Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silesia Party 3  (Przeczytany 19616 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Skull

• Level 6
Silesia Party 3
« Odpowiedź #315 dnia: 25 Września 2009, 20:28 »
pfff sfastyka?? ludzieee
jakbyscie nawet im wpierdolili to byloby lepiej, ktory to taki madry ?

Nitro__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #316 dnia: 25 Września 2009, 20:30 »
Heh, wiecie, to bardzo ciekawe, ze chyba najbardziej wsrod 8bit \"rozbrykana\" scena(biore obraz z raportow) slabo przyjmuje unikalny Polski produkt scenowy jakim sa crazy dema, innym scenom tj. Atari i ZX Spectrum sie podobaly, ale nic, o gustach sie nie dyskutuje tak wiec ten eksperyment znika z mojej ramowki na naszych parties.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Silesia Party 3
« Odpowiedź #317 dnia: 25 Września 2009, 20:40 »
pierdolisz nitro dla mnie demka z innych platformersow byly zajebiste
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

splatterpunk__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #318 dnia: 25 Września 2009, 20:43 »

pimpol napisal:
w czasie najwiekszej ogladalnosci na big skrinie, bez cienia zenady, promowane byly \"materialy\" amigowe. czy organizator nie wyczuwa pewnego dysonansu?

booker napisal:

A co do \"dem\" amigowych czy co, to tez bym wolal np. zobaczyc przeglad zajebistych intr przygotowany przez Druida niz jakies moviesy, w ktorych nie wiem o co chodzi. Jak moviesy to o komodzie. Te 8bit dema spoko, ale wszystko powyzej tego, na pure 8bit party to zuo.
Tym razem wypelnil Nitro, za rok, moze wiecej osob sie z pomyslami zglosi do  Rafa.

Mnie chodzilo jeno o odwracanie kota ogonem. Zielone swiatki i \"materialy\" amigowe to jedno a malowanie swastyk na samochodzie Niemca to drugie. Przyznaje, ze cisnienie skoczylo...
Zreszta, Provee to juz wszystko ladnie podsumowal.
Poza tym nie bylo mnie, niewiem kto z kim i dlaczego. EOT.

booker__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #319 dnia: 25 Września 2009, 20:46 »

Nitro napisal:
Heh, wiecie, to bardzo ciekawe, ze chyba najbardziej wsrod 8bit \"rozbrykana\" scena(biore obraz z raportow) slabo przyjmuje unikalny Polski produkt scenowy jakim sa crazy dema, innym scenom tj. Atari i ZX Spectrum sie podobaly, ale nic, o gustach sie nie dyskutuje tak wiec ten eksperyment znika z mojej ramowki na naszych parties.

Nitro nie obraz sie, demka 8bit wporzo, byly  ale crazy dema...slabe.. Poza tym, te z tekstami, byly o ile pamietam tylko po polsku.

Nitro__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #320 dnia: 25 Września 2009, 20:47 »

Cytat:

pierdolisz nitro dla mnie demka z innych platformersow byly zajebiste

Chodzilo mi o krejzole.
8-bit dema, jak sie publika nie obrazi z checia bede puszczal.

Offline wackee

• Level 6
Silesia Party 3
« Odpowiedź #321 dnia: 25 Września 2009, 20:49 »
8bitowe dema jak najbardziej.
dla mnie to byl jeden z hajlajtow \"Smile\"

barman_ze_sceny__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #322 dnia: 25 Września 2009, 20:57 »

skull napisal:
pfff sfastyka?? ludzieee
jakbyscie nawet im wpierdolili to byloby lepiej, ktory to taki madry ?

Przeciez pisalem, ze ja - czytac umi?

Podniecanie sie w stylu:
- I normalnie oni wtedy Niemcom swastyke namalowali, serio , nie zartuje!
- Ja cie, ale skandal! Normalnie skandaliczny skandal!

To juz nie tylko maksymalnie idiotyczne, ale po prostu dziecinne. Sugeruje adres kontakt@tvn24.pl i bedziecie mieli  czerwony pasek: \"Neonazistowski atak na Slasku!\" . A pozniej caly tydzien pompowania tematu przez medrcow i wywody, ze oto \"owoce Farfalowe\".

Moze po prostu niech ktos zaprosi tego hitlera tutaj, to mu wytlumacze po chrzescijansku o co chodzi i ze ma po prostu mnie przeprosic.

splatterpunk__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #323 dnia: 25 Września 2009, 21:15 »

barman_ze_sceny napisal:

Moze po prostu niech ktos zaprosi tego hitlera tutaj, to mu wytlumacze po chrzescijansku o co chodzi i ze ma po prostu mnie przeprosic.

Coz, po tym tekscie zapowiada sie jednak na dlugi ciag dalszy.
Mnie juz rece opadaja.

__moog__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #324 dnia: 25 Września 2009, 21:17 »
splatter: dokladnie to samo odczucie mam \"Smile\"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #325 dnia: 25 Września 2009, 21:30 »
a moze barman i pimpol napisza cos pod wlasnymi nickami?

generalnie nie bylo jeszcze slowa podsumowania od organizatorow \"Wink\" wiec zaczne drobne przed-podsumowanie.

Ja osobosice w tym party malo uczestniczylem, choc bylem w samym srodku \"Smile\" po prostu za duzo sie dzialo aby byc nieustannie tam, gdzie partyzanci, pogadac, powspominac \"Wink\"

Ciesze sie, ze frekwencja dopisala, i ze z Volcano nie musimy doplacac do party - nie przeprowadizlsmy dokladnych rozliczen, ale wysliszmy ciut nad zerem.

Milo tez slyszec bardzo pochlebne opinie w temacie samego party - z pewnoscia bylo kilka niedociagniec, jak chociazby rzutnik (rzutnik sredniej klasy + plus punkt montowania nie do konca optymalny - aczkolwiek tego ze ktos bedzie spac w okoliach rzutnika i ze piwo bedzie wylane w odleglosci 1-1.5m sie nie spodziewalem \"Wink\" - nastepny raz tam bedzie barykada).

PS. udostepnijcie wiecej fotek \"Wink\"
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

pimpol__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #326 dnia: 25 Września 2009, 22:08 »

Raf napisal:
a moze barman i pimpol napisza cos pod wlasnymi nickami?

W kwestii mojego nicka
http://www.c64scene.pl/viewtopic.php?t=247
zeby nie bylo niedomowien - zart z malunkiem byl slabej jakosci. napinka z tym zwiazana takze.

Stg__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #327 dnia: 25 Września 2009, 22:14 »

Cytat:

Niezle, ale pomijajac wszystko inne to Hitler byl Austriakiem, no chyba, ze Austriak to prawie Niemiec. \"Razz\"

pimpol__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #328 dnia: 25 Września 2009, 22:20 »

splatterpunk napisal:

Mnie chodzilo jeno o odwracanie kota ogonem. Zielone swiatki i \"materialy\" amigowe to jedno a malowanie swastyk na samochodzie Niemca to drugie. Przyznaje, ze cisnienie skoczylo...
Zreszta, Provee to juz wszystko ladnie podsumowal.
Poza tym nie bylo mnie, niewiem kto z kim i dlaczego. EOT.

Nie byles - nie widziales.
Mnie bardziej zenuje przedstawienie dla dzieci pod tytulem \"Z kamera wsrod zwierzat\" niz slabej jakosci zart z Niemca.
Co ciekawe sprawa puchnie - juz mamy kilka swastyk. Kiedy sie okaze, ze Niemiec zostal pobity?

prezes__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #329 dnia: 26 Września 2009, 08:40 »

Nitro napisal:
to bardzo ciekawe, ze chyba najbardziej wsrod 8bit \"rozbrykana\" scena(biore obraz z raportow) slabo przyjmuje unikalny Polski produkt scenowy jakim sa crazy dema, innym scenom tj. Atari i ZX Spectrum sie podobaly, ale nic, o gustach sie nie dyskutuje tak wiec ten eksperyment znika z mojej ramowki na naszych parties.

Ile mozna sie cieszyc z rzygania i zalozenia monitora na glowe? Film z zielonej nocy bylby lepszy. Za to na Riverwash katem oka widzialem crazy-demo o trafnym przeslaniu: Czy pokazesz to swoim dzieciom i co im powiesz kiedy obejrza?