Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silesia Party 3  (Przeczytany 19613 razy)

booker__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #300 dnia: 25 Września 2009, 17:45 »

elban napisal:
Booker - nie - ale pewnie jakis inny numer sie wymysli. Smarowanie bylo pierwszy raz - i pewnie ostatni.

Od pasty sie nie umiera, co najwyzej wkurwia.

Ale sfastyki to naprawde chujnia.

Plan jest taki: SSmana porwac, najebac (alkiem), znieprzytomnic i krzyza na czole wytatuowac  \"Cool\"

kordiaukis__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #301 dnia: 25 Września 2009, 17:53 »
booker ja to mysle ze ty sie troche za bardzo przejmujesz..musisz sie napic jak przystalo na duzego chlopca..dzialanie rozluzniajace  gwarantowane ..

booker__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #302 dnia: 25 Września 2009, 17:53 »

Sebaloz/Lepsi.De napisal:

elban napisal:
Sebaloz: generalnie to rozumiem pretensje kogokolwiek, ale nie Twoje. W temacie zielonej nocy powinienes trzymac morde na klodke - doskonale wiesz dlaczego.

Elban, ja nie mam do nikogo pretensji. Smieje sie po prostu z tego wszystkiego. Najbardziej smieszne jest to ze smarowales wszystkich przez cala noc a rano sam obudziles sie obsmarowany, z ujajana koszulka, zniszczonym spiworem i jajkami porozbijanymi wokol twojej glowy,  [...]

I nikt mu zdjecia nie zrobil???? No nieee!

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Silesia Party 3
« Odpowiedź #303 dnia: 25 Września 2009, 17:54 »
Kurwa zastanawialem sie czy ugotowac sobie jajo w czajniku na sniadanie, ale moja nokia ma latarke wiec jak swiatlo zgaslo cichaczem myku myk.. patrze a tu moj oprawca:) Tak mysle:dac mu bata w gebe czy jajko.... mysle.... no dobra qrwa wszak jestem najebany, czas rozpiac, ja tu daje bata a tu graba na stole obok spiacy gada ..aaaaleee kurwa co ty robisz ? Nic, chuju spij \"Smile\"  No i chuj zostalo jajko....
Warto rozmawiac \"Wink\"
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

pimpol__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #304 dnia: 25 Września 2009, 17:55 »
w czasie najwiekszej ogladalnosci na big skrinie, bez cienia zenady, promowane byly \"materialy\" amigowe. czy organizator nie wyczuwa pewnego dysonansu?

booker__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #305 dnia: 25 Września 2009, 17:58 »

kisiel napisal:
Warto rozmawiac \"Wink\"

\"Laughing\"  \"Laughing\"

Offline Sebaloz

• Level 6
Silesia Party 3
« Odpowiedź #306 dnia: 25 Września 2009, 18:07 »

booker napisal:
I nikt mu zdjecia nie zrobil???? No nieee!

Zrobilem zdjecie, ale troche niewyrazne bo ciemno bylo. Premiera za rok w Warszawie na Riverwash 2010 Kwit Kompo \"Smile\"

provee__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #307 dnia: 25 Września 2009, 18:26 »

Cytat:
Nie bylem wiec nie powinienem sie odzywac. Czy bedzie mozna przeczytac o jeszcze wiekszej ilosci atrakcji tego party ?
Czytam z zapartym tchem ? Jednak potraficie zdemotywowac.

Fenek, daj spokoj to jedna, jedyna akcja byla. Co nie zmienia faktu, ze ci, ktorzy na tym forum mowia, ze maja to w dupie /a jest ich chyba sporo/ sami wystawiaja sobie etykietki. Co innego jest zaszczac stol po pijaku, podpierdolic listwy zasilajace na party, bo organizatorzy dali chujowe nagrody, a co innego namalowac koledze ze sceny z Niemiec swastyke na samochodzie, w ktorym spi. Jak ktos tego nie kuma, to musi wrocic do zawodowki.
Z takim becwalem mi sie nie chce bawic na party.

Offline Kisiel

• Level 7
Silesia Party 3
« Odpowiedź #308 dnia: 25 Września 2009, 18:34 »
dlatego wcale sie nie zdziwie jak ojciec prowadzacy powie na Chuj Wam Dupy Party.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

splatterpunk__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #309 dnia: 25 Września 2009, 18:34 »

pimpol napisal:
w czasie najwiekszej ogladalnosci na big skrinie, bez cienia zenady, promowane byly \"materialy\" amigowe. czy organizator nie wyczuwa pewnego dysonansu?

dysonans to ty masz w dupie.

kotrobot__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #310 dnia: 25 Września 2009, 18:40 »
Straszne emocje chlopaki.
Weekend jest, po co spinki.
Za dzien, dwa, temat sie skonczy i wrocimy do rzeczywistosci... :]

A tak w ogole to moze Zer0-X malowal finskie oznaczenia samolotow bojowych?  \"Wink\"

Offline Kisiel

• Level 7
Silesia Party 3
« Odpowiedź #311 dnia: 25 Września 2009, 18:54 »
tak naprawde to zlamany krzyz nie mial takiego znaczenia przed hitlerem.

prezes__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #312 dnia: 25 Września 2009, 19:09 »
Przestancie juz pierdolic o tej swastyce i sie wzajemnie nakrecac. Impreza byla naprawde w pyte, a z komentarzy mozna wywnioskowac ze to jakas katastrofa. Co sie stalo tego nie cofniemy. Zreszta nikomu nic sie nie stalo ani nie bylo strat materialnych (oprocz laptoka rafa). Na norcie przynajmniej lawka i krzesla byly rozjebane. Wystarczy juz tego mazania sie w gownie - spuscmy to w kiblu i tyle.

Offline Kisiel

• Level 7
Silesia Party 3
« Odpowiedź #313 dnia: 25 Września 2009, 19:25 »
prawilno gawarisz. pomniotnyj o bkusa gawna?

booker__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #314 dnia: 25 Września 2009, 19:29 »
Prezes, Ty no racja, no nie.

Pytanie jest raczej inne - glupie moze. Chodzi chyba o to, czy chcemy zeby sie ludziska nam zwalaly, i zrobimy kurfa to jakby nie bylo, wyjekopomne odrodzenie polskiej kurde sceny, poprzez proper party - a do tego musimy jakby przylozyc sie wszyscy - czy bardziej wolimy nachjelparty, na ktore se przyjezdzac bedziemy sami, w gronie waskim jak dupa weza, walnie sie flaszke, zobaczy dema z innych party i do domu \"Smile\"

Ja kawaly sam lubie i robic, i miec robione. Ale na poziomie \"Wink\" No a na to sie niestety trza wysilic nieco \"Smile\"

A co do \"dem\" amigowych czy co, to tez bym wolal np. zobaczyc przeglad zajebistych intr przygotowany przez Druida niz jakies moviesy, w ktorych nie wiem o co chodzi. Jak moviesy to o komodzie. Te 8bit dema spoko, ale wszystko powyzej tego, na pure 8bit party to zuo.
Tym razem wypelnil Nitro, za rok, moze wiecej osob sie z pomyslami zglosi do  Rafa.