Sudi mial do mnie problem o rzekomy rasism, homofobie i inne rzekome anty LGBT, przewrotnie okreslilem moderatorow na csdb - tez sie podobalo (komanczowi chyba tez), jak zaczal pisac brednie w stylu komancz dostal bana, po czym usunal mnie ze znajomych na FB = kazdy moze ocenic, jak dla mnie piaskownica? Ile w tym demosceny?
(swoja droga komancz zostal tutaj sam, po to zeby tu za duzo smietnika nie bylo, 3ch smieciuchow za bardzo przeslanialo by watek glowny a tak to .. jeden tresciwy, drugi komancz, fajnie sie przeplata, czekam na wiecej!)
Chcialem sie jeszcze odniesc do tego, dlaczego w ogole odbyto SP9.
Po SP8 noise z kisielem wymyslili, ze mnie sie zmarginalizuje a na front pojdzie odyn (zabawne, podlaczylem sie do rozmowy na google hangouts i sie nie zorientowali ze ja to slysze, jak to ustalaja xD), noise poszedl rezerwowac lokal w niediele konczaca SP8, byc moze pod sielsie, byc moze pod riverwash - chlopaki wody w usta nabrali probujac ze mnie zrobic oblakanego tworce teorii spiskowych no ale z drugiej strony mieli sie przyznac ze sa chujami.... no jakbym taki numer komus probowal odpierdolic to sam bym chyba tez udawal ze sie nic nie dzieje ale chyba nie bylbym w stanie takiej intrygi uszyc, ja po prostu zawsze chcialem robic party a nie ruchac "przyjaciol" czy wbijac sie w kola adoracji.
Takze ten tego... zarezerwowalismy lokal tak naprawde tylko po to, zeby ludzie chcacy defuckto odyna i mnie sprowadzic do roli marionetek, nie wjechali do undergroundu. Serio, nie chcielismy jej organizowac, stad powstal warunek aby zebrac 1000zl na zaliczke albo impreza sie nie odbedzie, tak tez przekazalismy temat szefostwu lokalu, rozumieli nasza sytuacje
. Dyplomatycznie - kasy nie zbiora, imprezy nie bedzie, buraki beda cieszyc ze mi sie nie powiodlo, ze beda we mnie jebac i szydzic a ja raczki czyste, problem sie rozwiazal sam, i spokoj, robic swoje. Nie chcieli imprezy to nie ma
Prawie sie udalo, bo Yugorin jest wporzo i tak sie przejal, ze rzucil brakujace pieniadze xD i co ja mu mialem powiedziec? stary, zartowalismy.... ?
Gdy okazalo sie, ze chlopaki juz nic nie zwojuja (mielismy papiery na lokal na 2018r), to noise zaczal we mnie srac (jakies tydzien-dwa po SP8), inni z bolem dupy do mnie tez naskoczyli, problem z grupy arise sie tez pojawil
(choc problem mieli efektywnie z buractwem kisiela to dojebali sie do mnie...) i tak suma sumarum czlowiek jebal sie wiele miesiecy przed SP8 z manipulujacym kisielm i noisem, ktorzy za wszelka cene chcieli backdoorowac feia, zachowywali sie jak gnojki a trzeba bylo zacisnac zeby i stawiac dobro imprezy ponad podzialy a niedlugo po imprezie zbiegi okolicznosci wylaly gowno i w rodzimym bagnie
nikt nie mowil, ze bedzie prosto
Drugi raz nie bylo by mnie juz stac na takie poswiecenie, odszedlbym i powiedzialbym chlopakom zeby sobie to party zrobili w dowolnym gronie pod dowolna nazwa i mnie do tego nie mieszali
wracajac do sp9 - Od samego poczatku latalo mi, czy plujacy na mnie ludzie nie znajacy sytuacji, nie chcacy jej znac czy miziajacy sie czlonkami w grupach adoracji wzajemnej beda na mnie psy wieszac czy beda mi przypnac jakies latki, szydzic, dzialac na szkode imprezy, jak sie juz okazalo ze trzeba bedzie jednak impreze zrobic.... mialo byc na luzie, dla funu i nie poplynac finansowo. Party minimum. Sukces - Udalo sie
(komancz wie lepiej, ze bylo chujowo ? xd)
Dziekuje w tym miejscu wszystkim, ktorzy przybyli na impreze pomimo podzialow i gowna na mnie wylanego, niektorzy podobno nawet w ostaniej chwili plany zmienili, zeby pojawic sie na imprezie!
pozdro tez dla ludzi, ktorzy przyszli do ogrodka, zeby nie placic wejsciowki i zdawac relacje lepszym kolegom jak to bardzo chujowo jest na imprezie. Jestescie wielcy, dla niektorych, tych "lepszych" zapewne.
Nie pamietam czy juz o tym wczensiej psialem czy nie, wszystko napsiane na swiezo, teraz, z glowy, Czulem wielka potrzebe wyrzucic to cale gowno z siebie, czuje jakbym przezyl katharsis, jakbym przestal kapac sie w wannie z gownem i w koncu poszedl do czystej cieplej wody (dzieki ikci za wlasciwy cytat). Watpie niestety aby to co tu napisalem bylo dobrze odczytane ale mnie jest przynajmniej teraz lepiej. Pozdro dla kumatych.
Kolejnym etapem jest zaprzestanie dzialanosci forumowej na c64power, gdyz pragmatycznie trzeba alokowac zasoby tam, gdzie beda kielkowac
Elban, mozesz sie nawet masturbowac analnie moimi nagrodami, jesli tylko sprawiac bedzie to radosc! Tylko za co wygrasz ten zasilacz?
Jesli ktos sie jara komanczem to podobnej jakosci tresci znajdzie na FB: PAPRYK WEGE