Usunąć, nie usunąć. Gdy usuwają to wrzaski, gdy nie usuwają to prośby o usunięcie... masakra.
W sumie można zamknąć ale wtedy ktoś otworzy podobny z narzekaniem, że ten został zamknięty
W skrócie... nie ruszam tego wątku bo to nie ma sensu
Ja nie popłakiwałem jak usunięto mój post "Kisiel detected
", chociaż post KB777 "Budda detected" nie został usunięty, więc mógłbym mówić o wybiórczym traktowaniu.
Zmień tylko nazwę na STAR WARS WOJNY KLONÓW proszę.
To forum jest oparte głównie na hejcie na olo11111 i nie potrzeba co kilka miesięcy odgrzewać tematu, bo historię ola znają tu wszyscy za sprawą świetej trójcy go hejtującej. Dlatego nie rusza mnie ewentualny ban skoro sam bez bana nieraz nie mam ochoty odzywać się w tym hejcie przez pół roku i dłużej.
Nie powinienem wymieniać świętej trójcy, która sprowadziła to forum poniżej mułu, bo mogę zostać posądzony jak RS232 o atak na administrację - wystarczy poczytać stare wątki, a kto jest na bieżąco ten wie...
edit:
@KB777 składnia to się zmieniła od tego postu:
Nie napisałem że nie mogę odesłać tylko że nie chcę, nie przybyłem tu "popłakiwać" tylko ostrzec innych, nawet nie wiesz kim jestem i czym się zajmuję a zaczynasz oceniać, wysłałem panu olo zdjęcie gwarancji i odpisał mi że mogę odesłać, nie muszę tobie udowadniać że mam sdbox i gwarancję tym bardziej zamieszczać takiego dokumentu na forum gdyż nie będę upubliczniać danych personalnych pana olo, być może ten temat cię irytuje ale prawda jest jaka jest, nie przybyłem tu po to żeby się kłócić i nie będę się kłócił bo to nie w moim stylu.
Pozdrawiam
Ale logika ta sama - hejt na olo - "nie sprzedam, chętnie spalę"