Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Aktualizacja SD-BOX z 1.17 na 1.20 MISSION FAILED  (Przeczytany 6623 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Canga

• Level 5
Re: Aktualizacja SD-BOX z 1.17 na 1.20 MISSION FAILED
« Odpowiedź #60 dnia: 30 Stycznia 2018, 12:34 »
kolega dioda2000 ma rację on nie jest kislem na 120% serio:-)
dodam tylko na jakie zdjęcie natknąłem się przeglądając profil Rafa na fejsie:-) serio popatrzcie...aż strach pomyśleć.......
Heniek powinieneś pracować w policji :)
Dobrym słowem zajdziesz dalej...

Offline Vato74

• Level 3
« Odpowiedź #61 dnia: 30 Stycznia 2018, 12:36 »
Mozna sie nie przejmowac jesli atak jest na osobe ktorej nie mozna zidentyfikowac. Ale olo prowadzi interesy i jesli ktos chce to moze go zidentyfikowac. Wiec "znieslawianie" pana olo ( a w tym przypadku skoro nie skorzystano z normalnej drogi jaka daje umowa gwarancyjna) moze dzialania pana diody2000 tak nazwac moze by wrecz podciagnoc pod dzialania niezgodne z prawem.
A gdyby jeszcze dowiesc ze przez takie wpisy pan olo traci klientow  to sprawa o odszkodowanie jest gotowa.
Oj ciężko, ciężko. Same nicki, klony itp. brak ofert itd. brak podstaw odszkodowawczych.

Offline Vato74

• Level 3
« Odpowiedź #62 dnia: 30 Stycznia 2018, 12:39 »
dodam tylko na jakie zdjęcie natknąłem się przeglądając profil Rafa na fejsie:-) serio popatrzcie...aż strach pomyśleć.......
Jeżeli chodzi o "zdjęcie w tle" to ja je robiłem :) no i gun jest mój, więc spokojnie ;)

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #63 dnia: 30 Stycznia 2018, 12:47 »
A tam.... tylko bronisz teraz kolegę admina i wszystko bierzesz na Siebie:-) he he he

Offline dioda2000

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #64 dnia: 30 Stycznia 2018, 12:51 »
Czyli nie ma znaczenia na którym forum tak się dzieje bo wszędzie tak może być. Wystarczy to przyjąć na klatę i się nie przejmować.
Jak Cię gdzieś nie chcą to po to się tam ryć i gadać o tym pół roku? Jest wiele innych ciekawych miejsc w necie gdzie zbanowana osoba na pewno sie odnajdzie.
Mozna sie nie przejmowac jesli atak jest na osobe ktorej nie mozna zidentyfikowac. Ale olo prowadzi interesy i jesli ktos chce to moze go zidentyfikowac. Wiec "znieslawianie" pana olo ( a w tym przypadku skoro nie skorzystano z normalnej drogi jaka daje umowa gwarancyjna) moze dzialania pana diody2000 tak nazwac moze by wrecz podciagnoc pod dzialania niezgodne z prawem.
A gdyby jeszcze dowiesc ze przez takie wpisy pan olo traci klientow  to sprawa o odszkodowanie jest gotowa.

Wow aha czyli za wystawianie komentarzy i opinii na a....gro też grozi konsekwencja prawna bo sprzedaż spadnie kurcze nie wiedziałem :)

Offline hobocti77x

• Level 5
« Odpowiedź #65 dnia: 30 Stycznia 2018, 13:29 »
Wow aha czyli za wystawianie komentarzy i opinii na a....gro też grozi konsekwencja prawna bo sprzedaż spadnie kurcze nie wiedziałem :)
Po pierwsze sprzedajac  na a...o  akceptujesz regulamin, wiec wiesz jakie sa zasady , po drugie tam  zawsze mozesz sie ustosunkowac do komentarza ( piszac zwrotny) , czy wyjasnic zaistniala sytuacje bo nikt cie nie banuje.
No i mozesz napisac raz o zaistnialej sytuacji a nie latami ciagnac "brazylijski serial" zupelnie jak ten urzytkownik na  K.

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #66 dnia: 30 Stycznia 2018, 13:31 »
Dioda nie jest klonem ??? Czyli po pierwszym podejściu miałbym skuteczność tylko 50% ? LOL A jak Kaczor nie jest klonem ? To forum traci sens ! Sorry dioda2000 doświadczyłeś forumowej paranoi ale przepraszam Cię.
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline dioda2000

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #67 dnia: 30 Stycznia 2018, 13:37 »
Dioda nie jest klonem ??? Czyli po pierwszym podejściu miałbym skuteczność tylko 50% ? LOL A jak Kaczor nie jest klonem ? To forum traci sens ! Sorry dioda2000 doświadczyłeś forumowej paranoi ale przepraszam Cię.
Dziękuję przeprosiny przyjęte  ;) wegi masz rację co tu się wyrabia.

Offline dioda2000

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #68 dnia: 30 Stycznia 2018, 13:47 »
Po pierwsze sprzedajac  na a...o  akceptujesz regulamin, wiec wiesz jakie sa zasady , po drugie tam  zawsze mozesz sie ustosunkowac do komentarza ( piszac zwrotny) , czy wyjasnic zaistniala sytuacje bo nikt cie nie banuje.
No i mozesz napisac raz o zaistnialej sytuacji a nie latami ciagnac "brazylijski serial" zupelnie jak ten urzytkownik na  K.

Rozumiem cię, ale że olo nie może się "legalnie" wypowiedzieć na tym forum to już nie moja sprawa, chcę aby zrozumiał że jeżeli chce robić interesy to niech zmieni podejście do ludzi, życzę mu tego i udanych interesów w przyszłości, bo jestem za tym aby nasi rodacy robili coś dobrego dla innych  a zwłaszcza dla takich pasjonatów commodore i nie tylko.

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #69 dnia: 30 Stycznia 2018, 13:53 »
A tu się rozchodzi o rzecz następującą: Kisiel doznając wizji, że w styczniu 2018 zostanie zbanowany na "pałerze", parę lat wcześniej rozpoczyna budowę misternego planu, tworzy lewą tożsamość na "flipperach" (no bo przecież nigdy w tym temacie nie siedział, więc nikt się nie zorientuje), inwestuje w drogocenne artefakty, zaczyna jeździć po imprezach "branżowych" (znaczy zlotach), nagrywa filmy. I kiedy nikt się nie spodziewa, wyskakuje pod przykrywką nowej tożsamości na Powerze ze swoim ulubionym tematem - Olo (który przypominam, bana na c64scene dostał za tworzenie fejkowych kont-klonów, a nie za to że wszedł na kolizję z biznesem Nitro - bo przecież Nitro nie zajmuje się produkcją/sprzedażą H/W; tam była to kwestia czysto regulaminowa).

Żałosny jesteś myśląc że jestem "kiślem" może zapytaj najpierw maliniaka

No i weź tu próbuj komuś pomóc - gdy chcę pokazać jak bezzasadne są podejrzenia o bycie klonem Kisiela - pomawiany o to sam mnie napada, żem głupi w rozumowaniu. Chyba widać, że to co napisałem jest absurdalnym absurdem. OK, rozumiem że atak klientów Ola Cię przytłoczył...

Czy ktoś jeszcze potraktował to dosłownie ?
-profil nieaktywny-

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #70 dnia: 30 Stycznia 2018, 13:58 »
A tu się rozchodzi o rzecz następującą: Kisiel doznając wizji, że w styczniu 2018 zostanie zbanowany na "pałerze", parę lat wcześniej rozpoczyna budowę misternego planu, tworzy lewą tożsamość na "flipperach" (no bo przecież nigdy w tym temacie nie siedział, więc nikt się nie zorientuje)

Wiedziałem że się ze mnie nabijasz xD

edit:

Mało tego - ten wstęp mi się bardzo spodobał
« Ostatnia zmiana: 30 Stycznia 2018, 14:04 wysłana przez wegi »
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline dioda2000

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #71 dnia: 30 Stycznia 2018, 14:15 »
A tu się rozchodzi o rzecz następującą: Kisiel doznając wizji, że w styczniu 2018 zostanie zbanowany na "pałerze", parę lat wcześniej rozpoczyna budowę misternego planu, tworzy lewą tożsamość na "flipperach" (no bo przecież nigdy w tym temacie nie siedział, więc nikt się nie zorientuje), inwestuje w drogocenne artefakty, zaczyna jeździć po imprezach "branżowych" (znaczy zlotach), nagrywa filmy. I kiedy nikt się nie spodziewa, wyskakuje pod przykrywką nowej tożsamości na Powerze ze swoim ulubionym tematem - Olo (który przypominam, bana na c64scene dostał za tworzenie fejkowych kont-klonów, a nie za to że wszedł na kolizję z biznesem Nitro - bo przecież Nitro nie zajmuje się produkcją/sprzedażą H/W; tam była to kwestia czysto regulaminowa).

Żałosny jesteś myśląc że jestem "kiślem" może zapytaj najpierw maliniaka

No i weź tu próbuj komuś pomóc - gdy chcę pokazać jak bezzasadne są podejrzenia o bycie klonem Kisiela - pomawiany o to sam mnie napada, żem głupi w rozumowaniu. Chyba widać, że to co napisałem jest absurdalnym absurdem. OK, rozumiem że atak klientów Ola Cię przytłoczył...

Czy ktoś jeszcze potraktował to dosłownie ?
Nie napadłem na ciebie i nie mówię żeś głupi, tylko tak to odebrałem i dzięki Ci że to wyprostowałeś to ja może źle zrozumiałem hehe.
Pozdrawiam

Offline dioda2000

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #72 dnia: 30 Stycznia 2018, 15:02 »
Więc tak, reasumując cały ten temat zrozumiałem że nic nowego tu nie wniosłem i chyba raczej nie wniosę wszyscy są obeznani OK, czy jest atak klonów czy nie oraz czy rozmawiam z klonami czy nie to mnie nie interesuje, ale stwierdziłem że chodzenie po tym forum a co gorsza napisanie czegoś jest jak spacer po polu minowym a potem BOOM atmosfera napięta itp., jeżeli użytkownicy,klony oraz administratorzy będą lub chcą usunąć ten temat to niech zrobią to razem z moim tutejszym kontem (nie to że się obraziłem czy coś) ale chyba nie wte drzwi wszedłem  ;) i tu chyba nic nie zdziałam w kwestiach C64, tak tak pewnie zaraz popłyną komentarze na mój temat ale zacząłem się przyzwyczajać ze na tym forum jest to tradycją jak to niektórzy mnie uświadomili, i co niektórzy się ucieszą, ten wątek zmierza donikąd no chyba że lubicie ten jak to ktoś to nazwał "Brazylijski Serial" który chyba nigdy nie będzie miał zakończenia.
Zróbcie głosowanie i będzie wszystko jasne
Pozdrawiam fanów retro i C64

Offline StaryMarabut

• Level 6
  • Robię wszystkim dobrze *za pół ceny.

Offline krolikbest

• Level 3
« Odpowiedź #74 dnia: 30 Stycznia 2018, 16:18 »
Tak sobie to czytam i nie wiem czy znowu Amerykanie tak jak w latach 50 rozpylali nad nami stonkę, potem chemtrails, a teraz k#@&a trują nas już bezpośrednio po wifi/ethernecie że wszyscy zaczynają pieprzyć(wstaw właściwe słowo)  bez sensu ;)?

Pozdrawiam