Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Nie u wszystkich bylo slychac "Wesołych świąt"  (Przeczytany 2762 razy)

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
btw, do wiadomości forumowiczów - tak naprawdę od jak żywa moje przemyślenia na tym forum, często krytyczne i obcesowe, tak naprawdę dotyczą 2-3 konkretnych osobników. No offence pozostali, ale pewnie już dawno to zakumaliście...

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Nie jestem obrońcą wartości chrześcijańskich kolejne pomówienie. Płacenie za sex jest po prostu dla mężczyzny ujmą wg mojego standardu męskości, jak ktoś musi płacić to jest mało atrakcyjnym facetem wielkiej filozofii w tym nie ma. Natomiast to że płacisz za sex to nie jest pomówienie, sam to mówiłeś wielokrotnie być może opacznie rozumiejąc że to nie jest trendy.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
ej, kisiel.
wesołych świąt.

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
Nie jestem obrońcą wartości chrześcijańskich kolejne pomówienie. Płacenie za sex jest po prostu dla mężczyzny ujmą wg mojego standardu męskości,

ach jak to idealnie pasuje do pewnej klasyki...machoman, żona(?) w domu, na fb przeklikał przy związku "to skomplikowane" i jazda na balety. Na co teraz lecą smarkule że zadara (o ile wogóle, Tobie? hmm, śmiem wątpić, widziałem Cię w akcji a raczej bezakcji) dają, na patriotyzm a'la kibol? 'Ej, też nie lubię ciapatych, połykasz za friko?' aaa po włosku już nie wiem jak to jest...

Natomiast to że płacisz za sex to nie jest pomówienie, sam to mówiłeś wielokrotnie być może opacznie rozumiejąc że to nie jest trendy.

czcze przechwałki po pijaku bo chciał (kiedyś) zaimponować w/w machowi? Jacyś realni świadkowie?

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
Nie bój żaby Budyń, admin dobra kolega, po paru dniach cichutko zmaże twe niewygodne posty, wiem że nie bierzesz na klatę jak prawdziwy macho...

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
    • http://www.riversedge.pl/
!seen moderacja @ C64Power Forum

moderacja was last seen quitting from C64Power Forum in 1999.
http://www.riversedge.pl/ - zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.

Serwis Commodore 64/1541 - naprawa/diagnoza.
Zawsze aktualne!

Offline Kisiel

• Level 7
ej, kisiel.
wesołych świąt.
Dzięki, trochę poniewczasie ale wszyscy wiemy że życzysz szczerze.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
(mogłem oczywiście kontynuowac w twoim tonie, ale pytanie czy ściek z tobą w roli głównej jest nam potrzebny w wątku o karpiu i jezusku)

Offline Kisiel

• Level 7
Wesołych Świąt i Bogatego Portfela w nowym roku...

Cześć Gwiazdorze, już tęskniłem! muaaaa

Szykuje się wiele fejsów do kupienia !

Zapiąłeś Panią Bożenkę z tych-tych z fejk telefonem czy na własny rachunek?

Mam nadzieje, ze juz sie wyzyles :)

xD mówisz tym ? Bo widzisz logika nie jest najmocniejszym atutem twojego mózgu.

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
xD mówisz tym ? Bo widzisz logika nie jest najmocniejszym atutem twojego mózgu.

To była powitalna ironia świąteczna dla kolesia który wraca z banicji i woła :
Będę kupował se fajne interfejsy od tych pedałów z Zachodu a to że ja wam nie chciałem sprzedać swojego, rodacy? Esesmany z Zachodu wykupiły, sorry, taki mamy klimat...ale odmówiłem reset i znów wracam! Hej, kolęęęda kooolęda...

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
Ej Kisiel, a czy tam gdzie nie płacisz za seks wiedzą że bełkoczesz po forach?:D

Offline Kisiel

• Level 7
brednie i pomówienie, przecież to ja sprzedaje. ja nic nigdy nie kupiłem na zachodzie i nie kupię jak mogę sobie zrobić. Przykładowo UK1541 powstał tylko i wyłącznie dlatego że Ultimate nie działa z TDC itd.
btw Szastanie forsą jest adekwatne do postawy mężczyzny kupującego kobiety lekkich obyczajów i prawiący morały na forum o c64 w temacie "jakimi hipokrytami są chrześcijanie" . xD powiedziałby typowe ale koledze nie wypada zwrócić uwagi, a słowo adekwatne wymaga użycia wiedzy której oneliner  nie posiada.
Macie takie myślenie bo myślicie że wszyscy są takimi ludźmi jak wy ? nie są, te wasze odpały na forum wybaczcie ale są śmieszne jak się odwiedza forum raz na pół roku.
Więc dalej piszcie brednie, forum cierpliwe wszystko przyjmie.

XD a ty jesteś jakiś dziwny kolo, myślisz że zabawny, wkurzasz, trolujesz ? Przecież ty nie masz nawet połowy IQ olo więc jak byś mógł ?

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
dlatego że Ultimate nie działa z TDC itd.

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
o ile nas pamięc nie myli wjebałeś się tu z tym.

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
widzę że o remisji u Kisiela przy jegoż aktywności na forum jednocześnie można jednak tylko pomarzyć, ale spróbuje jeszcze raz po łopacie :

wiele osób tutaj ma żal że nie mogło kupić uk1541 od rodaka który ponoć szczyci się poglądami 'make poland great again'. Za szczerą chęć wsparcia pl myśli technicznej usłyszeli że są olo-badylarzami (ewent. za nich muszą ponieść karę) ale euroski od pedałów z niemieckiego kalifatu, zboków i konkurencyjnego deva są gut.
Miałeś db szansę w wigilię przemówić ludzkim głosem po powrocie z bana i rzucić pojednawczy apel typu niech osoby które nie mają jeszcze ukeja a chcieli by go kupić niech mi napiszą, zobaczymy co się da zrobić, bo jestem zawalony robotą dla esesmanów. wstępny research by nie zaszkodził...a tak, wraca królunio na salony i drukuje znów coś swoim kodem, no to rzuciłem ironicznego pinga o co kaman...potem alergia mi wyskoczyła no i shitstorm gotowy.
« Ostatnia zmiana: 26 Grudnia 2017, 01:52 wysłana przez SUDi »