Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Nie u wszystkich bylo slychac "Wesołych świąt"  (Przeczytany 2764 razy)

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
btw Szastanie forsą jest adekwatne do postawy mężczyzny kupującego kobiety lekkich obyczajów i prawiący morały na forum o c64 w temacie "jakimi hipokrytami są chrześcijanie"

skomentuje krótko - mój PR działa lepiej niż myślałem 8)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Kisiel nie miał bana tylko jebnal fochem, że m.in. nie dałem się wyruchać mu i noisowi w kontekście Silesia party i przemówił dopiero teraz na wigilię, w starym dobrym chujowym stylu. Cleanup i nagrody soon.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
no i wszystko jest teraz jasne, przynajmniej dla mnie.

@Raf: +1 za rozbrajający atmo koment, chyba tego potrzebowałem. Wesołych.

Offline doman

• Level 3
A ja wam powiem, że u nas na rodzinnych imprezach jak rodzinka popije i zejdzie na politykę to robi się ostro (szczególnie pokolenie rodziców). W tym roku doszło do Putina i komór gazowych, co zakończyło się rage quitem części biesiadników, ale co pierogów zjadłem to moje, więc ogólnie na plus. A tu na forum widzę prawie jak w domu :D

Tak więc dochodząc do konkluzji, to spóźnionych wesołych i od razu do siego roku!

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
Po pierwsze primo - Kategorycznie zaprzeczam że Kisiel jest moją rodziną!
Po drugie primo - my tu o wyższości ziemniaka nad karpikiem i obyczajówce, nie o polityce.

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
Po pierwsze primo - Kategorycznie zaprzeczam że Kisiel jest moją rodziną!

O RLY ? Z boku na to patrząc - jak nic "nowo-świecko-tradycyjna" rodzinna dyskusja przy świątecznym stole. + on the top of this ->  Komancz w roli Św. Miko... znaczy Gwiazdora ;)
Ale w sumie nie ma się co wstydzić, Kurski też ma brata, który jest czarną owcą, Pawłowicz ma podobnie z siostrą. Wprawdzie trudno ustalić, które z nich jest "be" a które "cacy", ale mniejsza z tym.

@doman
W tym roku doszło do Putina i komór gazowych
"Putin do g*zu" ???

A tak w ogóle - jakie kolędy śpiewaliście w tym roku ? ;)
https://youtu.be/m65sBpMkj6E?t=2964
« Ostatnia zmiana: 27 Grudnia 2017, 11:17 wysłana przez KB777 »
-profil nieaktywny-

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
U mnie lecialo to:

https://www.youtube.com/watch?v=LosPzF3pbE0

Ogolnie rzecz biorac koledzy sie popisali standardowo, nie wiem skad ta niesamowita radosc w prowokowaniu Kisiela, szczegolnie osob, ktore praktycznie w ogole sie tutaj nie udzielaja ale skanuja forum i jak tylko pojawi sie "interesujacy" temat to trolluja.

Ale stay tuned, prawdziwe gowno wpadnie w wentylator dopiero, gdy kulisy Silesia Party 8 wyjda na jaw :)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
nie wiem skad ta niesamowita radosc w prowokowaniu Kisiela

i widzę ciągle nic nie dotarło...symbole, białasie, symbole...kolejne święta przeszły bez refleksji...Do Siego Roku albo żryjcie gruz!

szczegolnie osob, ktore praktycznie w ogole sie tutaj nie udzielaja ale skanuja forum i jak tylko pojawi sie "interesujacy" temat to trolluja.

skoro nie mam talentu do lutownicy tudzież scenowego tworzenia zostaje mi tylko strzelać moralkarniaki...

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
nie wiem skad ta niesamowita radosc w prowokowaniu Kisiela

i widzę ciągle nic nie dotarło...symbole, białasie, symbole...kolejne święta przeszły bez refleksji...Do Siego Roku albo żryjcie gruz!
Kisiel symbolicznie odezwal sie w wigilie niczym zwierze :)

ale co za zwierze napisalo
Zapiąłeś Panią Bożenkę z tych-tych z fejk telefonem czy na własny rachunek?
co to za symbol?

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-

Gruz Gott !
-profil nieaktywny-

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
ale co za zwierze napisalo
Zapiąłeś Panią Bożenkę z tych-tych z fejk telefonem czy na własny rachunek?
co to za symbol?

alergiczna reakcja w dniu 24.12 na :
What's up ciapate! I'm back! Wesołych Świąt + wyskakiwać z KASIORY (słowo klucz, bo 'sorry że tak wcześniej wypadło' to hujowy symbol i nie pasuje do daty) łaskawie rzucam mięso do sklepa. Klucz zostanie pewnie tradycyjnie ten sam czyli najpierw opychamy tym nazi-pedałom z Zachodu a jak się popłaszczycie to coś sypnę i wam moi kochani rodacy...

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
Zasadniczo powinienes dostac bana ale bylem ciekaw co tam popiszesz sobie z jakas konkluzja, moze jakas demokracja, czy Sudi powinien sobie odpoczac? xD

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
dude, jesteś biznesmenem jak widzę a przede wszystkim właścicielem i prowadzącym rzekomo najlepsze polskie forum dla społeczności C64.
Niesiesz sztandar który sam deptasz i sprzedajesz za parę eurosków. Podjąłeś się tej roli to trzeba pewne obowiązki brać na klatę - moderowanie na czas (vide Buda vs Cmkh - nie ma jakiś addonów co wyłapują obraźliwe słowa/posty przed moderką?), odłożenie na bok osobistych animozji, neutralość poglądową i prawdziwe wspieranie całej społeczności a nie wybranych (vide dawanie do zrozumienia że piracenie gry dekady nie jest be bo olo coś tam coś tam, bo nazi i uj wie co jeszcze, a jeśli wspierasz jakiś projekt kolegi to warto też zainteresować się czy jest sprawiedliwie dystrybuowany, szczególnie między swoimi barankami)....

PS. Bana wezmę z przyjemnością, ale myślę że kazania było dość...

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
What's up ciapate! I'm back! [ciach]

O.... grubo. Można prosić o źródło ?
-profil nieaktywny-

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
What's up ciapate! I'm back! [ciach]

O.... grubo. Można prosić o źródło ?

nie mam zamiaru tlumaczyc tego od nowa bo widze ze to nie ma najmniejszego sensu.
hint: polaczyc z atmosfera wokol jukeja sprzed znikniecia K.