Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silesia Party 3  (Przeczytany 19612 razy)

prezes__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #285 dnia: 25 Września 2009, 00:00 »
ladnie panowie sie przedstawili przed milionami sluchaczy... \"Wink\"

booker__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #286 dnia: 25 Września 2009, 13:16 »

barman_ze_sceny napisal:
Dobra, dobra. Juz bez kajania sie i kolejnej porcji hipokryzji.

Kazdy ma z tego radoche, ale boi sie przyznac. ZALOSNE!

Dla jasnosci - to ja to zrobilem i teraz mam najwiekszy ubaw, jak czytam te wielkie zale, jak to urazilem hitlerowcow. Nie przyjada!? Wielka mi strata...

Nie uslyszec niemieckiego jazgotu na Slasku? Bezcenne.

Dla rozluznienia proponuje moj czyn zapisac do ksiag pod nazwa:
W Imie Kordiego

dajesz...

elban__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #287 dnia: 25 Września 2009, 14:56 »
ze swastykami wyszla straszna lipa. nie bardzo mi sie podoba, ze jestem z tym kojarzony. Z drugiej strony stalem obok, nie udalo sie jednej rzeczy przypilnowac i wyszlo jak wyszlo.

Mimo, ze nie narysowalem tej swastyki mam zamiar wymyslic jakis bonus dla Niemiaszkow - nie w formie przeprosin, ale zrobic cos zeby dac im do zrozumienia ze sa mile widziani. Co to  bedzie to jeszcze nie wiem.

barman_ze_sceny__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #288 dnia: 25 Września 2009, 15:20 »

elban napisal:
ze swastykami wyszla straszna lipa. nie bardzo mi sie podoba, ze jestem z tym kojarzony. Z drugiej strony stalem obok, nie udalo sie jednej rzeczy przypilnowac i wyszlo jak wyszlo.

Mimo, ze nie narysowalem tej swastyki mam zamiar wymyslic jakis bonus dla Niemiaszkow - nie w formie przeprosin, ale zrobic cos zeby dac im do zrozumienia ze sa mile widziani. Co to  bedzie to jeszcze nie wiem.

Ja proponuje, zebys ich jeszcze - promocyjnie - przeprosil za powstanie, warszawiaczku-sprzedawczyku.
Na akcji mordka sie cieszyla (fotki tez nie klamia)...

kotrobot__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #289 dnia: 25 Września 2009, 15:22 »
W nastepnym meczu na party wystapisz w koszulce ulubionego pilkarza. \"Smile\"

booker__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #290 dnia: 25 Września 2009, 15:44 »

barman_ze_sceny napisal:
Ja proponuje, zebys ich jeszcze - promocyjnie - przeprosil za powstanie, warszawiaczku-sprzedawczyku.
Na akcji mordka sie cieszyla (fotki tez nie klamia)...

Tylko ze akcja na fotach to nie jest mazanie sfastyk  \"Smile\"

Offline Sebaloz

• Level 6
Silesia Party 3
« Odpowiedź #291 dnia: 25 Września 2009, 15:48 »

elban napisal:

Proponuje umyc im auta w stroju adama, jesli masz jaja \"Smile\"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Silesia Party 3
« Odpowiedź #292 dnia: 25 Września 2009, 15:56 »
wiecie ja to bym sie nie martwil o naszych gosci tylko o poczatek. Bo jak zrozumialem kilka zdan ojca prowadzacego (Volcano) to Was chlopaszki pojebalo i on musi przenalizowac czy aby nastepne party sie odbedzie.
Znacie tajemnicza histrorie Silenta z Amisi nie? Ja na miejscu Volcano nie ryzykowalbym organizacji party z takimi gosciami \"Sad\" Chuj wie co Wam drodzy partyzanci odjebie jak sobie wypijecie o jeden litr za daleko.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

pimpol__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #293 dnia: 25 Września 2009, 16:28 »
bylem przy tym to moge powiedziec jak bylo.
jak to Polacy, chcielismy Helmutowi zajebac fure, ale z paru powodow nam sie nie udalo:
- zabezpieczenie, czyli niezawodny, niemiecki alarm marki Wachter
- zaden z nas nie przekroczyl dawki 2 promili, wiec gdyby udalo nam sie pokonac zabezpieczenia i tak nie mielismy uprawnien do poruszania sie po drogach pojazdami mechanicznymi
- test zawieszenia wykazal, ze pojazd jest sprawny i na polskie drogi sie nie nadaje

tym samym dalismy upust swej frustracji.

trudno walczyc ze stereotypami.

elban__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #294 dnia: 25 Września 2009, 16:46 »
Jak problemem jest pomalowanie 5 osob na krzyz pasta i swapping butami czy ogolnie moja morda to napiszcie.  Za rok nie przyjade i po klopocie.

Szczerze mowiac troche mnie meczy cala ta afera - jakbysmy robili takie problemy za byle wybryk jak ta zielona noc to na North Party wiekszosc z Was nie miala by wstepu (na czele z Toba Kisiel - szczegoly jak chcesz na priv).

Barman: \"Wink\"

Sebaloz: generalnie to rozumiem pretensje kogokolwiek, ale nie Twoje. W temacie zielonej nocy powinienes trzymac morde na klodke - doskonale wiesz dlaczego.

fenek__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #295 dnia: 25 Września 2009, 16:50 »
Nie bylem wiec nie powinienem sie odzywac. Czy bedzie mozna przeczytac o jeszcze wiekszej ilosci atrakcji tego party ?
Czytam z zapartym tchem ? Jednak potraficie zdemotywowac.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Silesia Party 3
« Odpowiedź #296 dnia: 25 Września 2009, 17:30 »
fenek no wybacz ja tym razem grzecznie glebe na laweczce przed wszystkimi dokonalem bynajmniej nie z nadmiaru alkoholu. Zachowanie \"jak\" dzieci to bym sie bardziej spodziewal po roczniku typu Raf a nie Szanowny Pan Elban. Jak mniemam Elban nabroilem, a toby pierwszy raz?
Ja tam zawsze broilem i w dupie to mam:) Jestes i tak Lepsi \"Wink\"
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Sebaloz

• Level 6
Silesia Party 3
« Odpowiedź #297 dnia: 25 Września 2009, 17:35 »

elban napisal:
Sebaloz: generalnie to rozumiem pretensje kogokolwiek, ale nie Twoje. W temacie zielonej nocy powinienes trzymac morde na klodke - doskonale wiesz dlaczego.

Elban, ja nie mam do nikogo pretensji. Smieje sie po prostu z tego wszystkiego. Najbardziej smieszne jest to ze smarowales wszystkich przez cala noc a rano sam obudziles sie obsmarowany, z ujajana koszulka, zniszczonym spiworem i jajkami porozbijanymi wokol twojej glowy, a teraz zastanawiasz sie kto mial jaja zeby to zrobic, bo moze jednak Sebalozowi nikt nie zajebal tych jajek \"Smile\"

booker__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #298 dnia: 25 Września 2009, 17:39 »

elban napisal:
Jak problemem jest pomalowanie 5 osob na krzyz pasta i swapping butami czy ogolnie moja morda to napiszcie.  Za rok nie przyjade i po klopocie.

Szczerze mowiac troche mnie meczy cala ta afera - jakbysmy robili takie problemy za byle wybryk jak ta zielona noc to na North Party wiekszosc z Was nie miala by wstepu (na czele z Toba Kisiel - szczegoly jak chcesz na priv).

A jebac juz ta zielona noc, kurwa. Teraz czas zajebac SSmana od sfastyk.

Elban, a to jest tak, ze jak przyjedziesz, to musisz smarowac? Taka nerwica natrectw? \"Very

elban__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #299 dnia: 25 Września 2009, 17:42 »
Booker - nie - ale pewnie jakis inny numer sie wymysli. Smarowanie bylo pierwszy raz - i pewnie ostatni.