Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Forever 2011  (Przeczytany 18580 razy)

zielok__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #90 dnia: 27 Lutego 2011, 07:33 »
Sebastianie bede wiedzial czy jade dopiero na dwa, trzy dni przed party. Jakby co to sie odezwe.

SUDi__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #91 dnia: 27 Lutego 2011, 10:12 »

Sebaloz/Lepsi.De napisal:
Jak sie jedzie przez Cieszyn to przez Czechy przejezdza sie nieplatna droga dlugosci kilkuset metrow, a potem potrzebna jest winietka na Slowacje (jak jechalem  z Bookerem to kupilismy na dawnym przejsciu granicznym, a jak z Killerem to na pierwszej slowackiej stacji benzynowej).

Seba, jak dla Ciebie 30 km odcinek od Czeskiego Cieszyna do granicy CZ-SK w Mostach u Jablonkova to kilkaset metrow to powodzenia \"Smile\"

Zielok : na czeskim odcinku nie trzeba miec winiety, kieruj sie na Zyline od przekroczenia granicy w Cieszynie. Na Slowacji az do samej Zyliny nie trzeba miec winiete (kupisz na kazdej stacji benzynowej), takze nie musisz sie z nia spieszyc zaraz jak wjedziesz na Slowacje, na spokojnie masz ponad 30 km zeby sie w nia zaopatrzyc i kilkanascie stacji po drodze.
Platny jest przejazd autostrada od Zyliny do Trenczyna (autobahna na Bratyslawe - skrecasz w Zylinie). Alternatywa jest nieplatna droga krajowa lecaca +- wzdluz autostrady ale licz czas przejazdu x3 - przez wsie i miasteczka.

Jeszcze istnieje 2 trasa przejazdu, nie przez Czechy ale odrazu sie wjezdza na Slowacje - przez przejscie w Zwardoniu , leci sie przez BB i Zywiec, wylatuje sie jakies 10 km za przejsciem CZ-SK, juz na Slowacji.

splatterpunk__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #92 dnia: 27 Lutego 2011, 16:32 »
Ja jade jak zwykle pociagiem. Rok temu mialem super polaczenie z Oswiecimia przez Bielsko i Zline do Trencina, mam nadzieje, ze po zmianach w rozkladzie to polaczenie (glownie kurs Bielsko-->Zlina) jeszcze funkcjonuje (nie sprawdzalem).

Atarowska Koneksja__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #93 dnia: 27 Lutego 2011, 21:49 »

splatterpunk napisal:
Rok temu mialem super polaczenie

http://www.youtube.com/watch?v=fBfQgcLvg-c

splatterpunk__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #94 dnia: 27 Lutego 2011, 22:04 »

Atarowska Koneksja napisal:

splatterpunk napisal:
Rok temu mialem super polaczenie

http://www.youtube.com/watch?v=fBfQgcLvg-c

to jedna z moich ulubionych barejowskich scenek... niestety te piekne czasy sie juz skonczyly (?) \"Wink\"

SUDi__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #95 dnia: 01 Marca 2011, 21:08 »
Jako ze extra tani nocleg w Gornej Suce niedaleko party place z kilku euro za 3 dni przerodzil sie na nocleg za 10 euro za noc za 1 lozko (wg Ellvisa na msgboardzie Forevera) to ponawiam pytanie kto sie pisze na nocleg w sercu Trenczyna za swietna cene - JEST TYLKO 1 MIEJSCE

Cytat:

Zarezerwowalem pokoj 2-osobowy w Penzion SVORAD dla niepalacych, miesci sie w samiutkim centrum Trenczyna, przy glownym placu-rynku, wlasciwie gdzies zaraz obok slynnego pubu Jameson Smile
Mam rezerwacje na 2 noce (przyjazd pt 18.3, odjazd niedz. 20.3), cena od osoby/dobe 20 euro juz z parkowaniem na zamknietym parkingu i oplata turystyczna. Parking wynegocjowalem za symboliczne 1 euro, taniej sie nie znajdzie noclegu w tym rejonie. Web : http://www.svorad-trencin.sk/sk/penzion/ (jest tez na Google Maps).

KTO SIE PISZE JAKO 2 OSOBA?
Zapewniam dojazd do/z partyplace na najciekawsze punkty Forevera.

splatterpunk__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #96 dnia: 01 Marca 2011, 21:26 »

SUDi napisal:
Jako ze extra tani nocleg w Gornej Suce niedaleko party place z kilku euro za 3 dni przerodzil sie na nocleg za 10 euro za noc za 1 lozko (wg Ellvisa na msgboardzie Forevera) to ponawiam pytanie kto sie pisze na nocleg w sercu Trenczyna za swietna cene - JEST TYLKO 1 MIEJSCE

Cytat:

Zarezerwowalem pokoj 2-osobowy w Penzion SVORAD dla niepalacych, miesci sie w samiutkim centrum Trenczyna, przy glownym placu-rynku, wlasciwie gdzies zaraz obok slynnego pubu Jameson Smile
Mam rezerwacje na 2 noce (przyjazd pt 18.3, odjazd niedz. 20.3), cena od osoby/dobe 20 euro juz z parkowaniem na zamknietym parkingu i oplata turystyczna. Parking wynegocjowalem za symboliczne 1 euro, taniej sie nie znajdzie noclegu w tym rejonie. Web : http://www.svorad-trencin.sk/sk/penzion/ (jest tez na Google Maps).

KTO SIE PISZE JAKO 2 OSOBA?
Zapewniam dojazd do/z partyplace na najciekawsze punkty Forevera.

Hmm... Wiem, ze jestem niekonsekwentny i niezdecydowany bo troche szkoda tej kasy. Rozumiem, ze w sumie wychodzi 40 EURO na lebka, no dobra, to ja sie pisze, cos wysuplam od mamy... \"Wink\"

Przynajmniej bedzie po ludzku.

SUDi__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #97 dnia: 01 Marca 2011, 21:41 »

splatterpunk napisal:
Hmm... Wiem, ze jestem niekonsekwentny i niezdecydowany bo troche szkoda tej kasy. Rozumiem, ze w sumie wychodzi 40 EURO na lebka, no dobra, to ja sie pisze, cos wysuplam od mamy... \"Wink\"

Przynajmniej bedzie po ludzku.

Iiiiii SPRZEDANE!
Szczesliwym nabywca jest Splatterpunk.
Gratuluje! \"Smile\"

Offline Sebaloz

• Level 6
Forever 2011
« Odpowiedź #98 dnia: 01 Marca 2011, 22:05 »

SUDi napisal:
Jako ze extra tani nocleg w Gornej Suce niedaleko party place z kilku euro za 3 dni przerodzil sie na nocleg za 10 euro za noc za 1 lozko (wg Ellvisa na msgboardzie Forevera)

To jakas tajemnicza ubytovnia bez nazwy i namiarow. Moze jest w domu u znajomego \"Smile\"

Poza tym nie jest wcale tak niedaleko, w nocy ciezko bedzie sie tam dostac bez samochodu. Troche dalej w strone Dubravy jest Agrosuca za polowe ceny, ale jest dwa razy dalej od party place.

Atarowska Koneksja__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #99 dnia: 01 Marca 2011, 23:12 »
Chyba caly czas byla mowa o Agrosucy, musimy przycisnac Elvisa, zeby wyznal czy to faktycznie dycha za noc czy za dwie - przeciez na tej stronie pisze jest napisane, ze \"Triple-bed Room: 16.60  EUR\" co daje 5.53 EUR za twarz.

Google podaje, ze to ok kwadrans na piechote od partyplace czyli 20-25 minut realistycznie rzecz biorac.

SUDi__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #100 dnia: 02 Marca 2011, 07:38 »

Atarowska Koneksja napisal:
Chyba caly czas byla mowa o Agrosucy, musimy przycisnac Elvisa, zeby wyznal czy to faktycznie dycha za noc czy za dwie - przeciez na tej stronie pisze jest napisane, ze \"Triple-bed Room: 16.60  EUR\" co daje 5.53 EUR za twarz.

Akurat za tych pare lat przekonalem sie ze ceny na stronach hostelow czy katalogow z ich namiarami na Slowacji sa baaardzo czesto nieaktualne. Pewnie cena jest z czasow jak mieli syfkila-mogila w stylu poznej Czechoslowacji. Jesli teraz maja wszystko jako ze braaand niu to napewno jest drozej. Ale Panowie, chociaz fraktale beda lepiej widoczne na czystych scianach a to jest przeciez...bezcenne \"Smile\"

booker__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #101 dnia: 03 Marca 2011, 17:24 »
Wyglada na to, ze bede mial miejsce w aucie. Z wrocka, o 14 w piatek. Ktos chetny? PW.

Atarowska Koneksja__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #102 dnia: 05 Marca 2011, 11:09 »
\"Exclamation\"  UP  \"Exclamation\"

splatterpunk__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #103 dnia: 05 Marca 2011, 15:27 »
Tych co byli nie trzeba przekonywac. Dla tych co nie byli zrobilem maly upload na zachete. W rolach glownych m.in. przygladajacy sie bacznie otoczeniu Sebaloz oraz zapracowany Booker:

http://www.youtube.com/watch?v=veQJfcsDNFQ

Offline Sebaloz

• Level 6
Forever 2011
« Odpowiedź #104 dnia: 05 Marca 2011, 16:21 »
co to za dupa???