Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Usprawnianie forum  (Przeczytany 3254 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

eXbee_

• Gość
Usprawnianie forum
« Odpowiedź #15 dnia: 12 Września 2002, 23:30 »
Ok Rabbi, powoli mnie przekonujesz Na pewno nie bedzie problemu z wcieleniem tego w zycie.. wiec to kwestia czasu no i... niech sie rowniez inni wypowiedza laskawie

pozdrawiam.

Slay_

• Gość
Usprawnianie forum
« Odpowiedź #16 dnia: 12 Września 2002, 23:43 »
no, brzmi ciekawie. gdyby tak mozna bylo wybrac sobie dowolny z istniejacych watkow i ":mailowo": obserwowac, czy ktos czegos nowego nie dopisuje. tak bym to widzial. daloby sie cus takiego panie webiszczu???

eXbee_

• Gość
Usprawnianie forum
« Odpowiedź #17 dnia: 12 Września 2002, 23:46 »
..a dalo by sie drogi synu Slay\'erze Tylko musze to przemyslec, bo wowczas maly ruch na forum bedzie  hehee, zartuje oczywiscie

pozdro.

Slay_

• Gość
Usprawnianie forum
« Odpowiedź #18 dnia: 13 Września 2002, 00:02 »
tego no, ja jeszcze do tego przechodzenia z forum na strone glowna
oczywiscie moglbym otworzyc na starcie strone glowna i forum i tej strony glownej nie zamykac, rozumie pan. moglbym i czasami staram sie tak czynic, ale zdaza sie, ze oprocz bywania na emu64 robie cos innego, wiec tych otwartych okienek mam nieco wiecej niz tylko 2 i niektore bywa, ze zamykam w pewnej chwili bedac przekonanym, ze otwarte sa niepotrzebnie. po chwili jednak na powrot nachodzi mnie ochota klikniecia w cos na glownej stronie emu64, wtedy wlasnie zmuszony jestem otwierac nowe okno i wybierac skrot z ulubionych i to wlasnie mnie drazni.
to jest jak najbardziej subiektywne odczucie, wiec jesli uwaza pan te zmiane ":na moje": za nie zbyt potrzebna, zrozumiem.

>:>:bo wowczas maly ruch na forum bedzie hehee

zarty zartami ale fakt jest faktem, to znaczy moze byc faktem, moze zdazyc sie i taka sytuacja. nie pomyslalem o tym, przepraszam. oczywiscie nalezy to przemyslec. bylo by to z jednej strony bardzo wygodne dla ":forumowiczow":. z drugiej jednak manki, jak pan zauwazyl, frekfencja na forum mogla by drastycznie zmalec.

eXbee_

• Gość
Usprawnianie forum
« Odpowiedź #19 dnia: 13 Września 2002, 00:21 »
>:jeszcze do tego przechodzenia z forum na strone glowna

przed momentem zrobilem wedle Twojego zyczenia.

pozdrawiam.

Slay_

• Gość
Usprawnianie forum
« Odpowiedź #20 dnia: 13 Września 2002, 00:50 »
ja dziekuje. w zasadzie jest juz okej. tylko ":w zasadzie":, bo jakos tak teraz dziwnie sie czuje. moze dyktuja to obawy, ze komus sie to nie spodoba i winnym oczywiscie ja - pomyslodawca tej zmiany - bede mimo wszystko dzieki!

Slay_

• Gość
Usprawnianie forum
« Odpowiedź #21 dnia: 13 Września 2002, 17:59 »
ee a czy strona z forum jest auto-refresh\'owana?? no bo czasem mam wrazenie, ze tak, ale zadko. ciekawe (o ile mozliwe) bylo by, gdyby kazdy z nas zarejestrowanych ":tubywalcow": mial w ":edycji profilu": taki czekboks, takom opcje wla-/wylaczajaca auto-refresh. oczywiscie mowie caly czas i tylko o glownej stronie forum.

eXbee_

• Gość
Usprawnianie forum
« Odpowiedź #22 dnia: 13 Września 2002, 19:45 »
To forum nie jest ":auto-referesh\'owane": To niemozliwe !

Slay_

• Gość
Usprawnianie forum
« Odpowiedź #23 dnia: 13 Września 2002, 21:13 »
aha. zrozumialem. w takim razie cos mi sie wydawalo tylko

Rabbi_

• Gość
Usprawnianie forum
« Odpowiedź #24 dnia: 14 Września 2002, 23:28 »
...no chyba ze \'push\' technology

pozdrawiam,
Rabbi /Medium

emeryt_

• Gość
Usprawnianie forum
« Odpowiedź #25 dnia: 15 Września 2002, 12:56 »
>:ee a czy strona z forum jest auto-refresh\'owana?? no bo czasem mam wrazenie, ze tak, ale zadko.

hmmmmmm, ":grasz w zielone": ? heheh

Manitou_

• Gość
Usprawnianie forum
« Odpowiedź #26 dnia: 16 Września 2002, 16:09 »
ja proponuje dodatkowe rozwiazanie na forum! Chodziloby o 2 dodatkowe rubryki na stronie glownej forum. Ilos wlasnych przez nas postow na danum watku., oraz rubryke z plusem jezeli po wlasnym poscie ktos odpisal. Np. jezeli wysylam posta, i odpisza 3 osoby, wyswietli sie +3, kiedy ja natomiast dopisze kolejnego, nie wyswietli sie juz nic. Bylaby to dobra informacja kiedy chcemy sprawdzic czy na forum juz ktos sie odezwal. A rubryka z wlasnymi postami to taka informacyjna, ile razy juz na tym watku odpowiedzielismy. Kazdy mialby uaktualnianie dla swojedo uzytkownika!

Slay_

• Gość
Usprawnianie forum
« Odpowiedź #27 dnia: 16 Września 2002, 17:00 »
>:ja proponuje dodatkowe rozwiazanie na forum! Chodziloby o 2 dodatkowe rubryki na stronie glownej forum. Ilos wlasnych przez nas postow na danum watku., oraz rubryke z plusem jezeli po wlasnym poscie ktos odpisal. Np. jezeli wysylam posta, i odpisza 3 osoby, wyswietli sie +3, kiedy ja natomiast dopisze kolejnego, nie wyswietli sie juz nic. Bylaby to dobra informacja kiedy chcemy sprawdzic czy na forum juz ktos sie odezwal. A rubryka z wlasnymi postami to taka informacyjna, ile razy juz na tym watku odpowiedzielismy. Kazdy mialby uaktualnianie dla swojedo uzytkownika!

zygyrymywydy rozumie to ktos? bo ja nie

Manitou_

• Gość
Usprawnianie forum
« Odpowiedź #28 dnia: 16 Września 2002, 19:58 »
>:zygyrymywydy rozumie to ktos? bo ja nie

ok, niech ci bedzie. pisalem to po ciezkiej imprezie alkoholowej wiec mialem prawo sie pomylic (albo inaczej: namieszac).

Slay_

• Gość
Usprawnianie forum
« Odpowiedź #29 dnia: 17 Września 2002, 15:53 »
ja w sprawie tego, co aktualnie dzieje sie w kategorii ":scena": - watek ":kim jestesmy...":

nie bede sie wypowiadal, nie bede nikogo krytykowal. zrobiono to juz przede mna. powiem tylko tyle, ze popieram zdanie m.in. p. jetana, ktory stwierdzil przeszla ":fajnosc": watku autorstwa p. hartiego

panie webmajstrze, proponuje utworzenie odrebnego dzialu (poddzialu) na stronach forum, w ktorym bylby formularz. wypelnialyby go osoby naprawde zainteresowane przekazaniem innym o osobie tych wszystkich informacji, ktore zamieszczalismy w postach w tym watku.

byc moze to i nie za dobry pomysl, ale cos w tym stylu na pewno rozwiazaloby caly ten problem.