Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !
Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.Czy dotarł do Ciebie
email aktywacyjny?
C64Power Forum
»
Inne
»
Scena
»
Forever 2011
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
32
Do dołu
Autor
Wątek: Forever 2011 (Przeczytany 18580 razy)
zielok__
Gość
Forever 2011
«
Odpowiedź #90 dnia:
27 Lutego 2011, 07:33 »
Sebastianie bede wiedzial czy jade dopiero na dwa, trzy dni przed party. Jakby co to sie odezwe.
SUDi__
Gość
Forever 2011
«
Odpowiedź #91 dnia:
27 Lutego 2011, 10:12 »
Sebaloz/Lepsi.De napisal:
Jak sie jedzie przez Cieszyn to przez Czechy przejezdza sie nieplatna droga dlugosci kilkuset metrow, a potem potrzebna jest winietka na Slowacje (jak jechalem z Bookerem to kupilismy na dawnym przejsciu granicznym, a jak z Killerem to na pierwszej slowackiej stacji benzynowej).
Seba, jak dla Ciebie 30 km odcinek od Czeskiego Cieszyna do granicy CZ-SK w Mostach u Jablonkova to kilkaset metrow to powodzenia
Zielok : na czeskim odcinku nie trzeba miec winiety, kieruj sie na Zyline od przekroczenia granicy w Cieszynie. Na Slowacji az do samej Zyliny nie trzeba miec winiete (kupisz na kazdej stacji benzynowej), takze nie musisz sie z nia spieszyc zaraz jak wjedziesz na Slowacje, na spokojnie masz ponad 30 km zeby sie w nia zaopatrzyc i kilkanascie stacji po drodze.
Platny jest przejazd autostrada od Zyliny do Trenczyna (autobahna na Bratyslawe - skrecasz w Zylinie). Alternatywa jest nieplatna droga krajowa lecaca +- wzdluz autostrady ale licz czas przejazdu x3 - przez wsie i miasteczka.
Jeszcze istnieje 2 trasa przejazdu, nie przez Czechy ale odrazu sie wjezdza na Slowacje - przez przejscie w Zwardoniu , leci sie przez BB i Zywiec, wylatuje sie jakies 10 km za przejsciem CZ-SK, juz na Slowacji.
splatterpunk__
Gość
Forever 2011
«
Odpowiedź #92 dnia:
27 Lutego 2011, 16:32 »
Ja jade jak zwykle pociagiem. Rok temu mialem super polaczenie z Oswiecimia przez Bielsko i Zline do Trencina, mam nadzieje, ze po zmianach w rozkladzie to polaczenie (glownie kurs Bielsko-->Zlina) jeszcze funkcjonuje (nie sprawdzalem).
Atarowska Koneksja__
Gość
Forever 2011
«
Odpowiedź #93 dnia:
27 Lutego 2011, 21:49 »
splatterpunk napisal:
Rok temu mialem super polaczenie
http://www.youtube.com/watch?v=fBfQgcLvg-c
splatterpunk__
Gość
Forever 2011
«
Odpowiedź #94 dnia:
27 Lutego 2011, 22:04 »
Atarowska Koneksja napisal:
splatterpunk napisal:
Rok temu mialem super polaczenie
http://www.youtube.com/watch?v=fBfQgcLvg-c
to jedna z moich ulubionych barejowskich scenek... niestety te piekne czasy sie juz skonczyly (?)
SUDi__
Gość
Forever 2011
«
Odpowiedź #95 dnia:
01 Marca 2011, 21:08 »
Jako ze extra tani nocleg w Gornej Suce niedaleko party place z kilku euro za 3 dni przerodzil sie na nocleg za 10 euro za noc za 1 lozko (wg Ellvisa na msgboardzie Forevera) to ponawiam pytanie kto sie pisze na nocleg w sercu Trenczyna za swietna cene - JEST TYLKO 1 MIEJSCE
Cytat:
Zarezerwowalem pokoj 2-osobowy w Penzion SVORAD dla niepalacych, miesci sie w samiutkim centrum Trenczyna, przy glownym placu-rynku, wlasciwie gdzies zaraz obok slynnego pubu Jameson Smile
Mam rezerwacje na 2 noce (przyjazd pt 18.3, odjazd niedz. 20.3), cena od osoby/dobe 20 euro juz z parkowaniem na zamknietym parkingu i oplata turystyczna. Parking wynegocjowalem za symboliczne 1 euro, taniej sie nie znajdzie noclegu w tym rejonie. Web :
http://www.svorad-trencin.sk/sk/penzion/
(jest tez na Google Maps).
KTO SIE PISZE JAKO 2 OSOBA?
Zapewniam dojazd do/z partyplace na najciekawsze punkty Forevera.
splatterpunk__
Gość
Forever 2011
«
Odpowiedź #96 dnia:
01 Marca 2011, 21:26 »
SUDi napisal:
Jako ze extra tani nocleg w Gornej Suce niedaleko party place z kilku euro za 3 dni przerodzil sie na nocleg za 10 euro za noc za 1 lozko (wg Ellvisa na msgboardzie Forevera) to ponawiam pytanie kto sie pisze na nocleg w sercu Trenczyna za swietna cene - JEST TYLKO 1 MIEJSCE
Cytat:
Zarezerwowalem pokoj 2-osobowy w Penzion SVORAD dla niepalacych, miesci sie w samiutkim centrum Trenczyna, przy glownym placu-rynku, wlasciwie gdzies zaraz obok slynnego pubu Jameson Smile
Mam rezerwacje na 2 noce (przyjazd pt 18.3, odjazd niedz. 20.3), cena od osoby/dobe 20 euro juz z parkowaniem na zamknietym parkingu i oplata turystyczna. Parking wynegocjowalem za symboliczne 1 euro, taniej sie nie znajdzie noclegu w tym rejonie. Web :
http://www.svorad-trencin.sk/sk/penzion/
(jest tez na Google Maps).
KTO SIE PISZE JAKO 2 OSOBA?
Zapewniam dojazd do/z partyplace na najciekawsze punkty Forevera.
Hmm... Wiem, ze jestem niekonsekwentny i niezdecydowany bo troche szkoda tej kasy. Rozumiem, ze w sumie wychodzi 40 EURO na lebka, no dobra, to ja sie pisze, cos wysuplam od mamy...
Przynajmniej bedzie po ludzku.
SUDi__
Gość
Forever 2011
«
Odpowiedź #97 dnia:
01 Marca 2011, 21:41 »
splatterpunk napisal:
Hmm... Wiem, ze jestem niekonsekwentny i niezdecydowany bo troche szkoda tej kasy. Rozumiem, ze w sumie wychodzi 40 EURO na lebka, no dobra, to ja sie pisze, cos wysuplam od mamy...
Przynajmniej bedzie po ludzku.
Iiiiii SPRZEDANE!
Szczesliwym nabywca jest Splatterpunk.
Gratuluje!
Sebaloz
Level 6
Forever 2011
«
Odpowiedź #98 dnia:
01 Marca 2011, 22:05 »
SUDi napisal:
Jako ze extra tani nocleg w Gornej Suce niedaleko party place z kilku euro za 3 dni przerodzil sie na nocleg za 10 euro za noc za 1 lozko (wg Ellvisa na msgboardzie Forevera)
To jakas tajemnicza ubytovnia bez nazwy i namiarow. Moze jest w domu u znajomego
Poza tym nie jest wcale tak niedaleko, w nocy ciezko bedzie sie tam dostac bez samochodu. Troche dalej w strone Dubravy jest Agrosuca za polowe ceny, ale jest dwa razy dalej od party place.
Atarowska Koneksja__
Gość
Forever 2011
«
Odpowiedź #99 dnia:
01 Marca 2011, 23:12 »
Chyba caly czas byla mowa o Agrosucy, musimy przycisnac Elvisa, zeby wyznal czy to faktycznie dycha za noc czy za dwie - przeciez na
tej stronie
pisze jest napisane, ze \"Triple-bed Room: 16.60 EUR\" co daje 5.53 EUR za twarz.
Google podaje, ze to ok kwadrans na piechote od partyplace czyli 20-25 minut realistycznie rzecz biorac.
SUDi__
Gość
Forever 2011
«
Odpowiedź #100 dnia:
02 Marca 2011, 07:38 »
Atarowska Koneksja napisal:
Chyba caly czas byla mowa o Agrosucy, musimy przycisnac Elvisa, zeby wyznal czy to faktycznie dycha za noc czy za dwie - przeciez na
tej stronie
pisze jest napisane, ze \"Triple-bed Room: 16.60 EUR\" co daje 5.53 EUR za twarz.
Akurat za tych pare lat przekonalem sie ze ceny na stronach hostelow czy katalogow z ich namiarami na Slowacji sa baaardzo czesto nieaktualne. Pewnie cena jest z czasow jak mieli syfkila-mogila w stylu poznej Czechoslowacji. Jesli teraz maja wszystko jako ze braaand niu to napewno jest drozej. Ale Panowie, chociaz fraktale beda lepiej widoczne na czystych scianach a to jest przeciez...bezcenne
booker__
Gość
Forever 2011
«
Odpowiedź #101 dnia:
03 Marca 2011, 17:24 »
Wyglada na to, ze bede mial miejsce w aucie. Z wrocka, o 14 w piatek. Ktos chetny? PW.
Atarowska Koneksja__
Gość
Forever 2011
«
Odpowiedź #102 dnia:
05 Marca 2011, 11:09 »
UP
splatterpunk__
Gość
Forever 2011
«
Odpowiedź #103 dnia:
05 Marca 2011, 15:27 »
Tych co byli nie trzeba przekonywac. Dla tych co nie byli zrobilem maly upload na zachete. W rolach glownych m.in. przygladajacy sie bacznie otoczeniu Sebaloz oraz zapracowany Booker:
http://www.youtube.com/watch?v=veQJfcsDNFQ
Sebaloz
Level 6
Forever 2011
«
Odpowiedź #104 dnia:
05 Marca 2011, 16:21 »
co to za dupa???
Drukuj
Strony:
1
...