Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Dyskusje, uwagi, pomysly  (Przeczytany 4173 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #75 dnia: 30 Grudnia 2011, 17:45 »
B.L. nakreslil m.in. nazwe party jako South Party oraz naklanianie wlascicieli pubu jaka to zyskowna impreza.

Z mojego punktu siedzenia miasto na slasku da frekwencje, bo jednak SP to juz renome ma, airport moze spowoduje jednak najazd blondasow.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Cobra of Samar

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #76 dnia: 30 Grudnia 2011, 19:10 »
Z tymi zagraniczniakami to bywa krucho na naszych party.
Osobiscie bym na nich nie stawiala. Jak kto ma ochote to przyjedzie.
SP bylo w miare blisko i dla Czechow i Slowakow. A kto z nich byl to kazdy wie, prawda Sudi \"Laughing\"

Pomimo, iz miejsce i lokalizacja nie maja dla mnie wiekszego znaczenia to South Party na Slasku prezentuje sie ciekawie \"Wink\"

blight__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #77 dnia: 03 Stycznia 2012, 16:29 »
Ja tez chyle sie ku Slaskowi. Moze rozpisac dobrze polaczenia samolotowe (Katowice i jak dostac sie z Krakowa?)

Ja juz puscilem wici. Doprecyzuje oczekiwania (rozszerze je rowniez o osrodki wypoczynkowe) i zobaczymy. Termin dosc odlegly i niesprecyzowany, co nie ulatwia \"Wink\"

elban__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #78 dnia: 03 Stycznia 2012, 17:30 »
Marek - jesli mozesz, wstrzymaj sie jeszcze. Chyba, ze chodzi o sondujace cene zapytania.

Najpierw rozkminka, badania rynku, odbior spoleczenstwa - potem ustalenia co i jak w \'komitecie sterujacym\' i dopiero potem robota.

Jeszcze jest wiele rzeczy do przedyskutowania i kilka entuzjaztycznych glosow to za malo.

Offline Kisiel

• Level 7
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #79 dnia: 03 Stycznia 2012, 17:48 »
Jestem za polaczonym party 2012 i 2013!!!!!!!!!!
Marek, moze okolice gliwice bytom tam taniej.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

elban__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #80 dnia: 03 Stycznia 2012, 18:38 »
moze jeszcze taka uwaga:

moja incjatywa dotyczy tylko i wylacznie roku 2013. Jezeli znajdzie sie jakis smialek, ktory chce zorganizowac party wczesniej, badz zrobic to zupelnie inaczej - niech da znac. Ja ustapie pola i postaram sie wspomoc taka incjatywe, ale nie wchodze w organizacje.

ja oprocz checi zorganizowania party chce zostawic w tym dziale forum cale know-how jak takie party zrobic, zorganizowac, jakie sa potrzeby naszej malej spolecznosci, bo uwazam, ze tylko glebokie przemyslenie i przedyskutowanie calosci oraz zmiana spojrzenia na sam profil imprezy i jej organizacje cos da.

spodziewam sie, ze efektem bedzie tez calkowicie nowa jakosc tego party.

party pt: szukamy lokalu, jakos to bedzie, ktos na pewno wystawi demo i wszyscy przyjada bo im obiecali a jak nie wypali to sie zlozymy na pokrycie strat w ogole mnie nie interesuje. przerabialem 3 razy i swiadomie zrezygnowalem z takiego sposobu organizowania party - i nie zamierzam do niego wracac.

jezeli nie uda sie wypracowac nam takiej formuly, lub dojsc do tego w jaki sposob finansowac takie party - po prostu party nie bedzie.

Wasza aktywnosc lub jej brak tutaj ma niesamowite znaczenie.

Offline Kisiel

• Level 7
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #81 dnia: 05 Stycznia 2012, 19:38 »
Wracajac do skutecznosci lasek w dzwigni handlu...
Lolita potrafila sciagnac finow na SP5 (tak byli na slasku)
Jestem wlasnie po browarku z fotografem, wiec sprawa wyglada tak,
mozna sciagnac modelke do reklamy produktu nawet za kilka set zlotych ale te bardziej znane sie cenia i za uzyczenie twarzy do party beda chcialy juz kilka tysi.
kolega: http://www.maxmodels.pl/hierro26.html
modelki sa rozne np.
http://www.maxmodels.pl/dobrawa_z,4.html#zdjecia_dol
ogolnie jak juz jakas ma podpisany kontrakt to chujnia bo drogo.
Co mozna,
- mozna ubrac w koszulke party
- mozna pozowac na Y
- mozna pozowac na Lambda..
mozna probowac robic relacje win-win (czyli bez kosztow) wszystko zalezy co sie chce, jest pare osob na top menadzement wiec moga zaoferowac cos dla swojej firmy i przy okazji cos dla party.

SUDi__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #82 dnia: 05 Stycznia 2012, 20:30 »
Kisiel, tansze i lepsze modelki sa chocby na roksa.pl \"Smile\"
Godzinna sesja kosztuje do 200 zl heheh
Przychodzisz we dwoch - jeden bajeruje zeby chwycila hmm...banner reklamowy party, a drugi instaluje gdzies schowana kamerke i wuala...Masz reklame jak grom. A jeszcze mozesz wykorzystac taka modeleczke i do innych rzeczy \"Wink\"

SUDi__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #83 dnia: 06 Stycznia 2012, 10:03 »
Cytat: \"kisiel\"

SUDi napisal:
Ciekawe co bys powiedzial jakby dziesiec lat temu na North Party w wawie twarza bylaby Anna Rubik \"Razz\"
Sa rozne wersje promocji. Mozna tez kaszanka party.

Rubik? Brzyyyydalll...:D

nes__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #84 dnia: 06 Stycznia 2012, 19:30 »
Btw, w czerwcu bylo jakies party C64 o calkowicie nowej jakosci:

http://es-es.facebook.com/events/230381820305497/?ref=nf

Trzeba kliknac \"Zobacz wiecej\" pod opisem

Ktos sie przyznaje ?  \"Very

\"Zapraszamy na impreze w klimatach fetish ... oraz pierwsze sadomasochistyczne kompozycje z C64, (..)\"

(Podobno tam leciala po raz pierwszy muzyka z Dream Travel)

\"Skad projektu to:
Marco Finito - wokale, C64 na zywo,
Monsieur Rola - ktory dzieki swemu wsparciu wokalnemu paszcza oraz wyrafinowanym solowkom na C64,
wielu juz rzucil na glebe.\"

http://www.krzyzkross.w.inds.pl/

Offline Kisiel

• Level 7
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #85 dnia: 06 Stycznia 2012, 19:41 »
Elban co Ty na takie rewelacje?

SUDi__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #86 dnia: 06 Stycznia 2012, 20:51 »

kisiel napisal:
takie haslo jest ofensywne wiec party z takim haslem musi byc na full.
Elban damy rade.

z Sebalozem i paroma zaproszonymi \"modelkami\" to musi sie udac \"Smile\"

Offline Kisiel

• Level 7
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #87 dnia: 06 Stycznia 2012, 21:43 »
atarowcy maja bardziej odjechane imprezy niz skostniale c64 party.
Moze to jest przyczyna niskiej frekwencji.
\"
Na wszystkich uczestnikow party czekaja m.in.:

- ceremonia otwarcia z pozdrowieniami od znanych ludzi z branzy ATARI

- darmowe beczki z piwem

- wycieczka luksusowym hummerem H2, w ktorym oprocz projekcji dem na ekranach LCD, bedzie mozna raczyc sie chlodnym szampanem

- poczestunek w postaci cateringu

- wizyta zaproszonego goscia

- koncert kapeli STROBO (dawniej CyberNail)

- crazy konkursy, przekraczajace wszelkie normy obyczajowe

...i wiele wiele innych atrakcji, ktore zostana odkryte dopiero podczas trwania imprezy! Ale oczywiscie to nie wszystko! Rownolegle do wspomnianych powyzej atrakcji nie zapomniano o najwazniejszym - o konkursach na wszystkie platformy ATARI, poczynajac od Atari 2600 na klonach Falcon\'a konczac. Silly Venture jest obecnie najchetniej wspierana impreza w tej dziedzinie.

Wzorem poprzednich edycji Silly Venture 2k11 ma charakter invite-only. Tradycja stalo sie tez, iz na kolejne edycje zapraszaja ludzie znani z szeroko rozumianego show-businessu. Przy poprzedniej edycji wystapili: Krzysztof Skiba (Big Cyc), Muniek Staszczyk (T-Love), Konjo, Jarek Janiszewski (Bielizna, Czarno Czarni) oraz Slawomir Losowski (zalozyciel KOMBI). Na obecna edycje zapraszaja: Krzysztof Kononowicz (znany internetowy celebryta), Move Town (zespol z Niemiec) oraz Justine Gromada (prezenterka erotycznego programu TV Diva Futura Channel z Wloch).\"

elban__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #88 dnia: 06 Stycznia 2012, 21:57 »
historie o Silly Venture faktycznie mnie natchnely. Bardzo mi jednak w strone X, czyli all-inclusive. dupy, hummery uwazam za niepotrzebne dodatki.

nie mniej, przesuwam ta dyskusje do odpowiedniego watku. Niech dyskusja o nazwie zostanie dyskusja o nazwie.

apropo fetyszystow: krzyz kross to troche zgrana plyta, byli na kilka scenowych imprezach.

nes__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #89 dnia: 07 Stycznia 2012, 12:28 »
co do \"fajerwerkow\", to moze niektorzy z Was pamietaja party \"New Face\" Agnusow. mialo byc cos czego jeszcze nie bylo, i mialo powalic na kolana organizatorow wszystkich innych party z Tarnowem wlacznie, a co z tego wyszlo to wiadomo. \"New Face\" jak z Koziej Wolki do Wachocka.
Mi sie podobalo Silesia 5, poza tym ze jakbym przyjechal na dluzej to jednak spanie w samochodzie by mnie dobilo po 3 operacjach kregoslupa rok wczesniej.