moze jeszcze taka uwaga:
moja incjatywa dotyczy tylko i wylacznie roku 2013. Jezeli znajdzie sie jakis smialek, ktory chce zorganizowac party wczesniej, badz zrobic to zupelnie inaczej - niech da znac. Ja ustapie pola i postaram sie wspomoc taka incjatywe, ale nie wchodze w organizacje.
ja oprocz checi zorganizowania party chce zostawic w tym dziale forum cale know-how jak takie party zrobic, zorganizowac, jakie sa potrzeby naszej malej spolecznosci, bo uwazam, ze tylko glebokie przemyslenie i przedyskutowanie calosci oraz zmiana spojrzenia na sam profil imprezy i jej organizacje cos da.
spodziewam sie, ze efektem bedzie tez calkowicie nowa jakosc tego party.
party pt: szukamy lokalu, jakos to bedzie, ktos na pewno wystawi demo i wszyscy przyjada bo im obiecali a jak nie wypali to sie zlozymy na pokrycie strat w ogole mnie nie interesuje. przerabialem 3 razy i swiadomie zrezygnowalem z takiego sposobu organizowania party - i nie zamierzam do niego wracac.
jezeli nie uda sie wypracowac nam takiej formuly, lub dojsc do tego w jaki sposob finansowac takie party - po prostu party nie bedzie.
Wasza aktywnosc lub jej brak tutaj ma niesamowite znaczenie.