Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Aktualizacja SD-BOX z 1.17 na 1.20 MISSION FAILED  (Przeczytany 6621 razy)

Offline dioda2000

• Level 1
  • *
Re: Aktualizacja SD-BOX z 1.17 na 1.20 MISSION FAILED
« Odpowiedź #30 dnia: 29 Stycznia 2018, 20:27 »
No widzisz KB mówiłem że nie sprzeda, łatwiej "przerabiać" u siebie jak się tego nie ma niż go wysyłać i odzyskać kasę. Taki dioda milioner co to wtopił 2 stówy i nie chce ich odzyskać, zdolny gość go sobie może i nawet poprzerabia na maszynkę do bitcoinów , I NIE POTRAFI ODCZYTAĆ ADRESU OLA Z KARTY GWARANCYJNEJ, za to potrafi polecieć i poskarżyć się na forum żeby założyć ściek na ola.

Z tym samym prawdopodobieństwem możesz zakładać że Kaczor to miłośnik ola, który się tu latami nie udzielał nie udzielał, ale jak zobaczył wątek życia wpadł zaświadczyć że upgradeował SDboxa u ola 2 razy.

@Vato skasuj ten ściek.

Człowieku o co ci chodzi ? przeczytaj jeszcze raz ten wątek ze zrozumieniem po co się nakręcasz.

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #31 dnia: 29 Stycznia 2018, 20:32 »
Chodzi o to że przybyłeś publicznie popłakiwać na ola bo nie możesz odesłać mu karta do naprawy, mając jego adres na karcie gwarancyjnej, nie chcesz odzyskać kasy KB chciał odkupić dlaczego ? Bo jesteś prowokatorem.

@Vato przybyłeś tu robić porządki na tym forum skasuj ten ściek, bo właśnie takie robienie syfu zdegradowało to forum do zera.
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline dioda2000

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #32 dnia: 29 Stycznia 2018, 20:51 »
Chodzi o to że przybyłeś publicznie popłakiwać na ola bo nie możesz odesłać mu karta do naprawy, mając jego adres na karcie gwarancyjnej, nie chcesz odzyskać kasy KB chciał odkupić dlaczego ? Bo jesteś prowokatorem.

@Vato przybyłeś tu robić porządki na tym forum skasuj ten ściek, bo właśnie takie robienie syfu zdegradowało to forum do zera.

Nie napisałem że nie mogę odesłać tylko że nie chcę, nie przybyłem tu "popłakiwać" tylko ostrzec innych, nawet nie wiesz kim jestem i czym się zajmuję a zaczynasz oceniać, wysłałem panu olo zdjęcie gwarancji i odpisał mi że mogę odesłać, nie muszę tobie udowadniać że mam sdbox i gwarancję tym bardziej zamieszczać takiego dokumentu na forum gdyż nie będę upubliczniać danych personalnych pana olo, być może ten temat cię irytuje ale prawda jest jaka jest, nie przybyłem tu po to żeby się kłócić i nie będę się kłócił bo to nie w moim stylu.
Pozdrawiam

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #33 dnia: 29 Stycznia 2018, 20:56 »
Zmiana taktyki dioda nauczył się czytać i robi postępy w kontaktach z olo. Wcześniej nic o tym nie było. Dioda milioner lubi palić 2 stówy...
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

Offline dioda2000

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #34 dnia: 29 Stycznia 2018, 21:01 »
Zmiana taktyki dioda nauczył się czytać i robi postępy w kontaktach z olo. Wcześniej nic o tym nie było. Dioda milioner lubi palić 2 stówy...

Mnie też miło cię poznać panie Wegi.

Offline dioda2000

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #35 dnia: 29 Stycznia 2018, 21:36 »
Może i faktycznie lepiej usunąć ten wątek kolego "Wegi", ponieważ widzę że zmierza w złym kierunku i nie na temat oraz zrobił się nabijaczem postów i co niektórych bardzo denerwuje, kto chciał to się dowiedział.
Pozdrawiam

Offline Vato74

• Level 3
« Odpowiedź #36 dnia: 29 Stycznia 2018, 22:08 »
Usunąć, nie usunąć. Gdy usuwają to wrzaski, gdy nie usuwają to prośby o usunięcie... masakra.
W sumie można zamknąć ale wtedy ktoś otworzy podobny z narzekaniem, że ten został zamknięty :)

W skrócie... nie ruszam tego wątku bo to nie ma sensu :P

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #37 dnia: 29 Stycznia 2018, 22:49 »
Usunąć, nie usunąć. Gdy usuwają to wrzaski, gdy nie usuwają to prośby o usunięcie... masakra.

1. Może najpierw ustalić fakty - o co chodziło w dwóch pierwszych postach Diody - a o co ma pretensje Wegi.
2. Gdzie jest Canga, obrońca uciśnionych ?  /no, wyszło jak ironia - ale to akurat nie miało być ironiczne/  Powiedzmy, że przydałby się ktoś bez "biasu".
-profil nieaktywny-

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #38 dnia: 30 Stycznia 2018, 06:59 »
W sumie można zamknąć ale wtedy ktoś otworzy podobny z narzekaniem, że ten został zamknięty :)

W skrócie... nie ruszam tego wątku bo to nie ma sensu :P

Ja nie popłakiwałem jak usunięto mój post "Kisiel detected :)", chociaż post KB777 "Budda detected" nie został usunięty, więc mógłbym mówić o wybiórczym traktowaniu.

Zmień tylko nazwę na STAR WARS WOJNY KLONÓW proszę.

To forum jest oparte głównie na hejcie na olo11111 i nie potrzeba co kilka miesięcy odgrzewać tematu, bo historię ola znają tu wszyscy za sprawą świetej trójcy go hejtującej. Dlatego nie rusza mnie ewentualny ban skoro sam bez bana nieraz nie mam ochoty odzywać się w tym hejcie przez pół roku i dłużej.

Nie powinienem wymieniać świętej trójcy, która sprowadziła to forum poniżej mułu, bo mogę zostać posądzony jak RS232 o atak na administrację - wystarczy poczytać stare wątki, a kto jest na bieżąco ten wie...

edit:

@KB777 składnia to się zmieniła od tego postu:

Nie napisałem że nie mogę odesłać tylko że nie chcę, nie przybyłem tu "popłakiwać" tylko ostrzec innych, nawet nie wiesz kim jestem i czym się zajmuję a zaczynasz oceniać, wysłałem panu olo zdjęcie gwarancji i odpisał mi że mogę odesłać, nie muszę tobie udowadniać że mam sdbox i gwarancję tym bardziej zamieszczać takiego dokumentu na forum gdyż nie będę upubliczniać danych personalnych pana olo, być może ten temat cię irytuje ale prawda jest jaka jest, nie przybyłem tu po to żeby się kłócić i nie będę się kłócił bo to nie w moim stylu.
Pozdrawiam

Ale logika ta sama - hejt na olo - "nie sprzedam, chętnie spalę"
« Ostatnia zmiana: 30 Stycznia 2018, 07:03 wysłana przez wegi »

Offline dioda2000

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #39 dnia: 30 Stycznia 2018, 08:09 »

Spalenie carta to taka moja forma protestu i tyle co w tym dziwnego ? ;).

//poprawilem cytowanie - Raf
« Ostatnia zmiana: 30 Stycznia 2018, 18:03 wysłana przez Raf »

Offline Vato74

• Level 3
« Odpowiedź #40 dnia: 30 Stycznia 2018, 08:22 »
Lepiej byś go dał pod prasę hydrauliczną, potem spalił a resztki zakopał w torfie na 3 miesiące.
Wtedy można by dopisać w gwarancji, że jest w pełni biodegradowalny ;)

A tak serio to szkoda go niszczyć. Jest to jednak jakiś fant.
Sprzedasz kiedyś na allegro z opisem "nie wyprodukowano więcej niż..." :D

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #41 dnia: 30 Stycznia 2018, 08:29 »
Gdzie jest Canga, obrońca uciśnionych ?  /no, wyszło jak ironia - ale to akurat nie miało być ironiczne/  Powiedzmy, że przydałby się ktoś bez "biasu".

Ironicznie, ironicznie... wojenki nie rozpocznę, gdyż nie ma o co kruszyć kopii, niemniej chciałeś by zabrzmiało ironicznie, lubisz zaczepki, ot taka Twoja natura. :)

Dobrym słowem zajdziesz dalej...

Offline hobocti77x

• Level 5
« Odpowiedź #42 dnia: 30 Stycznia 2018, 08:30 »

Mysle ze pan dioda2000 skoro nie skozystal z gwarancji ( i jak pisze nie ma takiego zamiaru) choc ma do tego prawo nie powinien publicznie atakowac pana olo.
A skoro jest uczciwym czlowiekiem jak domiewam to teraz powinien przeprosic pana olo za "znieslawienie".

Offline dioda2000

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #43 dnia: 30 Stycznia 2018, 09:00 »

Mysle ze pan dioda2000 skoro nie skozystal z gwarancji ( i jak pisze nie ma takiego zamiaru) choc ma do tego prawo nie powinien publicznie atakowac pana olo.
A skoro jest uczciwym czlowiekiem jak domiewam to teraz powinien przeprosic pana olo za "znieslawienie".

Nie jest to forma zniesławienia tylko jak olo podszedł do sprawy, nie twierdzę że się na tym co robi nie zna tylko jak załatwia sprawy z klientami swoich produktów czytałem co jest na jego stronie i skorzystałem z formularza jak wcześniej na początku pisałem i wyszło jak wyszło, jeżeli chodzi o opinię pana olo to powiedzcie mi dlaczego taką jaką ma na forum ma (banowanie, klonowanie itp.) do kolegi Vato74 (może masz rację)  ;)
Pozdrawiam

Offline hobocti77x

• Level 5
« Odpowiedź #44 dnia: 30 Stycznia 2018, 09:29 »

Nie jest to forma zniesławienia tylko jak olo podszedł do sprawy, nie twierdzę że się na tym co robi nie zna tylko jak załatwia sprawy z klientami swoich produktów czytałem co jest na jego stronie i skorzystałem z formularza jak wcześniej na początku pisałem i wyszło jak wyszło, jeżeli chodzi o opinię pana olo to powiedzcie mi dlaczego taką jaką ma na forum ma (banowanie, klonowanie itp.) do kolegi Vato74 (może masz rację)  ;)
Pozdrawiam
Moim zdaniem ma taka opinie poniewaz osoby ktore go banuja tez prowadza interesy, wiec z automatu traktuja go jako konkurencje.
A skoro maja mozliwosc banowania to go banuja,badz atakuja.
To raczej podpada pod etyke , a wlasciwie jej brak.  Nie etycznie jest oczerniac/ atakowac czlowieka ktory w zaden sposob nie moze sie obron