browar w Wawie to inna kwestia. Braki checi, duzo ludzi z roznych parafii, brak koordynatora, spotkania w \'mniejszym\' gronie, o ktorych wiedza tylko zainteresowani, etc.
Provee - interesuje mnie party na min. 60 osob. Jak wybrac lokalizacje skoro odpowiedzi masz od 50? Chce zrobic party inaczej niz do tej pory - ma byc takie aby trafialo w oczekiwania szeroko rozumianej wiekszosci - co ma zapewnic frekwencje. Wiem, ze jest 30-35 osob, ktore przyjada zawsze, ale chcialbym znalezc miejsce dla tych dodatkowych 30 ktore nie pojawily sie w Warszawie, Bartoszycach, nie wszyscy byli na Silesii, etc. Robilem juz party w Wawie, ktora \'teortycznie\' (i rowniez w wynikach ankiet na \'dzis\') bylo idealna miejscowka. Jak wygladalo ostatnie to wszyscy, ktorzy byli pamietaja. Takiego party nie chce - wole formule Piernika bez zawracania glowy.
Dopuszczam do siebie taki wynik ankiety, ktory uswiadomi mi (i innym), ze nie ma miejsca na party w 2013 - lub, ze jedyna rozsadna formula jest Piernik. Chcialbym zrobic cos nowego, cos czego jeszcze nie bylo do tej pory - stad \'badania rynku\'. Party w starym stylu pt: do konca martwie sie jak wyjdzie i moge liczyc tylko na najblizszych kolegow odpada. Przerabialem trzy razy - dziekuje

Wyniki ankiet beda dostepne publicznie niezaleznie od tego co z nich wyniknie. Jezeli ja nie skorzystam, moze znajdzie sie ktos inny.