Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Dyskusje, uwagi, pomysly  (Przeczytany 4124 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

booker__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« dnia: 15 Listopada 2011, 13:14 »
2012 bedzie Piernik, wiec bedzie sie gdzie zalac ale potem, to lepiej przysiedziec i kopnac z zalewajka na X\'sie.

To tak IMHO.

No ale w 2013 trza juz cos zaczac organizowac wiekszego, termin okolic tak jak byla Silesia wszystkim pasuje, jak sie wydaje, wiec....

Offline kenji

• Level 5
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Listopada 2011, 13:29 »
Moglby byc wczesniej, bo w tym roku mielismy wyjatkowa pogode i szlo ze spokojem wyjsc na dwor. Roznie z tym moze byc. Ale sam pomysl Bookera IMHO bardzo dobry.

booker__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #2 dnia: 15 Listopada 2011, 13:39 »
Sorry tak, jasne ze wczesniej, chodzilo mi o standardowa Silesje \"Smile\" Np. 4ka \"Very

kotrobot__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Listopada 2011, 15:52 »
Druga polowa wrzesnia 2013 to git termin - ale i kosmiczna perspektywa! \"Wink\"
Pod uwage chyba trzeba tez wziac LCP w wakacje 2013 - lipiec?
Tzn. raczej nie organizowac konkurencji w tym terminie.

Offline c---n

• Level 5
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #4 dnia: 15 Listopada 2011, 15:54 »
A moze party w maju 2013? W tym roku pewnie tez bedzie LCP i zapewne w okolicach wakacji, wiec mala konkurencja dla nich wczesniej? W maju jest juz cieplo (dlugi weekend?) a od Xa 2012 uplynie sporo czasu aby przygotowac juz jakies demko. Z Xem nie konkurujmy, ale z takim LCP chyba mozna? Latwiej ludziom z Czech, Slowacji, Wegier, Niemiec przyjechac, ale jak by sie wymyslilo jakies atrakcje jak koledzy od /|\\ na Silly Venture to czemu nie? Np zaprosic Marka Bilinskiego hm?
o atari mamzdanie jakie mam ale to co zrobili na party (te nagrane greetingsy i pan z kombi) to pierwsza klasa eventy!

[edit]
Pamietam ze przez SP5 chcielismy Jerri Elsworth (czy jak ona tam sienazywa) zapraszac...

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #5 dnia: 16 Listopada 2011, 09:47 »
Na opinie pozytywna Volcano to bym raczej nie liczyl.
Co do piernikow 2013 nie widze tego jako party. Dajmy na to: kemping dla 80-100 osob w domkach? Uzaleznienie od pogody (no chyba ze bedziemy jak te szprotki pod wiata sie sciskac) itp.
Wszystko jest do zoorganizowania ale imo nie w trampie, predzej w NRD \"Smile\"
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Sebaloz

• Level 6
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #6 dnia: 18 Listopada 2011, 17:30 »
Jesli party ma byc na serio z dobrymi tradycjami North i Silesii to popieram, ale nie chce kontynuacji niektorych zlych tradycji z Northa i Silesii. Oczekuje ze przed podaniem terminu party bedzie podpisana umowa na wynajecie lokalu. No i przede wszystkim konkursy maja byc powaznie potraktowane, od regulaminow do sprzetu obslugujacego kompa. Podrzucane prace, niesmaczne fotomontaze i inne puszki, maja trafic do kosza, a nie na bigscreen.

zielok__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #7 dnia: 18 Listopada 2011, 19:30 »
Mylisz sie co do powodu jak to nazwales \"wyjebania\" (ale ja bym to nazwal po prostu zaprzestaniem wspolpracy). To co przytoczyles mialo tylko pewien wplyw na moja decyzje.

zielok__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #8 dnia: 18 Listopada 2011, 20:10 »
Dla mnie EOT bo sie pogubilem \"Smile\" Ale wy kontynuujcie dalej jak macie ochote \"Smile\"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #9 dnia: 18 Listopada 2011, 20:16 »
@Zielok, To akurat jest proste:

Zawsze w zyciu musisz sobie odpowiedziec na pytanie, czy wazne jest CO?, czy wazne jest GDZIE?, czy wazne jest Z KIM?.... i to jest pytanie retoryczne.
Kazdy popelnia bledy, fajnie ze sie Wam udalo z tego wyjsc.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

elban__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #10 dnia: 18 Listopada 2011, 23:17 »
ale flame. \"Wink\"

Sebastian - to czy bedzie podpisana umowa pewnie bedzie zalezalo od tego czy maz zaufania (czyli nie ja) otrzyma odpowiednie wsparcie sponsorow / przedplat / innego rodzaju zapewnien. Wszystko zalezy od wynikow ankiet - to tam a takze na forum wykluje sie formula party.

To nie ma byc takie party jak do tej pory, ze organizatorzy do konca drza o to czy ludzie w ogole przyjada, a potem czy ich ktos przesympatycznie nie zjebie za rzeczy, na ktore nie maja wplywu lub leza poza ich zasiegiem. To ma byc NASZE party, o ktorego ramach, konwencji, terminie, lokalizacji i sposobie finansowania zdecydujemy tutaj.

Jezeli sie nie uda osiagnac rozsadnego kompromisu to party nie bedzie. Jezeli Ty bedziesz jedynym krzyczem, to Cresh przywiezie Cie w kartonej postaci, do ktorej bedzie strzelac z dlugopisow a na koniec Kisiel ja spali w ognisku. I tyle \"Wink\"

Mamy ponad rok zeby wszystko wspolnie wymyslec i obgadac. Zaczynamy od lokalizacji.

kotrobot__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #11 dnia: 19 Listopada 2011, 15:13 »
2013 to dla mnie taka sama abstrakcja jak 2033. \"Wink\"
Ale spoko, deklaruje chec przyjazdu.
I jak nie bedzie jakiegos mega konkretnego pierdolniecia na rynku, to wspomoge impreze finansowo.
Lokalizacja nie ma specjalnie dla mnie znaczenia.
Termin - celujcie we wrzesien.

nes__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #12 dnia: 20 Listopada 2011, 12:46 »
Zeby nie bylo wtopy organizacyjnej, proponuje zwrocic uwage na koszta udzialu zaproponowane przez elbana, i organizatorom zrobic zbiorke kasy z duzym wyprzedzeniem (2012?), zeby nie miec takiego cisnienia jak bylo przed SP5.
Przy okazji pytanie - 150-200 zl za 2 dni = jeden nocleg ? Jak tak to proponuje hotel Belvedere w Zakopanem, podobno maja malo klientow, powinni za taka kwote 1 nocleg dac.
Jesli to na 1 nocleg, to chcialbym tez zwrocic uwage, ze kompo bedzie w dniu przybycia, czyli jak ktos dojedzie o 14-tej, to bedzie miec cale 5 godzin na zaaklimatyzowanie sie - potem kompo, ognisko po polnocy?, powrot na 2 dzien do 14-tej, bo tak osrodki wymeldowuja?

bimber__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #13 dnia: 20 Listopada 2011, 08:51 »
2 dni = 2 doby (piatek-sobota, sobota-niedziela).

splatterpunk__

• Gość
Dyskusje, uwagi, pomysly
« Odpowiedź #14 dnia: 20 Listopada 2011, 11:21 »

kotrobot napisal:
2013 to dla mnie taka sama abstrakcja jak 2033. \"Wink\"
Ale spoko, deklaruje chec przyjazdu.

Hehe, wlasnie o tym samym pomyslalem \"Smile\"

Ja tez deklaruje chec przyjazdu w 2013, 2023 i w 2033 roku \"Wink\"