>:Czy razem z kolega Prezesem, Rest Room\'em moge prosic o skasowanie obrazliwego posta Jemasofta? Nie dosyc, ze czuje sie urazony to na dodatek nie pasuje on do tematu watku! Wszyscy trzej jestesmy scenowcami.
Niestety Elban jest Warszawa i Warszawka. W latach naszej dzialalnosci mialem mnostwo zajebistych kolegow scenowych, ktorych do dzis darze wielka sympatia. Umieli sie zachowac i nie robili wiochy przy kazdej nadarzajacej sie okazji. Umieli z nami zdrowo konkurowac, bawilismy sie znakomicie.I to byla Warszawa, ktora sobie bardzo cenie.
Niestety odkad pamietam zawsze znalazlo sie kilku cwaniaczkow, zadymiarzy i zlodziei, ktorzy wszedzie musieli wetknac ryja albo paluchy nie baczac na otoczenie. Uwazali sie za wielkich scenowcow a tymczasem kradli cudze oprogramowanie, robili swoje wpisy i szpanowali przed reszta Polski bo byli glownymi dystrybutorami softu czyli mieli tzw. mozliwosci. Narodzilo sie to, a przynajmniej niebezpiecznie nasililo, na gieldzie komputerowej w szkole przy ul.Grzybowskiej, co w konsekwencji zaowocowalo okresleniem Warszawka.
Z Warszawa sie przyjaznie i ja szanuje ale Warszawke tepilem,tepie oraz bede tepil ogniem i mieczem. Nie znosze po prostu wylazacej z butow slomy, chamstwa i goralskiej muzyki choc te ostatnia toleruje.
Mam nadzieje, ze Elban, ktory wyglada mi na czlowieka myslacego i inni wiedza co mam na mysli. Nie szukam sztucznych wrogow ale na totalny upadek dobrych obyczajow nigdy sie nie zgodze. Moga sie tu czuc urazeni tylko ci, ktorzy maja ku temu powody.
Jesli chodzi o wplywanie na kolege Bzyka to jest on czlowiekiem obdarzonym wolna wola a ja zdaje sobie sprawe, ze to jest jego strona i on tu rzadzi. Ja tu jestem tylko gosciem, sznuje jego zdanie, a poniewaz jestem emerytem, staram sie mu pomoc jak tylko moge, w miare swoich skromnych mozliwosci. Moze jestem naiwny ale lubie pomagac ludziom, ktorzy w dzisiejszych czasach chca cos bezinteresownie zrobic dla innych. Niestety wszystko wskazuje na to, iz taki rodzaj ludzi jest na wymarciu a potem nastanie juz tylko KONIEC SWIATA.
Tradycyjnie pozdrawiam wszystkich ludzi dobrej woli.