Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Forever 2011  (Przeczytany 18436 razy)

SUDi__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #75 dnia: 14 Stycznia 2011, 22:04 »

kisiel napisal:

Sebaloz/Lepsi.De napisal:
Co do gastonomii to w Trencinie sa dwie kebabownie, ale w zadnej nie chcieli mnie obsluzyc wiec nie polecam.

Hmm martwisz mnie, zamowienie kebaba to chyba najprostsza rzecz do zrobienia. Coz zes powiedzial ?

Pewnie \"szukal\" odpowiednie miecho

\"szukac\" po slowacku \"pier#$%ic\" \"Smile\"

SUDi__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #76 dnia: 14 Stycznia 2011, 22:11 »

SUDi napisal:
no chyba nie myslisz ze to drogo? wojewodzkie miasto, w samiutkim centrum.

Drogo jak na scenowe warunki, juz rok temu przy cenie 9 euro ciezko bylo znalezc chetnych. Jesli w tym hotelu bedzie chciala nocowac wieksza grupa komodorowcow to ja tez moge w nim nocowac, ale jesli maja byc max 2 osoby, a reszta na party to ja wole byc caly czas na party.

Luzik, musu nie ma. Jesli wolisz zaoszczedzone pieniadze odlozyc na emeryture albo kolejne peryferie do Komca, spox, ja tam wole wyspac sie porzadnie \"Smile\"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Forever 2011
« Odpowiedź #77 dnia: 22 Stycznia 2011, 22:18 »
Ogloszenie:
W planowanym czasie party odbedzie sie planowany przejazd limuzyna marki honda pomiedzy toronto a gorna suka, obecnie jest wolne miejsce lub dwa (kolega jest wstepnie zainteresowany). Od katowic mozemy zabrac jeszcze jedna osobe.
Jestes zainteresowany podroza z wesola kompanija?
PW

PS. lotnisko w bydloszczy i gdansku dla forenowiczow.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

SUDi__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #78 dnia: 07 Lutego 2011, 22:03 »
Impreza w Trenczynie rownolegla do Forevera godna zainteresowania :

reggae night
klub Luc, Trencin
18.3.2011, 22:00

Forward March Posse (Praha) longside I-man (Roots & Culture), Kayaman (One-Off Rockers sound), Selactor Ya (Face to base crew)

http://www.reggae.sk/event/1267

splatterpunk__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #79 dnia: 08 Lutego 2011, 09:53 »
nie zdaze zapuscic dredow... \"Wink\"

mozna zajsc... kto zalatwia palenie? \"Very

splatterpunk__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #80 dnia: 08 Lutego 2011, 09:55 »
nie zebym byl fanem ale z ciekawosci zapytam: jak jest na Slowacji z posiadaniem na wlasny uzytek niewielkich ilosci trawska?

SUDi__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #81 dnia: 08 Lutego 2011, 14:06 »

splatterpunk napisal:
nie zebym byl fanem ale z ciekawosci zapytam: jak jest na Slowacji z posiadaniem na wlasny uzytek niewielkich ilosci trawska?

Mozna miec na wlasny uzytek niewielka ilosc (cos a\'la poprzednia polska ustawa przed ta aktualna), ale lepiej uwazac. Moga zgarnac na komisariat w celu przetrzepania nawet za nieopalona lufke - ostatnio nie ma tygodnia zeby w wiadomosciach nie pokazywali aresztowanych Wietnamcow co wynajmuja domy na wsiach i opuszczone fabryczki i tam urzadzaja profesjonalne plantacje. Policja prawdopodobnie przesluchuje kazdego bo chca od pionkow dojsc do zrodel. Zakupili tez duzo testerow dla drogowcow. Niestety, Czechy to nie sa, ale i tak ludzie jaraja. Ostatnio na tapecie sa tez dopalacze, narazie tutaj to nowosc ale juz sie robi coraz glosniej.

Atarowska Koneksja__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #82 dnia: 24 Lutego 2011, 23:57 »
Informujemy, ze watek znajduje sie pod nasza ciagla obserwacja.

W imieniu nielicznych reprezentantow sceny atarowskiej, ktorych reprezentuje chcialbym przeprosic za wszelkie niedogodnosci zwiazane z zaklocaniem ciszy nocnej spiacym Commodorowcom przez party i jego odglosy: postaramy sie zwolnic tempo polewania tak, abysmy tym razem wszyscy razem i zgodnie poszli spac w mniej wiecej tym samym czasie.

Kilka osob chcialoby goraco pozdrowic Bookera za jego pomoc rok temu.

Informujemy tez, ze przy naszym stole (bedacym najwiekszym stolem na party) jest sporo miejsca i kazdy, niezaleznie od platformy, sie napije i jest mile widziany. Licze na to, iz bedziemy swiadkami uczty zmyslow podczas kompotow i nieliczne incydenty w postaci okrzykow typu \"PROSIM TA UKAZ KOZY\" nie pozwola nam zapomniec o tym, po co tam jedziemy.

Spanie w Sucy to 10eu chyba za party (bo wychodzi ok 5eu za noc wg ich strony), ja wybieram opcje kimsona na partyplace i wbitki w dzien na te miejscowke do znajomych na zlamke i prysznic.

Jesli juz mowa o Jamesonie, prosze nie liczyc na niego w Hypernovej - co roku wykupujemy caly zapas i ciezko znalezc nam powod by w tym roku bylo inaczej.

To juz szosta strona a Cactusa ani widu ani slychu, prosze o jakies wyjasnienia.

Pozdrawiamy serdecznie, to jeszcze dokladnie niecale mniej wiecej trzy tygodnie!

SUDi__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #83 dnia: 25 Lutego 2011, 08:37 »

Atarowska Koneksja napisal:
Informujemy, ze watek znajduje sie pod nasza ciagla obserwacja.

Nie wytrzymam! Nie wytrzymam! Permanentna inwigilacja!

Cytat:
Informujemy tez, ze przy naszym stole (bedacym najwiekszym stolem na party) jest sporo miejsca i kazdy, niezaleznie od platformy, sie napije i jest mile widziany.

Dzieki! ale bym uwazal z takimi zaproszeniami bo takiego Sebcie aka Fake\'a to bedziecie miec nontoper przy wodociagu hehe

Offline Kisiel

• Level 7
Forever 2011
« Odpowiedź #84 dnia: 25 Lutego 2011, 16:20 »
Atarowcy przemycaja wodke w zbiornikach 30L do dystrybutorow wody, chyba nie dadza rady sami wypic takie dwa:) Imo bedzie zimno, lodowka za parapetem zimna wodka dobra wodka \"Razz\"

Satan samo zlo grzeje teraz kable wiec nie ma czasu na pisanie .. napisze tylko na 666 stronie:)

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Sebaloz

• Level 6
Forever 2011
« Odpowiedź #85 dnia: 25 Lutego 2011, 17:32 »
Scena raczej nie pije takich wyrafinowanych alkoholi jak Jameson (wyjatkiem jest Jack Daniels), wiec chetnie skorzystam z mozliwosci degustacji do syta.

Na Forever nie ma problemu zeby znalezc kogos z pelna flaszka gotowa do oproznienia. Jesli ktos spotka sie z takim problemem to prosze zglosic sie do mnie \"Smile\"

W tym roku nie zalatwiam noclegow na party place!

Atarowska Koneksja__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #86 dnia: 26 Lutego 2011, 12:23 »

SUDi napisal:
Dzieki! ale bym uwazal z takimi zaproszeniami bo takiego Sebcie aka Fake\'a to bedziecie miec nontoper przy wodociagu hehe

Z calym szacunkiem, ale naszemu wodociagowi (ladne slowo tak miedzy nami) to on jeszcze nigdy nie zagrozil, ale obiecujemy sie przestraszyc na wypadek jakby.

Scena raczej nie pije takich wyrafinowanych alkoholi jak Jameson

Koledzy (do imienia ktorych roszcze sobie pretensje) mowili, ze \"wez mu napisz, ze pora zmienic komputer\".

Cytat:
Na Forever nie ma problemu zeby znalezc kogos z pelna flaszka gotowa do oproznienia. Jesli ktos spotka sie z takim problemem to prosze zglosic sie do mnie \"Smile\"

Wzrusza mnie ta deklaracja friendshipu!

Od wczoraj zmienilo sie kilka spraw, mamy bowiem o jeden dzien mniej do party. Na ircu niektorzy juz odliczaja.

Jak macie radia PMR to wezcie, bedziemy sie nawolywac!

zielok__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #87 dnia: 26 Lutego 2011, 20:47 »
Z racji, ze na dzien dzisiejszy nie jestem pewien czy bede w stanie jechac na Forever mam kilka pytan.
1) Czy jedzie ktos z okolic Katowic ewentualnie przez Katowice? Ja jesli sie wybiore pojade na pewno samochodem. I jesli by ktos jechal samochodem przez Katowice to chetnie bym pojechal za nim:) Zawsze wtedy tez bede mogl oczywiscie kogos zabrac.
2) Czy miejsce na nocleg w jakims hoteliku (oczywiscie nie rezerwujac wczesniej) znajde? Bo SUDI pisze o rezerwacji ale mam nadzieje, ze bez rezerwacji tez znajde....
3) Czy w Czechach sa platne drogi? (winiety etc, bo na Slowacji z tego co wiem to sa)
4) A tak wogole to kto wybiera sie na Forever?

Offline Kisiel

• Level 7
Forever 2011
« Odpowiedź #88 dnia: 26 Lutego 2011, 21:03 »
ad4. tylko Ty. Slabo no nie:P
BTW, jest pelna obstawka na ta chwile z toronto do gornej suki. Jezeli ktos chce bardzo byc to mozemy skrecic gdzies po kluski slaskie.

Offline Sebaloz

• Level 6
Forever 2011
« Odpowiedź #89 dnia: 26 Lutego 2011, 21:47 »

zielok napisal:
Zawsze wtedy tez bede mogl oczywiscie kogos zabrac

Mnie mozesz zabrac, nie mialem jeszcze zaplanowanej podrozy, wiec z przyjemnoscia bym pojechal w Twoim towarzystwie.

W tym hoteliku jest 120 miejsc, wiec na pewno wszystkich nie zarezerwuja. Placi sie za caly pokoj, wiec trzeba znalezc 3 osoby do pokoju, ja moge byc jedna z nich.

http://www.travelguide.sk/pol/zakwaterowanie/turisticka-ubytovna-agrosuca_51351_0_1.html

W Trencinie w dzien party mozna bylo znalezc nocleg, a Horna Suca to malutkie miasteczko. W razie czego mozna jechac do Trencina (kilkanascie minut jazdy).

Jak sie jedzie przez Cieszyn to przez Czechy przejezdza sie nieplatna droga dlugosci kilkuset metrow, a potem potrzebna jest winietka na Slowacje (jak jechalem  z Bookerem to kupilismy na dawnym przejsciu granicznym, a jak z Killerem to na pierwszej slowackiej stacji benzynowej).