwieństwie do Ciebie.
Nie masz bladego pojęcia i też głupoty wypisujesz. Napisałem o niepełnosprawności wyłącznie by określić, fakt że ktoś mnie nie zna i się wypowiada. Założyłeś nowe konto, pomimo, że jesteś tutaj na forum, myślisz że nie wiem kto pisze?
Jesteś jaki jesteś, naciągnąłeś mnie na kasę, zwodziłeś itd.

W rzeczywistości do poczty głównej pan Canga ma  6,5 km - o przepraszam, pomyliłem się o 1,5km - faktycznie, co nie zmienia faktu, że muszę dojechać.

Znajdą się też parkingi darmowe niedaleko poczty. - jak długo szukasz wolnego miejsca by zaparkować, jak długo jeździsz? Ile tracisz czasu bo zaparkować na darmowym, gdzieś z dala od poczty?

Opakować, nie muszę? Kupić koperty? Sam chcesz by płacić za dojazd.

Do punktu pocztowego 2,1 km - czynny do 16.00, patrz pierwsze zdanie to zrozumiesz, jeżeli nie rozumiesz to już tłumaczę: siedzę z dzieckiem sam do 16.00.

Dlaczego nie piszesz ze swojego właściwego konta?

W ogóle nie rozumiem wytykania wysyłki. Ludzie, czy jesteście poważni? Liczycie co ile kosztuje? Opakowania, dojazd, czas, parkingi, wysyłka?

« Ostatnia zmiana: 24 Lipca 2015, 21:24 wysłana przez Canga »
Dobrym słowem zajdziesz dalej...

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #35 dnia: 24 Lipca 2015, 21:36 »
szanowny kolega Cenega nauczy się cytować posty albo pospierdala sobie z forum.

Może sam wychowuję

może ma pan też imię żeńskie w danych allegro.

WYJEBANY CMK postawił stolca na allegro POZYTYWNEGO za wyjebanie w dupę.

mialem wyjebane, nawet jesli to byla strata dla mnie (potrzebowałem kilku komponentów).
kim jest sprzedawca - widać po twórczości radosnej.

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #36 dnia: 24 Lipca 2015, 21:52 »
szanowny kolega Cenega nauczy się cytować posty albo pospierdala sobie z forum.

To jest jakiś wymóg co do cytowania? Należy to robić tylko i wyłącznie w dany sposób?
za takie czy inne cytowanie jest ban?
Czy naprawdę ciężko jest nie przeklinać? Brakuje Ci słów? Wyślę gratis słownik poprawnej polszczyzny.

Takie jakie Ty z konta którego licytowałeś - nie sądzisz?

Sprzedawca sprzedał dokładnie to co opisał, kupujący kupił, nie dokładnie przeglądał zdjęcia, wystawił pozytywa a następnie płacze.
« Ostatnia zmiana: 24 Lipca 2015, 21:53 wysłana przez Canga »

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #37 dnia: 24 Lipca 2015, 22:06 »
Nie napisałeś żadnego maila, choć prosiłem byś to zrobił, nie pisałeś nic o zwrocie, choć oczywiście miałeś pełne prawo i bezproblemowo przyjmuję sprzęt. Droga nie wiedzie przez forum, gdzie tutaj się dowiaduję, że ogólnie jest tragicznie - to tak nie powinno wyglądać i tego nie lubię.
Musisz przyznać, że zachowałeś się jak rozżalony mały chłopiec. Mogłeś napisać zadzwonić, z pewnością otrzymałbyś rekompensatę za stację czy zaśniedziałe styki (chociaż stacja jest sprawna) - to nie jest żaden problem i nigdy nie był!
Mogę jedynie po raz kolejny napisać przepraszam. Jeżeli nie jesteś zadowolony - możesz zawsze zwrócić - powtarzam to po raz kolejny
« Ostatnia zmiana: 24 Lipca 2015, 22:14 wysłana przez Canga »

Offline maliniak

• Level 5
« Odpowiedź #38 dnia: 24 Lipca 2015, 22:14 »
Co w tej klawiaturze jest że jest tyle warta?

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5554584849

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #39 dnia: 24 Lipca 2015, 22:18 »
To jedna z pierwszy klawiatur. Pochodzi z Amigi 500, kickstart 1.2, obudowa inna - posiada wytloczkę plastikową ze znaczkiem C=, dane techniczne też od spodu wytłoczone. Klawiatura nie jest ma membranie a na graficie. Nie jest to często spotykana klawiatura jak i Amiga.
Kupujący sami kształtują cenę, należy zapytać licytujących dlaczego taką kwotę licytują, bo przyznam że nie wiem dlaczego aż taka kwota.

Offline maliniak

• Level 5
« Odpowiedź #40 dnia: 24 Lipca 2015, 22:21 »
Ta 500 z Red Led?

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #41 dnia: 24 Lipca 2015, 22:25 »
To jest jakiś wymóg co do cytowania? Należy to robić tylko i wyłącznie w dany sposób?

nie , wcale [...]
zawsze można poudawać lamusa, wtedy posty są nieczytelne.

tylko ja nie udaję ślepego wdowca bez nogi z rakiem mózgu wychowującego siedemnaścioro autystycznych dzieci dla którego wycieczka na pocztę jest życiowym osiągnięciem.

ale do rzeczy:

papier pakowy 0.3pln za arkusz
szara tasma klejąca 100m 3.50pln
kartony i bąbelki - recycling
na pocztę spacerek albo rower (oj oj jakie te retrosprzęty ciężkie)

czas to odbijam kartą w pracy, sprzedając przedmiot jego pakowanie/wysyłka to nie usługa tylko obowiązek.

naprawdę, łącze się w bólu.

Droga nie wiedzie przez forum, gdzie tutaj się dowiaduję, że ogólnie jest tragicznie - to tak nie powinno wyglądać i tego nie lubię.

ludzie z problemami emocjonalnymi nie muszą się przejmować zdaniem innych, prawda?
nie mają też obowiązku pisania maili po zakonczonej aukcji czy odbierania telefonów w czasie pracy.
wystawiają komentarz i dziwią się (wspominam po raz kolejny co za każdym razem pomija pan milczeniem) kiedy ktoś insynuuje że zaniżyli rating sprzedającemu.

a kiedy pytam o chuj panu chodzi zbywa pan to w prywatnej korespondencji żartem.

Sprzedawca sprzedał dokładnie to co opisał, kupujący kupił, nie dokładnie przeglądał zdjęcia, wystawił pozytywa a następnie płacze.

('nie dokładnie' - dwója z polaka)

nie panu tylko sz.kolegom.
wnioski wyciągną sobie sami i bardziej z pańskich słów niż z jednego zdjęcia pokancerowanej stacji.

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #42 dnia: 24 Lipca 2015, 22:40 »
Gościu ty nie odbierasz telefonów bo pracujesz a ja mam czas by iść spacerkiem wysłać paczkę.
Masz pewnie tyle obowiązków co pójść do pracy i z niej wrócić. Gdybyś miał większą rodzinę to byś zrozumiał, a może i nie.
Czy ja gdziekolwiek udałem ślepca? Czy ja pisałem, że jestem wdowcem? O czym Ty piszesz?

I ODPUŚĆ WYCIECZKI O DZIECIACH - BO TO JUŻ NIE TWOJE PROGI!!!

Gościu po raz kolejny piszę - robisz burzę w szklance wody! Oprzytomniej lub mniej pij, może zmień tabletki - to co bierzesz szkodzi!
Patrzysz na innych przez swój pryzmat, nie widzisz nic po za swój czubek nosa. Myślisz, że skoro Ty możesz to inni muszą.
Ty nawet prostego maila nie potrafisz sklecić. Oprzytomniej człowieku bo nie wszystko się kręci w okół Ciebie.

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #43 dnia: 24 Lipca 2015, 22:45 »
no tak, dzieci.

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #44 dnia: 24 Lipca 2015, 22:48 »
Ty naprawdę powinieneś się leczyć, zmienić pracę, miejsce zamieszkania itd.
Człowieku osobę uznaną za Świętą przedstawiasz na forum jako co?
Miej trochę szacunku !!! Nie musi być do mnie, ale zastanów się co robisz?!?!

« Ostatnia zmiana: 24 Lipca 2015, 22:50 wysłana przez Canga »