Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Forever 2011  (Przeczytany 18579 razy)

booker__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #60 dnia: 13 Stycznia 2011, 11:38 »
Od nas jada w mojej osobie ja, Akira ktory dokula sie z Wawy, Conrad aka CRD, Dezert i chyba Leming.

elban__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #61 dnia: 13 Stycznia 2011, 00:00 »

kisiel napisal:
Kontrole na granicy sa?

jak jest mala kolejka na granicy to moga trzepac bagaznik i nawet rozkrecac kola, przy wiekszej jak nie jestes przemytnikiem z milionem pieczatek z tego samego przejscia puszcza Cie na 99%. Mozna przewiezc 10 browarow i dwie paczki szlugow.....

c\'mom, jestes w Szengen \"Wink\"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Forever 2011
« Odpowiedź #62 dnia: 13 Stycznia 2011, 16:00 »
Ok, wiem ze w szengen tylko po co te kontrole wiec?
a te 10 piw to 5L czy moze byc 10 x 1,5 L?
Aha no i wazniejsze pytania, jakie tam sa warunki sanitarno/spalne na tym partyplace?
Z ta mikrofala to nie zartuje, w koncu CJ mial ostatnio cala garkuchnie.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Sebaloz

• Level 6
Forever 2011
« Odpowiedź #63 dnia: 13 Stycznia 2011, 16:24 »
Sleeping room jest na glownej sali, spi sie pod sciana albo pod stolami. W nocy da sie wychodzic i wchodzic na party place. Warunki sanitarne sa tak jak na kazdym party, kilka kabin, kilka pisuarow i jedna czy dwie umywalki. Prysznica nie szukalem to nie wiem. Zgodnie z tradycja polskiej sceny, samochody jadace na zagraniczne party sa pelne wodki bez akcyzy i to nie takiej w malpkach tylko butle 5L. Nie ma granic, ale jest cos takiego jak straz graniczna w lotnych patrolach \"Smile\"

Offline Kisiel

• Level 7
Forever 2011
« Odpowiedź #64 dnia: 13 Stycznia 2011, 16:28 »
Takie w malpkach sa zgubne:)

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

SUDi__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #65 dnia: 13 Stycznia 2011, 17:13 »

Sebaloz/Lepsi.De napisal:
Nie ma granic, ale jest cos takiego jak straz graniczna w lotnych patrolach \"Smile\"

Taa, stoja tacy kilometr wglab Polski przy dwupasie i wypatruja jadace tiry wjezdzajace do nas, Czesi stoja tylko na przejsciu granicznym po swojej stronie, na Slowacji celna rzadko kiedy stoi, zazwyczaj w pierwszej miejscowosci. Wszystkie celne zajmuja sie przede wszystkim tirami i busami na ukrainskich blachach co przewoza stloczonych ludzi, a na osobowe nie zwracaja zbytnio uwagi. Strumien ciezarowek kazdego dnia przelatuje ta trasa, na poludnie i s powrotem, jeden tir to juz duzy przemyt. Jezdze co 2 tygodnie ta trasa przez Czechy do Polski.

Widze fajna ekipa sie zbiera na Forevera, cool \"Smile\"

splatterpunk__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #66 dnia: 14 Stycznia 2011, 12:42 »

kisiel napisal:
No dobra a na party place nie ma sleeping roomu?
Da sie wlezc i wylezc w nocy z budynku czy zaketowany na amen?

Na ostatnim Forever pierwszej nocy spalem na party place mimo, ze nie mialem spiwora ani nawet poduszki. Po prostu polaczylem ze soba kilka krzesel i na nich spalem, musialem tylko wczesniej grzecznie uciszyc ostatnich kilku atarowcow, ktorzy jeszcze glosno dyskutowali na sali dobrze po polnocy...(czyli zakladamy, ze kladziemy sie spac po polnocy bo wczesniej odbywaja sie atarowskie libacje). W sumie pod tym wzgledem uwazam, ze na Forever spi sie o niebo lepiej niz na Silesii na ktorej cala noc gra jakas muza a ostatnio o polnocy napieprzala tak, ze bebenki pekaly i o zadnym snie mowy nie bylo (ale o tym juz pisalem). W druga noc ostatniego Forevera przygarneli mnie do swojego apartamentu w Trencinie Sudi, Booker i Sebaloz. Byla cisza (poza chrapaniem Bookera) ale musialem spac na podlodze bo Sebaloz jako jedyny potencjalnie reflektujacy nie zgodzil sie na dzielenie loza, co skutkowalo bolesna od lezenia na twardym podlozu pobudka.
Podsumowujac, jesli ktos jedzie samochodem i moze sobie wziac bezproblemowo sprzet w rodzaju spiwora, poduszki, karimaty, zaopatrzy sie po drodze w zatyczki do uszu i walnie wieczorkiem dwa piwka nie ma co sie przejmowac. Zreszta, mimo ze pojade pewnie pociagiem to tym razem jakos zapakuje to wszystko do plecaka i chyba bede spac na miejscu. Sala jest przestronna, jest sporo miejsca dla wszystkich i cieplo.
Aha, z tego co pamietam mozna zawsze wyjsc i wejsc do budynku.

SUDi__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #67 dnia: 14 Stycznia 2011, 08:04 »
Zarezerwowalem pokoj 2-osobowy w Penzion SVORAD dla niepalacych, miesci sie w samiutkim centrum Trenczyna, przy glownym placu-rynku, wlasciwie gdzies zaraz obok slynnego pubu Jameson \"Smile\"
Mam rezerwacje na 2 noce (przyjazd pt 18.3, odjazd niedz. 20.3), cena od osoby/dobe 20 euro juz z parkowaniem na zamknietym parkingu i oplata turystyczna. Parking wynegocjowalem za symboliczne 1 euro, taniej sie nie znajdzie noclegu w tym rejonie. Web : http://www.svorad-trencin.sk/sk/penzion/ (jest tez na Google Maps).

KTO SIE PISZE JAKO 2 OSOBA?
Jak jest chetnych wiecej to dawac szybko znac - zarezerwuje, bo cos pani recepcjonistka wspominala ze juz wiekszosc zajeta na termin Forevera.

elban__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #68 dnia: 14 Stycznia 2011, 11:19 »

splatterpunk napisal:
(czyli zakladamy, ze kladziemy sie spac po polnocy bo wczesniej odbywaja sie atarowskie libacje).

ale jaja. \'za moich czasow\' bylo dokladnie na odwrot. \"Wink\"

Offline Sebaloz

• Level 6
Forever 2011
« Odpowiedź #69 dnia: 14 Stycznia 2011, 17:57 »

splatterpunk napisal:
o zadnym snie mowy nie bylo

Na party nie jedzie sie po to zeby sie wyspac.

SUDi napisal:
cena od osoby/dobe 20 euro

Za 2 noclegi wychodzi 160 zl. Ty chyba lubisz sie dobrze wyspac \"Smile\"

SUDi__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #70 dnia: 14 Stycznia 2011, 18:51 »

SUDi napisal:
cena od osoby/dobe 20 euro

Za 2 noclegi wychodzi 160 zl. Ty chyba lubisz sie dobrze wyspac \"Smile\"

no chyba nie myslisz ze to drogo? wojewodzkie miasto, w samiutkim centrum.

Offline Kisiel

• Level 7
Forever 2011
« Odpowiedź #71 dnia: 14 Stycznia 2011, 19:12 »
Podejrzewam ze fajfokloki sie zainteresuja takim lokum na noc, ale ja jeszcze tak stary na materac nie jestem \"Wink\"
I jeszcze jedno pytanie ile tam moze kosztowac obiad (normalny bez rakow) ?

SUDi__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #72 dnia: 14 Stycznia 2011, 19:35 »

kisiel napisal:
I jeszcze jedno pytanie ile tam moze kosztowac obiad (normalny bez rakow) ?

od 5 euro mozna juz przebierac w daniach, za 10 euro juz masz ful wypas z zupka i piwkiem z piana na 2 palce. Wersja low-budget to i za 3-5 euro cos zjesz.

Offline Sebaloz

• Level 6
Forever 2011
« Odpowiedź #73 dnia: 14 Stycznia 2011, 19:52 »

SUDi napisal:
no chyba nie myslisz ze to drogo? wojewodzkie miasto, w samiutkim centrum.

Drogo jak na scenowe warunki, juz rok temu przy cenie 9 euro ciezko bylo znalezc chetnych. Jesli w tym hotelu bedzie chciala nocowac wieksza grupa komodorowcow to ja tez moge w nim nocowac, ale jesli maja byc max 2 osoby, a reszta na party to ja wole byc caly czas na party.

Co do gastonomii to w Trencinie sa dwie kebabownie, ale w zadnej nie chcieli mnie obsluzyc wiec nie polecam.

Offline Kisiel

• Level 7
Forever 2011
« Odpowiedź #74 dnia: 14 Stycznia 2011, 20:10 »

Co do gastonomii to w Trencinie sa dwie kebabownie, ale w zadnej nie chcieli mnie obsluzyc wiec nie polecam.

Hmm martwisz mnie, zamowienie kebaba to chyba najprostsza rzecz do zrobienia. Coz zes powiedzial ?