Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Dyskusje, uwagi, pomysly  (Przeczytany 4166 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kmeg__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #60 dnia: 02 Grudnia 2011, 15:10 »

elban napisal:
zorganizowanie shuttle-busow) od glownych dworcow kolejowych.

Jaki potencjal maja imprezy scenowe w Warszawie (apropo hasel zeby robic party w Wawie) to pokazaly North Party w Wawie oraz Noce z demoscena. Ogolnie mowiac - chujowy (mowa tutaj o frekwencji oczywiscie a nie o robocie Voyagera).

Porownywanie NzD z normalnym party to chyba nie teges (moge sie mylic bo nie bylem ale raczej wiekszosc nie bedzie jechala na pare godzin w nocy iles tam km). Co do samych dawnych party w Wawie to wedlug mnie wtedy akurat byly lata ostrego dolka, gdy wiekszosc miala c64 i party w glebokim powazaniu. Teraz mozna powiedziec, ze jest gorka. Warszawa ma te zalety, ze najlatwiej/najszybciej do niej dojechac i wszyscy maja prawie tak samo daleko. Dla mnie osobiscie lokalizacja czy termin jest bez znaczenia bo kazdy jest tak samo dobry i zly (no moze poza przebijaniem sie do takiego Zakopanego). Bedzie trzeba zrobic przedplate (ile by ona nie byla) to zrobie i tyle - nie bede mogl przyjechac to moja strata.

elban__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #61 dnia: 02 Grudnia 2011, 15:21 »
V0y - mysle, ze polaczenie sie z inna platforma nie przejdzie. Atarowianie pewnie nadal trzymaja do nas uraze za Scenery, a z multimediami nie wychodzilo nawet wtedy gdy party organizowal bardzo nam przychylny Silent.

Kmeg - porownianie NzD daje rade - w takim kontekscie: W Warszawie mieszka ze 30 scenerow - w Kotlach pojawia sie najwyzej polowa plus kilku niezniszczalnych podroznikow.

Offline kenji

• Level 5
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #62 dnia: 02 Grudnia 2011, 19:55 »
Moze faktycznie rozszerzenie formuly Piernika nie bylo by taka zla opcja? Nadal robic to jako luzna zabawa, ale dodac do tego powazne kompoty. No i termin taki, zeby mozna bylo ze spokojem w namiocie przekimac. Moze polowa czerwca? Jeszcze przed sezonem urlopowym.

blight__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #63 dnia: 29 Grudnia 2011, 15:22 »
tutaj byl post Blighta. Przez pomylke go wyedytowalem i zaginela jego orginalna tresc.

SORRY!

eLBAN

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #64 dnia: 29 Grudnia 2011, 15:31 »
South Party, to ta nazwa sie przewijala ale wygralo silesia:)
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline c---n

• Level 5
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #65 dnia: 29 Grudnia 2011, 18:24 »
blajt!
now you talking bratha!

ze zbieraniem kasy to jest IMO najwazniejsza rzacz.
jak nie bedzie kasy - nie bedzie party.
ja zrobil bym action plan (zboczenie zawodowe) a potem rozdzielil zadania na ludzi. zbieranie kasy jako zadanie rownolegle i ciagle
ja z ramienia ESM jestem gotow podjac sie czesci zadani. co prawda nie mam znajomych z knajpa ale znam slask \"Wink\"

tm

Offline kenji

• Level 5
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #66 dnia: 29 Grudnia 2011, 20:00 »
Wejsciowka niech bedzie symboliczna - 20zl, ale niech bedzie. Ze sciepami to roznie moze byc.

blight__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #67 dnia: 29 Grudnia 2011, 20:27 »

kenji napisal:
Wejsciowka niech bedzie symboliczna - 20zl, ale niech bedzie. Ze sciepami to roznie moze byc.

OK. Sponsorzy i ludzie zaangazowani i tak nie placa \"Smile\" Gdy sie okaze, ze pieniedzy jest za malo, bedzie zbiorka, a to co zostanie kolegialnie przepijemy \"Wink\"))

Chodzi mi o to, by szerokie grono ludzi mialo swiadomosc, ze wspoltworza te impreze. Jak taka wieksza domowke \"Wink\"

elban__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #68 dnia: 30 Grudnia 2011, 11:26 »
kurwa - wiecej nie wchodze na forum po pijaku.

zamiast odpowiedziec na posta Blighta go wyedytowalem \"Wink\"

Nitro, jest jakas szansa to odkrecic?

blight napisal:
Blight - ogolnie to o cos takiego mi chodzi.

Jedna uwaga - nie jest zadnym problemem dogadac sie z osrodkiem zeby zapewnil alkohol i wyzerke. Dla nich to jest dodatkowy zarobek. Nie pamietam czy pisalem to na tym forum - ale zloty motocyklowe (ktore mnie zainspirowaly) na 100+ osob odbywaja sie w ten sposob, ze ktos negocjuje z osrodkiem kwote za noclegi i impreze. za dwa dni wychodzi 180 - 250. I to dziala.

Skoro w ankiecie prawie polowa ludzi deklaruje przyjazd na party fura to w czym problem? najwyzej piwerko / grilla przywiezie w bagazniku.

Caly klopot z osrodkiem wymaga tylko jednej rzeczy. Przedplaty. Dajesz im z gory hajs za gosci, ich zarcie i impreze. Miejsc wokol samej Wawy jest masa w ktorych mozna to zrobic, niemniej uwazam, ze lepiej bylo by zrobic to gdzies na Slunsku.

Jezeli naprawde potrzebujemy goscia do nalewania piwa wystarczy pamietac o tym, ze to tylko kwestia kasy zeby ktos taki sie znalazl, lub zrobic jak na Pierniku. Poprostu kupic sobie kilka beczek i polewac samodzielnie. \"Wink\"

elban__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #69 dnia: 30 Grudnia 2011, 11:26 »
Blight - ogolnie to o cos takiego mi chodzi.

Jedna uwaga - nie jest zadnym problemem dogadac sie z osrodkiem zeby zapewnil alkohol i wyzerke. Dla nich to jest dodatkowy zarobek. Nie pamietam czy pisalem to na tym forum - ale zloty motocyklowe (ktore mnie zainspirowaly) na 100+ osob odbywaja sie w ten sposob, ze ktos negocjuje z osrodkiem kwote za noclegi i impreze. za dwa dni wychodzi 180 - 250. I to dziala.

Skoro w ankiecie prawie polowa ludzi deklaruje przyjazd na party fura to w czym problem? najwyzej piwerko / grilla przywiezie w bagazniku.

Caly klopot z osrodkiem wymaga tylko jednej rzeczy. Przedplaty. Dajesz im z gory hajs za gosci, ich zarcie i impreze. Miejsc wokol samej Wawy jest masa w ktorych mozna to zrobic, niemniej uwazam, ze lepiej bylo by zrobic to gdzies na Slunsku.

Jezeli naprawde potrzebujemy goscia do nalewania piwa wystarczy pamietac o tym, ze to tylko kwestia kasy zeby ktos taki sie znalazl, lub zrobic jak na Pierniku. Poprostu kupic sobie kilka beczek i polewac samodzielnie. \"Wink\"

Nitro__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #70 dnia: 30 Grudnia 2011, 00:00 »
Jak go wyedytowales i skasowales jakies tresci(ponizej nie widze zadnego cytatu), to niestety nie.

elban__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #71 dnia: 30 Grudnia 2011, 00:00 »
Blight - sorry - musisz sie jeszcz raz wyprodukowac.

Offline c---n

• Level 5
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #72 dnia: 30 Grudnia 2011, 13:03 »
co do lokalizacji - wiem ze slask najlepszy i nie mam z tym problemu, ale warto moze jeszcze rozwazyc poznan i okolice, albo nawet lodz i okolice.
wszedzie dojazd jest OK (w sensie ze autostrada).
co wy na to?

pytanie bardziej jest o target gosci na jakich liczymy...
jesli to maja byc tylko rodacy to miejsce IMO nie ma znaczenia.
ale jak liczymy np na czechow,slwakow, wegrow to slask
jak na skandynawow/niemcow to poznan/lodz jest OK

elban__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #73 dnia: 30 Grudnia 2011, 14:15 »
cos na linii (+/- 50 km) autobahna z Berlina to dobry pomysl.

Idealnie bylo by tez zeby to bylo max 30 km od stacji kolejowej.

blight__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #74 dnia: 30 Grudnia 2011, 15:52 »
Ok. Z dogodnym dojazdem pociagiem ze Slaska, okolice Lodzi. To dobry pomysl. Nie znam sie, wiec Wacek moze, co wie wszytko? :D