Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: jak poliżesz to ja sprzedam  (Przeczytany 3888 razy)

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
Re: jak poliżesz to ja sprzedam
« Odpowiedź #15 dnia: 25 Lutego 2019, 12:22 »
Sorry, because of high stress on the server, this feature is currently unavailable.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #16 dnia: 25 Lutego 2019, 12:31 »
Sorry, human garbage collector overload
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #17 dnia: 25 Lutego 2019, 13:28 »
że niby ja?

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #18 dnia: 25 Lutego 2019, 13:54 »
Jak widac, na merytoryczne podjecie tematu widokow nie ma, ale jak to mowia, kazdy sobie moze ocenic, ciesze sie chlopaki, ze macie taki swietny ubaw z Pisania bredni i myslicie ze moze mnie z rownowagi wyprowadzicie czy moze tak swietnie trollujecie. Na szczescie patrza na to tez ludzie, ktorzy mysla samodzielnie, tylko oni milcza.

Zachecam jednak mimo wszystko do podjecia tego co napisalem nie z poziomu gnojka z piaskownicy a na poziomie wymiany argumentow i korelowania faktow, zbyt duzo pewnie oczekuje :)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #19 dnia: 25 Lutego 2019, 14:27 »
w zasadzie to jest tak ze przeczytales cos na forum na ktorym masz bana ergo nie bylo prosby o komentarz.
wychodzi na to rzesam w siebie rzuciles rekawica, sporo liter sie ulalo.
« Ostatnia zmiana: 25 Lutego 2019, 14:30 wysłana przez comankh »

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #20 dnia: 25 Lutego 2019, 14:56 »
Taki poziom, http://c64scene.pl/viewtopic.php?f=3&p=38261#p38261 - taka sytuacja, gosc, ktory ma bana wzbudza sensacje kazdym swoim ruchem, moze to jednak zazdrosc, ze sudi nie bedzie w stanie powalczyc o nagrody ode mnie?

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #21 dnia: 25 Lutego 2019, 15:05 »
buddha mode.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #22 dnia: 25 Lutego 2019, 17:41 »
w sumie moglbym sprobowac przytrollowac jak komancz jedna linijka ale po co mam sie znizac do jego poziomu, bede wtedy taki fajny? :D nie mam tutaj nawet "przyjaciol" takich jak sudi czy sebaloz, przed ktorymi moglbym sie popisywac

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #23 dnia: 25 Lutego 2019, 17:50 »
Wiele problemow miedzyludzkich wymaga analizy w zarodku, taki powrot do genezy. W sumie nie pamietam od czego sie zaczelo to, ze komancz mysli, ze supremuje piszac takie madre rzeczy w moim kierunku ale niekoniecznie swiadczy to o mnie, co dlugofalowo jest raczej na moja korzysc, bo o czym rozmawaic z czlowiekiem, dla ktorego sklecenie kilku zdan podrzednie zlozonych jest zbyt skomplikowane? Czy ciagle zmienianie tematu to taki uber trolling czy moze problemy ze skupieniem uwagi, problemy z komunikacja?

Zasadniczo gdy ja pisze elaborat starajac sie zachowac kronikarska dokladnosc a ktos, kto probuje mnie deprecjonowac piszac jednolinijkowe brednie po prostu nie okazuje mi szacunku juz nawet nie, ze bredzadzac... Piszac w taki czy inny sposob, te jednolinijkowce...  rownajac do twojego poziomu, napisze: wypierdalaj. Nie powiem jebal cie pies, bo bylby to mezalians, dla rzecz jasna :)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #24 dnia: 25 Lutego 2019, 21:39 »
Yugorin moze powinien tez wiedziec, jak wspaniale party bylo wspierane przez najlepsza kaste sceny w PL, takie zrzuty z przedszkola, daje do myslenia, potem niektorzy do mnie podchodza na imprezach i maja pretensje trudno wnioskowac o co albo wrecz mowiac ze przeciez nigdy miedzy nami nic zlego sie nie dzialo :) vide kordee na X. biedny sie potem musial tluamczyc feiowy czemu na moim FB jest z nim focia xD

Wisienka na torcie jest potem juz to, ze gdy Vato napisal publicznie, ze ekipa ta miala wplyw negatywny na Silesia Party to wyrzucili go z czaciku wzajemnej adoracji i zaczeli po nim jebac od szpiegow itd - wot logika... jedna scena, jeden fei, jedna racja, jeden riverwash :)

Hint: w tymze kole adoracji jest tez komancz i sebaloz, ale zdaje sobie sprawe, ze dla niektorych wciaz nie jest to wystarczajaco duzo informacji, zeby wyciagnac wnioski, dlatego bedziemy ciagnac ten watek dalej, atmosfere trzeba w koncu oczyscic i pokazac kto jest kim :)

Doszly mnie sluchy, ze fei ma problem z alkoholem i dlatego zniknal z demosceny, prawda to? jesli tak, moze trzeba bylo popatrzec na moj film, czlowiek rejestrator jak na opowiesc wigilijna a nie obrazac sie na mnie za zwyczajny, scenowy film dokumentalny? Czyzby niektorzy udaja ze dorosli?

Tutaj geneza "milosci" do mnie jest prawdodpobnie jednak nie rzeczony film dokumentalny (na publicznych amigowych serwerach i forach mozna bylo znalezc lepsze rzeczy niz rzygajacy fei, np ekipa jesli mnie pamiec nie myli z trzcianki, w 2005 przy okazji pykania w pobliskim jeziorku, jakies 10 osob z czlonkami bez odzienia) a to, ze postanowilem nieco wykpic postawe organizatorow RW, ktorzy pompuja sie, lansuja sie a jak party wyszlo srednio (jak RW 2015 w tej spelunie w krakowie, post na ten temat napisalem na c64scene, gdyz po upgrade silnika forum okazalo sie, ze ban mi wygasl, co szybko zostalo "naprawione" :) ) to jak sie prawde powie to staje sie czlowiek public enemy numer 1. Sam lokal to tam trudno sie mowi, ale kolesiostwo i wzajemna adoracja... na propsie do dzisiaj :D

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #25 dnia: 25 Lutego 2019, 22:37 »
z takich jeszcze zenujacych klimatow

Krążą informacje, że party może się nie odbyć. Raf wycofał się z zadeklarowanych nagród, które ma ponoć zamiar sprzedawać (!?). Piątek ma być dniem otwartym dla wszystkich ze zwiększoną ilością ochrony (WTF!). Czyli spora ilość scenowców (w tym ja) raczej się w piątek nie pojawi. Jeśli party się nie odbędzie, to co z pieniędzmi za wejściówki sprzedanymi na Allegro?
Jakie jest stanowisko organizatorów w tych kwestiach?  :shock:
[źródła tych informacji są wiarygodne i zachowam je dla siebie]
Chodzi o żenua, jakie odwalają /lub nie organizatorzy. Czekam na jakieś info.
takie cuda pojawily sie kilka dni przed party...
czy ktos, kto pisze takie rzeczy jest dowcipny, kpi, jest uposledzony i nie umie znalec rafa, czy jest to celowe dzialanie na szkode imprezy? :) trudno powiedziec, bo Yugorinowi wchodzi w pupe bardzo mocno ale do mnie ma problem "od zawsze" choc tak narpawde nie przypominam sobie, abysmy kiedykolwiek rozmawiali face2face. to musi byc jakis swoj chlop :)

technicznie okazalo sie potem, ze pisanie takich bredni jest wynikiem zabawy "zyczliwych" mi osob, doroslych podobno, w tzw "gluchy telefon" :)

kurła, moze jakis pamietnik napisze, wnukom kiedys pokaze jakim frajerem bylem, ze za free sie dla alkusow poswiecalem...

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #26 dnia: 25 Lutego 2019, 22:40 »
sebaloz nie, bo jest bułką.

widzę że jednolinijkowce to jak wóda na młyn (tldr).

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #27 dnia: 25 Lutego 2019, 23:34 »
Tymczasem podazam nieco po-kod-owac, ujadac na forum bez ladu i skladu kazdy "smieszek" potrafi ale ktos na te kompoty na Moonshine Dragons musi cos jednak zrobic i raczej trudno oczekiwac aby byl to sudi, fei czy elban. komancz lub sebaloz w przeszlosci cos tam jednak zrobili. czy teraz podniosa rekawice, czy flaszke?

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #28 dnia: 25 Lutego 2019, 23:40 »
o, znów rezolutnie pokażesz swastyki?

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #29 dnia: 25 Lutego 2019, 23:55 »
niestety nie mam fotek tych wyrysowanych przez kogos, kogo pewnie znasz, na samochodach w czeladzi, podczas silesia party :)